Ankara'da yaralı çok doktorlarımız nerede ülkesini seven tüm doktorlarımız nerede!! genç yaşlı kadın hasta demeden eziyet ediliyor güvenparkta çok fazla kardeşimiz varmış lütfen yardımmm burdan gönüllü doktor numaraları paylaşalım lütfen elimden geldiğince iletiimi sağlamaya çalışıyorum kardeşimin şuan telefonu çekmiyor!korkumuyorum sizde korkmayın!
türkiye pastasını türkler dilimlesin biz yiyelim demenin.... haber diline dökülmüş hali.... kim bilir kulislerde neler konuşuyorlar... bir an önce sükunet hakim olma zsa kimse düşüncesini anlatamaz hale geleck... ciğer bekleyen kedilerle dolu etrafımız....
ALMAN KANALLARI : "Türkler savaşırsa kazanır."
İTALYAN KANALLARI : "Bir ağaç için bunu yapan Türkler'in neler başarabileceğin i siz düşünün."
LONDRA KANALLARI : "Onlar Atatürk'ün çocukları ve onlar uyandılar!"
KANADA KANALLARI : "Onlar her savaşı kazanırlar."
RUSYA KANALLARI : "Türkler inanılmaz, her şeyi başarıyorlar."
İNGİLTERE KANALLARI : "Türkler harika, onların yaptığını şu ana kadar hiç bir yerde görmedik."
NORVEÇ KANALLARI : "Dünya sizi izliyor, asla geri adım atmayın."
twittere girebilen var mı kızlar
Sanki hepsi savaş olması için gaz verir nitelikte. Subliminal mesaj gibi, bilinçaltına işlemeye çalışmışlar, ilginç.
Bundan sonra 1 Haziran 2013 ü TÜRKun GÜCÜ bayramı diye kutlayalım
Ezelden beri Çanakkale'liyim.Dedelerini ve bir çok akrabasını şehit vermiş bir vatan evladıyım+tarihçiyim.Onların tek derdi topraktı,vatandı.Lütfen bu ideolojik savaşlara şehitlerimizi karıştırıp kemiklerini sızlatmayalım.
en cok onların işine yaradı en cok
polis arkadasım da mesaj attı yabancı ülkelerden ajanlar gelmiş daha cok provake etmek için. ve bunları gören basbakan hala geri adım atmıyor
hiçbir siyasi parti bu olayları sahiplenmeye kalkmasın ! 15 yıldır yapamadığınızı 3 günde yaptık.Meydandayız ! #direngeziparkı
çok doğru çok !
kardeşimin çektiği resim. IzmirdenEki Görüntüle 726026
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?