Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ANKARA doktor numaraları
0536 848 41 45, 0506 840 31 09, 0505 894 90 54
tıp öğrencileri:0530 923 51 20 antiasit:0538 559 93 39

Twitter'dan alıntıdır.

twittere girebilen var mı kızlar

Sanki hepsi savaş olması için gaz verir nitelikte. Subliminal mesaj gibi, bilinçaltına işlemeye çalışmışlar, ilginç.

Son Dakika: Kızılay düştü. Direnişçiler Güven Park'ı ele geçirdi haberleri geliyor. #direngeziparkı

Sanki hepsi savaş olması için gaz verir nitelikte. Subliminal mesaj gibi, bilinçaltına işlemeye çalışmışlar, ilginç.

en cok onların işine yaradı en cok
polis arkadasım da mesaj attı yabancı ülkelerden ajanlar gelmiş daha cok provake etmek için. ve bunları gören basbakan hala geri adım atmıyor

Bizim de tek derdimiz toprak, vatan...

hiçbir siyasi parti bu olayları sahiplenmeye kalkmasın ! 15 yıldır yapamadığınızı 3 günde yaptık.Meydandayız ! #direngeziparkı

çok doğru çok !

en cok onların işine yaradı en cok
polis arkadasım da mesaj attı yabancı ülkelerden ajanlar gelmiş daha cok provake etmek için. ve bunları gören basbakan hala geri adım atmıyor

Başbakan olaylar durulunca bi konuşma yapar, bunlardan dem vurup ''bizim savaşmamızı istiyolar, barış içinde olmamızı değiiiiiil'' der kesin. Aha da şuraya yazıyorum.

Polislik nefret edilecek bir meslek değildi..

Yazık oldu, yazık ettiniz !!

Türkiyeden ve Türkiyenin yönetiminden bahsediliyo... almanın ingilizin fransızın ne işi var ortalığı karıştırmaktan başka.... bu güne kadar bizi parçala böl yut taktiğinden başka ne uyguladılar....

fazıl say iletisi, aynen yapıştırıyorum;

Vietnam da kullanilan, dioksin orani %80 ve kimyasal silah olan portakal gazi icin elinde kanit olan kg353@cornell.edu keremgulay@gmail.com'a mail atmali, Birlesmis Milletler diplomatlari kanit bekliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…