Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

o resim incisözlükten alınmış gibi geldi bana.
İncide yazan bi avuç ergen.
Herkesin yazdığına itibar etmemek gerek evet ama gerçekleri yazanlar da itham altında kalıyo bu şekilde.

Son düzenleme:
ALMAN KANALLARI : "Türkler savaşırsa kazanır."
İTALYAN KANALLARI : "Bir ağaç için bunu yapan Türkler'in neler başarabileceğin i siz düşünün."
LONDRA KANALLARI : "Onlar Atatürk'ün çocukları ve onlar uyandılar!"
KANADA KANALLARI : "Onlar her savaşı kazanırlar."
RUSYA KANALLARI : "Türkler inanılmaz, her şeyi başarıyorlar."
İNGİLTERE KANALLARI : "Türkler harika, onların yaptığını şu ana kadar hiç bir yerde görmedik."
NORVEÇ KANALLARI : "Dünya sizi izliyor, asla geri adım atmayın."

polis artık sırtımızı güvenle yasladığımız kahramanlar olmaktan çıkmış sırtımıza gaz bombası sıkan rte askerleri olmuştur !!!

kanaltürk haberlerde polis taksimden çekildi başlığı veriliyor
ne ilginçtir ki görüntülü bağlanamıyorlar
ve spiker muhabirden neden önce görüntülü bağlanamadığını açıklamasını istiyor
bir alt yapı sorunundanmış
YERSEN

kılıçdaroğlu'nun görkemli girişiyle suyu çıktı an itibariyle.. bence buna gerek yoktu

Ankara'da yaralı çok doktorlarımız nerede ülkesini seven tüm doktorlarımız nerede!! genç yaşlı kadın hasta demeden eziyet ediliyor güvenparkta çok fazla kardeşimiz varmış lütfen yardımmm burdan gönüllü doktor numaraları paylaşalım lütfen elimden geldiğince iletiimi sağlamaya çalışıyorum kardeşimin şuan telefonu çekmiyor!korkumuyorum sizde korkmayın!

Ünlülerden twetler :

Ahmet Kural ‏@AHMTKURL
Şimdi anladınız mı bizi neden Türk, Kürt, Alevi, Sunni, GS,FB, BJK, TS diye ayırdıklarını? Çünkü birleşince böyle oluyoruz!

melis alphan ‏@melisalphan
2 gündür şiddetli faşizme maruz kaldık. ama direndik ve demokratik hakkımızı elde ettik. Bravo bize!!!
fırat celik ‏@fratC
Biber gaziyla gelin panzerlerle gelin ama sonunda hep iyiler kazanir!

ahmet mümtaz taylan ‏@taylan1789
Taksim ve Gezi Parkı açıldı! Polis Dolmabahçe’ye çekiliyor! ARTIK SAKİN LÜTFEN!
emre altug ‏@emrealt
Burda olmasaydim cocuklarima 31 mayis I anlatamazdim.halkin nasil tek yumruk. Oldugunu:)
Şahan Gökbakar ‏@sgokbakar
Bunun artik cevreci bi eylem olmaktan cikip baska bir boyut kazandigini hala nasil gorulemez ve hala nasil inatlasilir anlamak mumkun degil.
Hakan Yılmaz ‏@OYUNADAMI
İşte bu birlik olunca her şey olur.

cüneyt özdemir ‏@cuneytozdemir
Geri cekilirken gaz atmak da ne demek ! Akil alir gibi degil…

Ömer Faruk Sorak ‏@FarukSorak
Bu gün bir şey farkettim… konuşurken önünde promter yoksa, sen de yoksun..!

Allahım yardımcımız olsun babannem yola çıkmı kızılay meydanına gidiyormuş ailemle onur duyuyorum oğlumu düşünmesem kimse zaptedemez burda beni!

türkiye pastasını türkler dilimlesin biz yiyelim demenin.... haber diline dökülmüş hali.... kim bilir kulislerde neler konuşuyorlar... bir an önce sükunet hakim olma zsa kimse düşüncesini anlatamaz hale geleck... ciğer bekleyen kedilerle dolu etrafımız....

ALMAN KANALLARI : "Türkler savaşırsa kazanır."
İTALYAN KANALLARI : "Bir ağaç için bunu yapan Türkler'in neler başarabileceğin i siz düşünün."
LONDRA KANALLARI : "Onlar Atatürk'ün çocukları ve onlar uyandılar!"
KANADA KANALLARI : "Onlar her savaşı kazanırlar."
RUSYA KANALLARI : "Türkler inanılmaz, her şeyi başarıyorlar."
İNGİLTERE KANALLARI : "Türkler harika, onların yaptığını şu ana kadar hiç bir yerde görmedik."
NORVEÇ KANALLARI : "Dünya sizi izliyor, asla geri adım atmayın."

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…