• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ankara'da yaralı çok doktorlarımız nerede ülkesini seven tüm doktorlarımız nerede!! genç yaşlı kadın hasta demeden eziyet ediliyor güvenparkta çok fazla kardeşimiz varmış lütfen yardımmm burdan gönüllü doktor numaraları paylaşalım lütfen elimden geldiğince iletiimi sağlamaya çalışıyorum kardeşimin şuan telefonu çekmiyor!korkumuyorum sizde korkmayın!

ANKARA doktor numaraları
0536 848 41 45, 0506 840 31 09, 0505 894 90 54
tıp öğrencileri:0530 923 51 20 antiasit:0538 559 93 39

Twitter'dan alıntıdır.

türkiye pastasını türkler dilimlesin biz yiyelim demenin.... haber diline dökülmüş hali.... kim bilir kulislerde neler konuşuyorlar... bir an önce sükunet hakim olma zsa kimse düşüncesini anlatamaz hale geleck... ciğer bekleyen kedilerle dolu etrafımız....

ALMAN KANALLARI : "Türkler savaşırsa kazanır."
İTALYAN KANALLARI : "Bir ağaç için bunu yapan Türkler'in neler başarabileceğin i siz düşünün."
LONDRA KANALLARI : "Onlar Atatürk'ün çocukları ve onlar uyandılar!"
KANADA KANALLARI : "Onlar her savaşı kazanırlar."
RUSYA KANALLARI : "Türkler inanılmaz, her şeyi başarıyorlar."
İNGİLTERE KANALLARI : "Türkler harika, onların yaptığını şu ana kadar hiç bir yerde görmedik."
NORVEÇ KANALLARI : "Dünya sizi izliyor, asla geri adım atmayın."

Sanki hepsi savaş olması için gaz verir nitelikte. Subliminal mesaj gibi, bilinçaltına işlemeye çalışmışlar, ilginç.

Son Dakika: Kızılay düştü. Direnişçiler Güven Park'ı ele geçirdi haberleri geliyor. #direngeziparkı

Sanki hepsi savaş olması için gaz verir nitelikte. Subliminal mesaj gibi, bilinçaltına işlemeye çalışmışlar, ilginç.

en cok onların işine yaradı en cok
polis arkadasım da mesaj attı yabancı ülkelerden ajanlar gelmiş daha cok provake etmek için. ve bunları gören basbakan hala geri adım atmıyor

Ezelden beri Çanakkale'liyim.Dedelerini ve bir çok akrabasını şehit vermiş bir vatan evladıyım+tarihçiyim.Onların tek derdi topraktı,vatandı.Lütfen bu ideolojik savaşlara şehitlerimizi karıştırıp kemiklerini sızlatmayalım.

Bizim de tek derdimiz toprak, vatan...

hiçbir siyasi parti bu olayları sahiplenmeye kalkmasın ! 15 yıldır yapamadığınızı 3 günde yaptık.Meydandayız ! #direngeziparkı

çok doğru çok !

en cok onların işine yaradı en cok
polis arkadasım da mesaj attı yabancı ülkelerden ajanlar gelmiş daha cok provake etmek için. ve bunları gören basbakan hala geri adım atmıyor

Başbakan olaylar durulunca bi konuşma yapar, bunlardan dem vurup ''bizim savaşmamızı istiyolar, barış içinde olmamızı değiiiiiil'' der kesin. Aha da şuraya yazıyorum.

Polislik nefret edilecek bir meslek değildi..

Yazık oldu, yazık ettiniz !!

Kardeşimin çektiği resim. İzmirden $Adsız.jpg

Türkiyeden ve Türkiyenin yönetiminden bahsediliyo... almanın ingilizin fransızın ne işi var ortalığı karıştırmaktan başka.... bu güne kadar bizi parçala böl yut taktiğinden başka ne uyguladılar....

fazıl say iletisi, aynen yapıştırıyorum;

Vietnam da kullanilan, dioksin orani %80 ve kimyasal silah olan portakal gazi icin elinde kanit olan kg353@cornell.edu keremgulay@gmail.com'a mail atmali, Birlesmis Milletler diplomatlari kanit bekliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back