• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
polis sadece marjinal gruplara saldırıyormuş öyle diyor kanalın biri, yandaş medyaya bakayım dedim birinde şefkat tepe var birinde zebralar:27::27:

kızlar burda da olacak diyorlardı ama kmseyle haberleşemedim bi bakayım. Sakin olup herkese duyuralım direnişi. Hala tvlerde normal yayın devam ediyor. Aradığım kanllar açmıyor

Polis çekilirken bile arkadan taşlayıp fişek atan oradaki insanlara vatandaşım diyemiyorum. Orası Hakkari mi İstanbul mu belli değil.
Yazık çok yazık. Şimdide mazlum rolüne bürünürler. Amaç çok açık..

Elbette taslayip fisek atacak insanlar, bir avuc insana saldiran polis, cadirlari yakan polis, kac kisiyi yaraladi, kac kisiyi öldürdü, kac masum insan etkilendi. Yani olayi baslatan belli, "öldür" emri verilmiscesine saldiran polisin fotograflari videolari her yerde.

Insanlarin öfkesini durdurmak da elbette öyle kolay olmayacaktir.

Polis çekilirken bile arkadan taşlayıp fişek atan oradaki insanlara vatandaşım diyemiyorum. Orası Hakkari mi İstanbul mu belli değil.
Yazık çok yazık. Şimdide mazlum rolüne bürünürler. Amaç çok açık..

O polis insanları yerlerde surukleyip kafasını yararken ne düşünüyordun

sosyal medyayı nasıl kapatabiliyor teknik açıklaması nedir bunun merak ettim

Eki Görüntüle 725992
Sizden geçer not alırlar da bizden tasdiknameden başka bir şeyi zor görürüler artı.
O parmağı yavaş sallasaydınız bari.

vay vay vay tehdide bak bence bu twitten sonra el birliğiyle kanalları arayalım sırasıyla neden görüntü vermiyorsunuz kanallarınızı boykot edip tvlermizden silmemizi mi istiyorsunuz diyelim mesela şu an.

Kazen abi ağır şeyler söyle ozaman .
Çünkü facebookda Twıterde gitmek üzere netim full ama facebook 30 saat dönüyor twıtter da resimler yok !

Ntv'den reklamlarını çekmiş firmalar tepki olarak..

Başbakan da biber gazı kullanımının aşırıya kaçtığını kabul etti derken arkasından bir AMA geldi..

Yazıktır ya.

Çevik kuvvet aracının arkasına sprey boyayla "Katiliz biz" yazmışlar.

arkadaşlar dns ayarlarınızı değiştirin..
Ttnet girmeleri engelliyor yada

hotspot shield programını indirin
ben hep telime hemde pc indirdim şuanda rahatlıkla girebiliyorum !!

Halk uzun zamandır ilk kez bu denli birlik beraberlik içindeyken, bazı siyasi partilerin bundan nemalanmaya çalışmasını hoş bulmadım.

Yolumuz devrim yolu !
İster neti kessin ister başka şey yapsın.
Fitilin ucu ateşlendi ! Durmak yok , pes etmek de yok !
Gidebilenler gitsin lütfen , ailem engel gidemiyorum
Elimden bşey gelmiyor :14:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back