• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben konu başlığına takıldım umudum bitti nedir ya HEYYY HOCA HANIM BİZİM UMUDUMUZ ŞİMDİ BAŞLADI!!!!

Portakal gazı da kullanmaya başlamışlar ki değil kullanılması bulundurulması bile yasakmış. Bunun için delil istiyor BM dendi..

burda paylaşımda bulunup en azından bır fıkır edınıyoruz konu kapatılmasın lütfen yorumlarda dıkkatlı olalım

Kızlar kazen haklı bu konuda bence hemfıkır olanlarımız paylasım yapalım
gergın ortama sebep olucak msj ları yanıtlamayalım

Merhaba
Bir kez daha herhangi birine hakaret gelirse başlık kapanacaktır. Az kaldı site de kapanacak... Mune ben dışarıdayım lütfen tekrarı olması durmunda konuyu kapatalım

kızlar kazenin açıklamasını duyduk nolur provokeye gelmeyin kışkırtmalara karşı seviyemizi koruyup bizlere yakışacak şekilde cevap verelim..elimizde bi kk kaldı zaten..

lütfen konunun kapanmasına izin vermeyelim arkadaşlar
hakaret içermeyen mesajlar atalım

Amma gaz varmış bu devlette yaa sık sık bitiremediler biber gazlarını devlet bütün parayı gaza yatırmış.

O da işin başka bi boyutu.
Bizim vergimizle git gaz al,eşimize dostumuza,akrabamıza arkadaşımıza git sık.
Bazıları da bilmem nerde okudum diye gelsin yapılanı savunsun.

Kardeşimin arkadaşları günlerdir orda,kimisi kayboldu diye haberler çıktı,bi gün sonra face'e yazabildi bişeyim yok diye.İnsanların gıpta ettikleri okullardan mezun ya da halihazırda öğrenci bu insanlar.
Kaldı ki kardeşim gitseydi ben de büyük ihtimalle orda olcaktım.
Sen,ben,o yok.Biz var sadece,anlaşılsın bu artık.

Edilen lafa cevap vermiyim dedim ama sindiremedim.

NTV göstericiler taksim meydanında toplanmaya başladı diye başlık atarak olaylar yeni başlamış gibi göstermeye mi çalışıyor ya? yazık..

Twitterdan alıntılar

Polis meydandan çekildi.
Polis çekilirken taş atan bir provokatöre halk büyük tepki gösterip engelledi!

Portakal gazindan etkilenler dava acabilir. Uluslar arasinda yasaklanan Agent Orange olmasi ihtimali yuksek.

Taş atma! Küfür etme! Çevreye, dükkanlara, arabalara zarar verme.! Sadece yürü, Sadece hakkını savun. Haklıyken haksız duruma düşme!!!

bence de arkadaşlar hakaret etmeden, kimseyi zorda bırakmadan düşüncelerimizi yazalım, bizler demokrasinin olduğu çok sağlam temellere dayanan bir toplumun demokratik, ileri görüşlü, medeni, kızları, kadınlarıyız, hakkımızı kimseyi rencide etmeden aramalıyız.kk zorda bırakmayalım...

Kılıçdaroğlu bu akşam en geç saat 18 e kadar taksimde olacak ve vatandaşa destek olacakmış arkadaşlar:46:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back