• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hala içkiden bahsediyor ya, bi ton da şak şak şak, izleyenlerde tek tip hepsi nasıl aynı olabiliyor:27::27:

Balçova Kaya Termal Otel'de yapılan AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı 10. Bölge Toplantısı'na katılan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar da Türkiye'nin darbeler ve demokrasi tarihini anlattı. Taksim'de yaşanan olaylar hakkında düşüncelerini de dile getiren Şamil Tayyar, şunları söyledi:

"İstanbul'da gece helikopterlerin gaz sıktığını söylediler. Bu eylemi provoke eden sanatçılar var. AK Parti İzmir il binasının yandığını bile söylediler. Dedikoduları Twetter'dan paylaşarak kaotik ortam oluşturdular. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne vazife çıkarmayı amaçlıyorlar. Eylem, darbe zemini oluşturmaya yönelik olarak oluşturuldu. Bu bir provaydı. Sağ duyulu Türk milleti bu oyuna gelmedi. Siz, ülkeyi yönetenlerin icraatlarından memnun değilseniz, sandığa gidersiniz. İktidarları millet getirir, millet götürür. Siz sokakta iktidar olmaya çalışırsanız hüsrana uğrarsanız. Sabaha kadar barlarda içip ellerinde boş bira şişelerini taşıyanlar eylem yapıyorlar. Ayık kafayla seçim sandığını bulamayanlar. Sarhoş kafayla sokaklarda eylem yapıyorlar."

"ERDOĞAN İLK DEVLET BAŞKANI, GÜL SON CUMHURBAŞKANI OLACAK"

Şamil Tayyar, Ağustos 2014'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin çok önemli olduğunu söyledi. seçimi bu kadar önemli kılanın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olma ihtimali olduğunu belirten Tayyar "Aday olup olmayacağını bilmiyorum. Gönlümden geçen aday olmasıdır. Allah'ın izniyle olur ve kazanır. Bu gerçekleşirse Abdullah Gül son Cumhurbaşkanı, Erdoğan ise ilk Devlet Başkanı olur. Bunu unutmayın" dedi.
Yüzde 50 üzerinde oy almış bir Cumhurbaşkanının anayasal yetkilerini kullandığı zaman fiilen devlet başkanı olacağı görüşünü savunan Şamil Tayyar, "Yeni modele ilişkin şimdiden anayasa değişikliği mutlaka yapılmalıdır. Çünkü artık parlamenter sistem iflas etmiştir. Şimdi yaparsan ne ala. Yapamazsak seçimden sonra Türkiye gündemine başkanlık modeli mutlaka gelecektirö diye konuştu.

Şamil Tayyar, cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Türkiye'de devlet büyükleri, sanatçılara yönelik suikastlar olabileceğini de ileri sürdü.

Kaynak: Şamil Tayyar: Sarhoş Kafayla Eylem Yapıyorlar haberi

gezi parkı halka açıldıııııııı:72::72::72::72::72:
Budur, çevik kuvvet çekiliyor.
Hiç bir güç halk iradesinin önünde duramaz.
şenlikler başlassssssııııın:72::72::72::72::72:

alıntımı yapıyorsun canım canlı yayınlar acılmıyorda emınmısın yanı

arkadaşlar ne istanbula ne ankaraya ne de izmire yakın bir ilde yaşamıyorum yoksa çocuklarımı anneme bırakıp eşimle eyleme katılıcaz! ve bulunduğum yerde tüm halk derin bir uykuda sanki bişeyden haberleri yok gibi..

size sormak istediğim şey şu; eyleme katılamayanlar için eylemde olanların yanında olduğumuzu ve bu eyleme destek verdiğimizi belirtecek bir protesto yöntemi falan var mı bu konuda neler yapabiliriz?

Öyle bir yere ulaşırsan bana da haber ver arkadaşım belki evdeyiz ama yine de yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim hiç değilse bir teşşekür borcumuz var milletçe minnetimizi dile getiririz..

Ben yaptım oldu demek değildir demokrasi

Halkın silahsız prostestosu anayasal hakkıdır

Yakıp yıkan devlet, gözünüzü açın

Ben orayı gördüm, halk kimseye zarar vermedi, bilakis esnafı,otelcisi,taksicisi herkes bir olup protestoya katıldı. Yakıp yıkan polis, köpeğe bile acımadan biber gazı sıkan devlet, halkını yok sayan kimse demokrasiden bahsedemez !

sen birşeyi görmemişsin bacım . orda masum insanlar var evet ama bunu karıştıran insanlar da var hemde bir sürü . yabancı bir sürü devletin buna destek vermesi zaten neyin ne olduğunu gösteriyor . ülkeyi bölmek anayasal hak değildir . hükümetler demokrasiyle başa gelir . kullanırsın oyunu o zaman zamanı gelince . o şekilde gösterirsin tepkini .

Allahım hala dindar nesil diyo ya, siz tercihinizi yapcaksınız diyor, nerede bizim tercih hakkımız, hani ben mi göremiyorum

kim asker?pardon ?savaştamıyız ne oluyoruz herkes haddini bilsin . daha tartışmadan yoksunsunuz . banlanmak istemiyormuş . ne oldu anama küfür mü edicektin .

küfür; sizin vatanı için 18 19 yaşında insanlara dediğiniz 'terörist' kelimesidir. küfür benim sözlüğüm de olmaz. ben haddimi çok iyi biliyorum,sizde bilin . iç savaştır bunun adı. soğuk savaştır. ayrıca edicektin gibi 1.tekil şahısla konuşamazsınız benimle 'haddinizi' bilin .

kim asker?pardon ?savaştamıyız ne oluyoruz herkes haddini bilsin . daha tartışmadan yoksunsunuz . banlanmak istemiyormuş . ne oldu anama küfür mü edicektin .

canım ben yürekten inanıyorum sende vatanını seven bir insansın gençsin
ve ben inanıyorum ülkemizde dönen kötü oyunları sende biliyorsun.

İşte buuuuuuuu !!!!!
İstedikleri atı bu ülkede koşturamazlar.
İşte en büyük kanıt :72:
Teşekkürler güzel ülkemin Yürekli İnsanları :72:

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back