face i twitter ı açılmayanlar hangi yerdesiniz
corlu...........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
face i twitter ı açılmayanlar hangi yerdesiniz
terörist mi. onlar asker. onlar kuvayi milli askerleri . onlar gazi ,şehit. banlanmak istemiyorum . lütfen elinizi vicdanınıza koyun.varsa tabi ?
valla ben izmirdeyim facebooka erişimim yok
Kızlaaaaaar polis Taksimden çekildiiiiii
gezi parkı halka açıldıııııııı
Budur, çevik kuvvet çekiliyor.
Hiç bir güç halk iradesinin önünde duramaz.
şenlikler başlassssssııııın
DNS ile face'e girebilirsinface i twitter ı açılmayanlar hangi yerdesiniz
arkadaşlar ne istanbula ne ankaraya ne de izmire yakın bir ilde yaşamıyorum yoksa çocuklarımı anneme bırakıp eşimle eyleme katılıcaz! ve bulunduğum yerde tüm halk derin bir uykuda sanki bişeyden haberleri yok gibi..
size sormak istediğim şey şu; eyleme katılamayanlar için eylemde olanların yanında olduğumuzu ve bu eyleme destek verdiğimizi belirtecek bir protesto yöntemi falan var mı bu konuda neler yapabiliriz?
Ben yaptım oldu demek değildir demokrasi
Halkın silahsız prostestosu anayasal hakkıdır
Yakıp yıkan devlet, gözünüzü açın
Ben orayı gördüm, halk kimseye zarar vermedi, bilakis esnafı,otelcisi,taksicisi herkes bir olup protestoya katıldı. Yakıp yıkan polis, köpeğe bile acımadan biber gazı sıkan devlet, halkını yok sayan kimse demokrasiden bahsedemez !
kim asker?pardon ?savaştamıyız ne oluyoruz herkes haddini bilsin . daha tartışmadan yoksunsunuz . banlanmak istemiyormuş . ne oldu anama küfür mü edicektin .
kim asker?pardon ?savaştamıyız ne oluyoruz herkes haddini bilsin . daha tartışmadan yoksunsunuz . banlanmak istemiyormuş . ne oldu anama küfür mü edicektin .
polisin çekildiği yok arkadaşlar. pisliklerine aynen devam ediyorlar.