Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
birde liseden sonra polis olacaktım iyiki sınava girmemişim babam istememişti.
polis olan tanıdıklarımın çoğuda cemaat sayesinde oldu zaten...

Güzelim sen niye vazgeçiyorsun ki asıl şimdi sizin gibi bilinçli gençlik polis olucak ki bu gibi durumlar da hükümete nasıl cevap verileceğini gösteresiniz insanınızın yanında olarak.asıl şimdi girmelisin sıkı sıkı sarılmalısın mesleğine sahip çıkmalısın ki ortalıkta gerçekten bizi koruyacak polisler olsun.....bence..tabi ki yine de hayat senin umarım gurur duyacağın bir mesleğin olur.

4.30 da uyudum 8 . 30 da kalktım keşke uyumasaydım.
Şuan taksimde olamadığım için o kadar pişmanım ki !

erdoğan diyor ki;

"daha fazla ağaç dikilecek"

bu, çocukları öldürüyoruz ama daha fazla doğurtacağız demeye benzer, ölenlerin yerine de yeniler doğurtulacak değil mi, malum artık 3 değil 5 tane doğurun!

Olayların kaygı verici bir noktaya geldiğini vurgulayan Gül, "Olayların yatışması için hepimize düşen olgunluktur" dedi.

Güvenlik güçlerinin ölçülü olması gerektiğine vurgu yapan Gül, "Üzücü görüntülere izin verilmemeli. Görüşlerimi bu sabah Başbakan ve diğer yetkililerle paylaştım" diye konuştu.

Valilik Beşiktaktan Taksime yürüyüşe izin verdi.
Bu arada NTV Hitler belgeseli yayınlıyor.
İroni 10 numara

böyle böyle yola gelecekler napıcaklar mecbuurrrr
akın akın geliyor cesur yüreklilerim daha ne kadar dayanabilirler birer birer düşecekler...

göbeğini kaşıyanlar o koltukta oturmamalı.evet.

Arkadaslar bılgısayarımdan facebook ve twttera gremıyorum sizdede öyle mi? Telden bağlanabıldım twtterdada gremeyenler varmıs.. Baska sıteler acılıyor ama face ve twtter acılmıyor :S

dün geceden beri ilk defa gül den bi haber aldım çok mutlu oldum

İstanbu İzmir iyi de Ankaranın durumu hala vahim...

Ankarada yolları kapatmışlar güvenparka ulaşımı engelliyorlar guruplar ayrı ayrı bölgelerde kaldılar bi gurup güvenparkta ama bir araya getirilmiyolar inşallah başaracaklar...

Birde ben yorum yapsam boş sabahtan beridir takip ediyorum insanlar akıl süzgecinden geçirmeden her gelen şeyi kabul ettikten sonra, işlerine geldiği gibi sürer bu dava daha.Bugün kendiyle çelişen yorumlar yapan insanları gördükçe benimde umudum azalıyor birşeyi bütünüyle görmek gerek gözü olan, aklı olan, Allahın verdiği aklı kullanıp süzgecinden geçiren insanlarımız çoğalır umarım.

Gezi Parkı Halka açıldıııııııı
Budur, çevik kuvvet çekiliyor.
Hiç bir güç halk iradesinin önünde duramaz.
Şenlikler başlassssssııııın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…