Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Taksimde sallandıracakmış bizleri..Alışmışız ne de olsa..Sallandırmakla bitmeyiz boşbakan!

Bende bir İzmirliyim ve eyleme tam destek verdim. Ancak bu hükümetede polisede yazıklar olsun. Artık iş ağaç meselesinden çıkmıştır,millet uyuduğu uykudan uyanmaya başlamıştır ve hükümet bunun farkında olduğu için insanları hastanelik etme projesine soyunmuştur bu amaçlada sesimizi susturmaya çalışıyor ama maymun gözünü açtı hükümet yetkilileri. Türk halkı uyuma ve direnişe destek ver.

Kızlar iskenderun ve çevresinde oturan tanıdıklarınız varsa haber verin akşam direniş var kocam da gidecek ben hem hamile hemde 3.5 yaşında oğlum olduğu için kıpırdayamıyorum(( ama buradan tam destekçileriyim tüm direnenlerin...allahım yardım etsin hepsine(âmin)

İsmet İNÖNÜ sorar, KEMAL sana göre dünyanın en zor işi nedir? ATATÜR cevap verir, TÜRK milletini ayağa kaldırmaktır der.Ben en çok bu noktada zorlandım der. ATATÜRK devam eder İsmet şimdi bana bundan daha zor bişey var mı diye sor. İNÖNÜ sorar var mı peki? ATATÜRK cevap verir ; HAREKETE GEÇİNCE BU MİLLETİ DURDURMAK!

Yanlış anlamayın nolur
siyaset sevmem, karışmam da
Esas beni ilgilendiren kısmına gelince;

Dün gece eşimle gece 3'te uyandık, camın altından tencere kapak çalarak yürüyen 2000 kadar kişi.
Önce deprem oluyor sandık, sonra baktık Türkiye laiktir laik kalacak diyorlar
Oğluşum korktu, ağlıyor... Arabalarımızın alarmları çalıyor.
Ulan gece 1:30'da yatmışım, gece 3'te Mustafa Kemal'in Askerleriyiz diyorlar...
sabah 5 gibiydi uyuya kalmışım, o saate kadar Mustafa Kemal'in askerleri tencereleriyle nöbetteydiler benim camın altında.
Ayıp vallahi ayıp... Ailemiz var, bebeklerimiz var, zaten zor uyutuyoruz...

Son düzenleme:
ameliyatlı olduğum için annem yüzünden gidemedim. yarın kaskımı,sütümü,sirkemi alıp gideceğim ne olacaksa olsun artık !

Biri rtenin aciklamasini kelimesi kelimesine yaziya dokebilir mi. Yoldayim dinleyemedim...

Bende Alsancak'a gidiyorum arkadaşlar, annem engel de, o engeli birazdan sıvışarak geçeceğim Giden, gidemeyen herkes Allah'a emanet olun.

sizin oğlunuz ağlıyor diye mi ayıp. uykunuz bölündü diye mi.herkes kan ağlıyor şuan. çocukları kör olan ölen aileler ne yapsın birde nasıl kendinizden emin konuşuyorsunuz !

tüh vallahi çok üzüldük senin uyuyamayışına.

Ve suna kesinlikle katiliyorum, hic bir parti bu eylemden rant saglamasin.
Bu halkin sesi, halkiin ayaklanisi..

bu köşkteki ne iş yapar bilen varmı milletin cumhuru nerde...
yoksa kankası tayyip kır dizini otur köşkünde ağzını açarsan diline biber sürüremmi dediki ayy pardon yeni trend biber sürmek değil biber gazı sıkmadı dimiii

Hay Allah ya rahatsız olmuşsunuz üzüldüm.
Mustafa Kemalin Askerlerinin sesi gürdür de biraz.
Bide coşku, birlik, direnç vardır.
Haaa unutmadan söyliyeyim vatanlarını uykudan daha fazla severler.
Siz en iyisi bu gece kulak tıkacı alında rahatsız olmayın.
Rahatsız mı ettik, pardon pardon.

Erdoğan'dan Gezi Parkı'yla ilgili açıklama
Başbakan Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada ilk kez Gezi Parkı'nda yaşananlara değindi ve ''Topçu Kışlası'nı yapacağız" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Geçen 10 yılda sektör 4 kat artış sağladı

Her zaman bakanlarımla birlikte destekçiniz olmaya devam edeceğiz

Dünyadaki olumsuzluklara rağmen iyi durumdayız

IMF’e borç defterini kapattık

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları Türkiye'nin kredi notunu artırdı

Ekonomik gelişmeler bölgesel gücünüzü teyit etti

Hukuk ve demokrasinin askıya alındığı her dönemde ülke ve millet olarak ağır faturalar ödedik

MUHALEFET DE İKTİDAR KADAR KALİTELİ OLMAK ZORUNDA

Sistem içinde en az iktidar kadar muhalefet de güçlü, kaliteli, seviyeli olmak zorundadır

En az iktidar kadar çalışmak, proje üretmek durumundadır

Muhalefet iktidarın seviyesine ulaşamazsa, yanına yaklaşamazsa aşırı uçların eline geçer

İktidar nasıl boşluk etmezse muhalefet de boşluk kabul etmez

Ama biz çok büyük boşluk yaşıyoruz

Seçmen oy verdiği partinin kaliteli, seviyeli yönetim istiyor

Toplumda çok ciddi tahrikler yapıldığını görüyoruz

ÇOĞUNLUĞUN AZINLIĞA DAYATMA YAPMASINI KABUL ETMEYİZ

76 milyonun tamamına hatırlatmak istiyorum. Türkiye parlamenter sistemin tıkır tıkır işlediği bir ülkedir

Çoğunluğun oyunu alarak iktidara gelen hükümetin dilediğini yapabileceğini iddia etmiyorum

Çoğunluğun azınlığa dayatma yapmasına bugüne kadar kabul etmedik

Bundan sonra da kabul etmeyiz

Türkiye’nin tarihinde çoğunluğun sesine kulak verilmemiştir

Bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam olarak görülmüştür çoğunluk

TOPÇU KIŞLASI'NI YAPACAĞIZ

Mesele kesilen ağaç değil, gelinen nokta ideolojiktir.

Dünyanın neresine giderseniz gidin hükümet toplumsal hareketlere karşı önlem alır.

Hukuk dışı eylem yapmaya kimsenin hakkı yoktur.

Gezi Parkı'nda yapılan çalışmaların Topçu Kışlası'nın yapılmasıyla ilgili alakası yoktur.

Topçu Kışlası'nı yapacağız. Gökten inme bir proje değil.

BİBER GAZI KULLANIMINDA AŞIRILIK VAR

Biber gazı kullanımında aşırılık var. İçişleri ve valiliğe talimat verildi. Gerekli inceleme yapılıyor.

AKM'yi dahi yıkmalıyız. Oraya gururlanabileceğimiz bir opera binası yapmalıyız.

Topçu Kışlası yerinde, tarihe uygun yapılacak. Mevcut yeşil azami şekilde korunarak, yayalaştırma yapılmalı.

OLAY İDEOLOJİK

Biz Kışla projesini gördüğümüzde Taksim’e çok zenginlik katacağını düşündük

Ama burada olay ne Divan Oteli tarafındaki Asker Ocağı Caddesi.

Sökülen 5-10 ağaç meselesi değildir

Olay gezi parkından çıkarılarak ideolojiktir

Nedir bu ideoloji

Acaba biz İBB’yi alabilir miyiz?

Taksim'de olanlar ideololik. Belediye Başkanlığı dönemimde hiçbir yerde olmayan ağaçlandırmayı yaptım.

Yaklaşık 2 binin üzerinde fidan diktim.

Zekeriyaköy'de onbinlerce ağaç kesildi. Bu göstericiler o zaman neredeydi? Ben o zaman cezaevindeydim.

NASİHAT EDEN ÜLKELER ÖNCE KENDİLERİNE BAKSIN

Dünyanın her yerinde bu uygulama yapılıyor

Bize nasihat edenler önce kendi ülkelerine baksınlar

Bu hükümeti çevre karşıtı diye lanse etmek büyük haksızlıktır.

Biz İstanbul'a Istranca ormanları'ndan su getirdik. O zaman da ağaç kesiliyor dendi. 780 bin fidan diktik.

CHP'nin durumu daha da içler acısı. Oy verdiği projenin karşısında duruyor.

İnsana hizmet için yeri geldiğinde 3,5 ağaç kesersin.

Ağaçlar katlediliyor yalanı ile CHP, MHP, BDP eylem yapıyor.

Medyanın Taksim'i yaygın kışkırtmaya dönüştürmek için son derece sorumsuzca yayın yaptığını görüyoruz.

Polis zor şartlarda görev yapıyor. Kamu malına zarara rağmen, görevini yapıyor. Aşırı güç kullanımında ise gereken yapılacaktır.

Diyorlar ki orada AVM yapılacak. Topçu Kışlası'nın altına AVM'de yapılabilir, Şehir Müzesi'nde. Burada henüz verilmiş bir karar yok. Divan Oteli bölümünü Şehir Müzesi olarak düşünebiliriz.

Türkiye büyük oynuyor. Adam çıkmış konuşuyor. Burası Central Park olmalı. Sorsan nerede bilmez. Her önüne gelen her ağzı olan konuşuyor.

İFTİRALAR HAVADA UÇUŞUYOR

Sosyal medyada yalan haberler, iftiralar havada uçuşuyor

Bunları ağaçları sallandıracaksın diyenlere sahip çıkan faşistler olduğunu görüyoruz

Medya kuruluşlarının son derece tehlikeli biçimde yayın yaptığını görüyoruz

Polis görevini gerçekten çok zor şartlar altında yapıyor

Aşırı güç kullanımında bakanlığımıza talimat verdik, gereken yapılacaktır

Evinin manzarası bozulacak diye köprü inaşattına itiraz eden için solcu bir protestoya dönüştürdüğünü gördük .

Bu eylemlerin derhal sona erdirilmesini, eylemcilerden rica ediyorum. Muhalefet partilerinden gerilimi tırmandıran söylemlerden uzak durması çağrısı yapıyorum.

KILIÇDAROĞLU TAHRİK İFADESİ KULLANMA

CHP Genel Başkanı’na sesleniyorum

Bugün Kadıköy'de miting yapacakmış, yapsın hakkıdır sorun değil

O mitingde eğer tahrik ifadeleri kullanacak olursan unutma ki bu millet size hiçbir zaman affetmeyecek

Olay miting yapmaksa ben kalkarım onun yüz bin topladığı yerde ben 1 milyon insan toplarım

Taksim projesini yapacağız. Bu meydan İstanbul'u dünyaya çok daha farklı tanıtacaktır.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…