• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende çıkıyorum çocuklarımla yanıma bir kaç tane ventolin fıs fıs,bez maske,limonda alacağız
heee bide cezvemle tahta kepçemi aldım

Çocuklarla çıkma canım.
Onlar cezveyle değil, plastik mermiyle geliyorlar.
Çıkamayanlar, herkes kapısının önünde yapsın eylemini.
Biz dün gece tüm mahalle yaptık eylemimzi.

[video=youtube;UHnv6tGmIGI]http://www.youtube.com/watch?v=UHnv6tGmIGI[/video]
duman grubunun desteği arkadaslar

İzmir ve Edirne polisi görevlerinin halkın güvenliğini sağlamak olduğunu biliyorlar.
Umarım meslektaşlarına örnek olurlar.

Buğdayın Türküsü

Halkım ben, parmakla sayılmayan
Sesimde pırıl pırıl bir güç var
Karanlıkta boy atmaya
Sessizliği aşmaya yarayan

Ölü, yiğit, gölge ve buz, ne varsa
Tohuma dururlar yeniden
Ve halk, toprağa gömülü
Tohuma durur bir yerde
Buğday nasıl filizini sürer de
Çıkarsa toprağın üstüne
Güzelim kırmızı elleriyle
Sessizliği burgu gibi deler de

Biz halkız, yeniden doğarız ölümlerde.

Pablo NERUDA

doktorlar TAKSİM'E GİDİYOR

96881255265994144209421.jpg

İzmir Karşıyaka Çarşıda Taksim'e destek için toplanan İzmirlilere polis kasklarını ve teçhizatını yanına almayıp yanlarında oturarak destek veriyor. Çarşı karakol eylemcileri alkışlarla karşılıyor.

İstanbul ve Ankara polisine kapak olsun...

RedHack'in tweet'i:
''Bu arada atilan gaz biber gazi degil, yapisan tahris eden, "portakal" diye tabir edilen bir madde. AB hukukunda "demir jop" gibi bu da yasak.''

Polis bugün portakal gazı kullanıyor. Bu gaz, kısa süreli felce yol açıyor, -maruz kalınırsa su kesinlikle "içilmemeli". Sirke kullanılsın! Yayalım acilen arkadaşlar duyuralım herkese

Bulunduğum şehirde henüz eylem yok.
Ama dayanamayacağım,arabaya bayrak asıp korna çalarak dolaşmaya çıkıyorum.:72:

Kocaeli cumhuriyet parkinda saat 19:00 da toplaniyoruz arkadaslar
Neredeyse her ilde eylem yapiliyor, buradan da bildirim yapin

Son düzenleme:
Bulunduğum şehirde henüz eylem yok.
Ama dayanamayacağım,arabaya bayrak asıp korna çalarak dolaşmaya çıkıyorum.:72:

ben de ilcede oturuyorum burada da eylem yok keske olsa 1 dk durmazdım
buradan ne yapmalıyım diye düşünüyorum hala.

Son düzenleme:
Kendilerini terminatör zanneden polisler sanki terörist avına çıkmışlar gibi rastgele kafalarına göre biber gazı sıkıyorlar yazıklar olsun bu memlekete..Kendi vatandaşını bu kadar aşağılayan başka bir ülke olamaz..Bizim ödediğimiz vergilerle otobüslere beleş binerler,bizim ödediğimiz vergilerle lojmanda otururlar,bizim ödediğimiz vergilerle maaş alırlar,fakat yine bizim ödediğimiz vergilerle alınan silah,techizat ve gaz bombalarını yine bize atarlar..Üstelikte çok masumane ve çok insancıl bir konuyla ve hatta kendilerinide ilgilendiren konuda fakat sözün bittiği yer burası AYAKLAR BAŞ OLMUŞ!!:14::14:

Nasuh Mahruki'nin durumu hakkında
"arkadaşlar az önce ziyaretinden gelindi, durumu iyi. iki bacağı kırık ( bir bacakta iki kırık ), bir kol kırık. motoru ile harbiye'de akut noktasına giderken tazzikli su yiyor ve motordan uçup metrelerce sür
üklenip bir ağaca çarpıyor. halkı için canını vermeye hazır bu adamın kemiklerini paramparça eden o orantısız güç elbet sahibine dönüp vuracak. ateş yandı, sönmeyecek..."

Batmanda bi kıvılcım çakayım desem olay yaşasın apoya gider o yüzden elimden tek gelen paylaşımlarda bulunmak şayet 22 hazirana kadar devam ederse bu direniş Ankarada akabinde İstanbulda olacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back