• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de eczaneye gidicem birazdan arkadaşlar neler almak lazım en çok ne lazımdır taksimde tıbbi olarak ? ventolin fısfıslardan alıcam herkes kullanabiliyor mu onları ? maske, süt, sirke, limon başka ne alabilirim sırt çantasına sığacak şekilde ?

Bu arada Leyla Okay ölmemiş arkadaşlar. Ulusal kanal'dan dinledim şimdi.

Ben yavaştan kaçayım annemden, hazır mutfaktayken:1:

Yanlış anlamayın nolur
siyaset sevmem, karışmam da
Esas beni ilgilendiren kısmına gelince;

Dün gece eşimle gece 3'te uyandık, camın altından tencere kapak çalarak yürüyen 2000 kadar kişi.
Önce deprem oluyor sandık, sonra baktık Türkiye laiktir laik kalacak diyorlar
Oğluşum korktu, ağlıyor... Arabalarımızın alarmları çalıyor.
Ulan gece 1:30'da yatmışım, gece 3'te Mustafa Kemal'in Askerleriyiz diyorlar...
sabah 5 gibiydi uyuya kalmışım, o saate kadar Mustafa Kemal'in askerleri tencereleriyle nöbetteydiler benim camın altında.
Ayıp vallahi ayıp... Ailemiz var, bebeklerimiz var, zaten zor uyutuyoruz...

Nekadarda rahatsınız oğluşunuz korktu ağladı sizin uykunuz kaçtı yazıkkkkkk! Tayyıbın askerlerıyız mı demelılerdi 2000 kişi sankı keyfınden cıkmıs dısarılara nobet tutmaya hanım efendı sizın gıbı boyle rahat insanlar yuzunden ülke bu duruma geldı herseye 3 maymunu oynadıkları için, bana dokunmayan yılan bın yıl yasasın hesabı yaptıkları için bu duruma geldık. Siz ve sızın gibiler boyle davranmaya devam ettıgı surece evlalarımızı cok zor gunler beklıyo. Ayrıca herkesın ayaklanmasıda 2 agac yuzunden degıl bukadara basıt dusunmeyın bu olay sadece 2 agac ıcın degıl bu agaçlar bardagı tasıran son damla oldu!

ben de eczaneye gidicem birazdan arkadaşlar neler almak lazım en çok ne lazımdır taksimde tıbbi olarak ? ventolin fısfıslardan alıcam herkes kullanabiliyor mu onları ? maske, süt, sirke, limon başka ne alabilirim sırt çantasına sığacak şekilde ?

Ventolin fısfıs 250 mg al, altı çocuk dozu,
küçük kutu süt, yer tutmaz.
Bir torbaya limonları ıkiye bölüp koy bolca.
Yükte hafif, malzemece bol
Allah razı olsun kardeş

Son düzenleme:

temizlik maskesi al canım,talcid edin bi tane, su ve süt karıştırılacak fısfıslı bi kap varsa ona koy, gözünde lens varsa aman diyim çıkar

Talcid alın biber gazın karşı solisyon yapmak için.
Tabi maske.

bu dediklerini alabilrsin . özellikle maske. şal takmayı unutma . uzun kollu giy lütfen. limonları da kesip koymanı tavsiye ederim. kalbimiz seninle.

sevigicik82,

siz durumu idrak edememissiniz sanirim, tüm dünya konusuyor ama henüz algilayamayan arkadaslar icin tekrar ifade edelim. Olay bir kac agac degildir efendim, olay bir avuc doga severin oturma eylemine polisin orantisiz güc kullanmasidir. Olay Tayyip Erdogan`in kimseyi dinlemeden, yasa hukuk kanun kural ne derseniz diyin, dinlemeden kendi bildigini okumasina halkin isyanidir. Olay AKP`nin polisi resmen öldür emriyle insanlarin üzerine salmasidir.

Avrupa Insan Haklari Sözlesmesi`ne tarafiz efendim. Fakat onlar da polisin sinirlari coktan astigindan bahsediyor. Binlerce insan aci cekiyor. Polis resmen insanlarin kafalarina isabet ettiriyor, elinde oyuncak sandigi gücü... Ölen insanlar var.

Simdi anladiniz mi? Olay insanlarin bu baskilara, polisin bu sacma sapan güc kullanimina, olay AKP`ye boyun eymemektir. Olay özgürlüklerimize getirilen sinirlari bir bir yikmaktir.

Kemalistlere giciksaniz da söyleyeyim, bu sadece Kemalistlerin de tekelinde degil. MHP de orada, BDP de, Green Peace`de, uluslararasi cesitli örgütler de orada. Dünyanin her yerinde insanlar birlesip protesto ediyor Türk hükümetini. Dolayisiyla sizin anlayamadiginiz birsey dönüyor olmali öyle degil mi?

Yanlış anlamayın nolur

Dün gece eşimle gece 3'te uyandık, camın altından tencere kapak çalarak yürüyen 2000 kadar kişi.
sabah 5 gibiydi uyuya kalmışım, o saate kadar Mustafa Kemal'in askerleri tencereleriyle nöbetteydiler benim camın altında.

gerçekten ayıp etmişler neyse şimdi burdan duyarlarda sızın camın altından geçerken ses yapmazlar sizde UYUMAYA devam edersiniz

ablam ısparta da eylemde ben burada annem teyzemin doğumuna gitti bu zor zamanda. annem korkuyor. 2 kere ameliyat oldum 20 yaşında olmadan ,guatr oldum tansiyon hastası oldum ama 15 inde şehit olanlar neydi bu ülkede . hiç bir şey insanlığımızdan önemli değil. hiçbir şey şereften önemli değil. ben duyarlı herkesle gurur duyuyorum ! burada ki bütün kk kadınlarıyla da !

Ben de gurur duyuyorum hepimizle..geçmişler olsun tatlım.bu gün duyarlı olmazsak biz anneler geleceğe nasıl çocuklar yetiştirebilir ki..

Belimizde kılıncımız kirmani
Taşa geçer mızrağımın dermanı
Devlet hakkımızda vermiş fermanı
Ferman padişahın dağlar bizimdir

sabah yemin ederim bu türkü aklımdan geçiyordu mırıldanıyorum hala. kalktı göç eyledi avşar elleri yüce dağdan aşan yollar bizimdir ( yol derken duble yol demiyorum ha onlar başbakanın olsun )

Ezgi Ülkü Aykut Koza
Taksici para almıyor,eczacı para almıyor,doktor para almıyr,avukat para almıyr,Ayşe Teyze kek yapıp dağıtıyr,herkes marjinal #direngeziparkı

eylemlere katılan arkadaşlarım üzerimde hakkınız var helal edin lanet gelsin Türkiyenin bi ucundayım kendinize dikkat edin lens meselesi ciddi noılur çıkarın

Yanlış anlamayın nolur

Bizim buralar da sakindi baya sokakta çıt yoktu ama biz gene uyuyamadık..
Ne şeref ki Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bağıran halkın sesini duymuşsun.. Onur duyman, gözünün yaşı akması lazımdı..

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın nolur

Onlar senin bebeğin ileride adam gibi yaşasın diye gece o saatlerde ayaktalar.

Varsın bebeğin uyansın. Bebeğinin bir ömür mutlu, adam gibi yaşayacağı mı bir ülke istersin yoksa bebeğinin bir ömür koyun misali uyuyacağı mı? Anlaşılan o ki bir ömür uyusun diyorsun.

Hepimizin bebeği, çocuğu var 3 gün uykuları bölünse birşey olmaz, hiç korkma.

@okanbayulgen:

Tünelden aşağı püskürtüldük. Evim yakın geldim. Birazdan çıkıp yayına başlayacağım. "Delikanlı Kim Bakalım"

Adamsınız adam, aman uyuyanları rahatsız etmeyin de:33:

Dün taksimdeydim bugün gene giderim sanırım bakalım ulaşabilirsem yollar kapalı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back