• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Topikte gülüp eğlenmek için karikatürler vs paylaşacağınıza bilgi paylaşın ve geçen gün mübarek Ramazan hatrına son kez uyarıyorum demiştim değil mi?

Ben oruçluyum ve oruçlu olmak okuduğumu anlamama engel olmaz, polemiğe giriliyor, polemiğe girmek ceza alma sebebidir, bakınız bu açıklamayı da herkese yapmam...

Kizlar nasilsiniz?
tatilde oldugumdan dolayi cok giremiyorum, haberleri de cok takip edemedim acikcasi..

Ali korkmaz'in vefatina hala cok uzgunum..

Dun basbakanin "siddete siddetle karsilik verilir" sozune sahit oldum.. Hala da inanamiyorum nasil bir mantikla bir ulkenin basbakaninin boyle bir cumle kurabilmesine..

bu ilk degil ki....Polisim kahramanlik yaziyor, yüzde elli yi zor tutuyorum, vs... diye devam eden cok talihsiz cümleler var. Üzülüyorum, icim aciyor bu cümleleri duyunca...

Topikte gülüp eğlenmek için karikatürler vs paylaşacağınıza bilgi paylaşın ve geçen gün mübarek Ramazan hatrına son kez uyarıyırum demiştim değil mi?

Ben oruçluyum ve oruçlu olmak okuduğumu anlamama engel olmaz, polemiğe giriliyor, polemiğe girmek ceza alma sebebidir, bakınız bu açıklamayı da herkese yapmam...

O değilde üyeliğimin ilk zamanların dan şu zamana kadar nasıl oldu da ban yemedim şaşırıyorum. :1::1::1:

Ali Korkmazla ilgili kamera kayitlarina ne olduguyla ilgili net bir bilgisi olan var mi? Ilk haber geldigi gun 4 tane kayit oldugunu ama hepsinin kayboldugunu ve birinin 18dk'sinin silindigini soylediler ( kanald ana haber ) ailesi delillerin karartildigindan supheleniyormus.. Dun aksam da kamera kayitlarinin silinmedigini soylediler ( yine kanald ana haber )

anlamadim hic bisi.. Goruntulere ulasilmis mi?

Ali Korkmazla ilgili kamera kayitlarina ne olduguyla ilgili net bir bilgisi olan var mi? Ilk haber geldigi gun 4 tane kayit oldugunu ama hepsinin kayboldugunu ve birinin 18dk'sinin silindigini soylediler ( kanald ana haber ) ailesi delillerin karartildigindan supheleniyormus.. Dun aksam da kamera kayitlarinin silinmedigini soylediler ( yine kanald ana haber )

İlginçtir. Sadece Ali Korkmazı olduğu bölüm silinmiş. Bakın siz şu işe...

bu ilk degil ki....Polisim kahramanlik yaziyor, yüzde elli yi zor tutuyorum, vs... diye devam eden cok talihsiz cümleler var. Üzülüyorum, icim aciyor bu cümleleri duyunca...

Evet canim haklisin, hepsinde ayri bir sasiriyor ve uzuluyoruz. Bunu dedigi gun bitlisti sanirim havaalani acilisinda konusuyordu ve tam onu gostermeden once ali korkmazin cenazesi vardi haberlerde..duydugum anda kulaklarimdan gozlerimden alev cikti ofkeden..

"siddete siddetle karsilik verilir" ne demek? Provokasyonun da, kiskirtmanin da boylesi olmaz.. Hala ayni seyler olmaz.. Kac genc cocuk olmus, basbakan bir bas sagligi veya uzuntu dilemeden hala siddeti savunuyor.

4 bilgisayarın hard diskide bozuk çıkmış:30:
Tesadüfe bak sen.
Bir otel sahibi kayıtları polisle birlikte izlediklerini ve teslim ederken kesinlikle bozuk olmadığını söylüyor.
Cd de de 18 dk lık bölüm silinmiş.
Bugün 2 kişiyi gözaltına almışlar olayla ilgili, ama ben çok kaygılıyım.
Polisin saklamaya çalıştığı birşey varsa ve yanlış insanların üzerine yıkılırsa bu olay.:50:

Bugün tehlikeli sulardasın, kıyıya doğru yüzmezsen güldüğün başına gelecek, gülerken banlanan arkadaşlardan tecrübeleri, deneyimleri hakkında bilgi alabilirsin:51:

Mune, cok konudisi olcak ama, alintilar bolumu ve alinti yapildiginda haber gelme ozelligi cok guzel olmuuuss :46:

Bence olmamış. Gerçi fikir güzel fakat direk mesaja yönlendirmiyor yada ben çözemedim.

Ben de nereye yonlendirdigini tam cozemedim ama, fikir olarak cok begendim. Biri sana birsey yazdiginda uyari gelmesi iyi olmus.. Ben cok fazla gozden kaciriyordum muhabbetin kaldigi yeri, sonrada usenip aramiyordum hic. Kolaylik gelmis :1:

Bugün tehlikeli sulardasın, kıyıya doğru yüzmezsen güldüğün başına gelecek, gülerken banlanan arkadaşlardan tecrübeleri, deneyimleri hakkında bilgi alabilirsin:51:

mesaj alindi, ama cok basim agriyor agri kesici alamiyorum. bu seferlik baskasi rehberlik etsin...:)

Evet canim haklisin, hepsinde ayri bir sasiriyor ve uzuluyoruz. Bunu dedigi gun bitlisti sanirim havaalani acilisinda konusuyordu ve tam onu gostermeden once ali korkmazin cenazesi vardi haberlerde..duydugum anda kulaklarimdan gozlerimden alev cikti ofkeden..

"siddete siddetle karsilik verilir" ne demek? Provokasyonun da, kiskirtmanin da boylesi olmaz.. Hala ayni seyler olmaz.. Kac genc cocuk olmus, basbakan bir bas sagligi veya uzuntu dilemeden hala siddeti savunuyor.

Allah büyük...Bekleyip görecegizz.. Ne demisler, "padisahim, senden büyük Allah var" Bu mubarek günde edilen dualarin kabul olacagina inaniyorum ben. Rabbim Türk milletini her daim korumus ve kurtarmistir. Cagri ve Korkut Beyler den beri iyi takip ederim, her seferinde kurtarmistir. Sadece birazcik bicak kemige dayanana kadar bekliyor:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back