gezi önerisi

Sapancaya turla gitmiştik bizde çok güzeldi doğası, havası.. İzmir şirince, alaçatı da tek başına gezip kafa dağıtmak için çok güzel yerler bence. Hiç bıkmadan her yıl gidebilirim. Bak konusu açıldı ya şuan valizimi hazırlayasım geldi şu yağmurlar geçsin bende düşünüyorum artık çok özledim seyahat etmeyi.

Elazığ yasıyorum. Elazığ çıkışlı bayramdan itibaren var.
Tamam çok güzel, o zaman Diyarbakır'a git eğer gitmediysen bence diyarbakir harika bir yer. Cuma iş cikisindan git, bence merkezde bir yerde kal. Gece on Gözlü köprüde çay içersin, öyle şehre otele dönersin. Her saat insan kaynıyor, hava çok soğuk degilse.
Sabah da erken kalkar kahvalti evinde kahvaltini yaparsın,öğlene kadar bir boy gezersin. Sonra şehir merkezinde Mardin dolmuşları oluyor. Bir saat falan. Onlarla Mardin eski şehre gider, bir güzel gezersin. Ertesi gün de tek günlük turlara katılırsın (hatta ben şu turu kullandim. Minubus gibi degil güzel Vito araçlarla gidiyor. Rehber de çok tatlı bir adam şurada yazan ilk numara benim turcu abinin - şimdi baktım telkari tur 300 lira olmuş benim gittiğimde daha ucuzdu ama sana normal gelen bir rakamsa paranın hakkını vereceklerine emin olabilirsin).
Tur gün batımı bitiyor, güneşin batışını izleyip oradan otogara geçip vakitlice Elazığ'a geri dönersin.
Bence harika bir haftasonu olur senin icin

Ya ne güzel anlatmışınız.Bu konuda gezi yazılarını sayfada paylaşsanız keşke imrendim.

Ya ne güzel anlatmışınız.Bu konuda gezi yazılarını sayfada paylaşsanız keşke imrendim.
Arkadaşlarım da hep YouTube sayfası aç derler, terapistim blog aç demisti , astrologum instagram aç falan diyor ama ben potansiyelini harcama konusunda bir dünya markasiyim malesef :) eşe dosta gezi - balayı - ucuz bilet- yurtiçi yurtdışı danışmanlık yapıyorum sadece gönüllü olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…