- 23 Aralık 2013
- 250
- 196
-
- Konu Sahibi bosheybe23
siz il olarak neredesiniz ona göre yorum yapalım???İyi günler hayatımda ilk defa kendim için birşey yapmak istedim.6 ay önce eşimden ayrıldım ve atlatması zor psikoloji... Bu hafta sonu kendim başbaşa keyifli vakit geçireceğim güvenilir bir sehir il var mı? Kafamı dağıtıp gezebileceğim fiyatları abartılı olmayan yer önerisi alırsam sevinirim. Yanlız tatil giden bayan arkadaşlar varmı ?Önerileriniz için teşekürler
Elazığda yaşıyorum tercihim deniz görmek :)siz il olarak neredesiniz ona göre yorum yapalım???
Aman o görüntülere aldanmaAz önce instagramda denk geldim mudanya yı gösteriyordu çok güzel sokakları denizi bir bakın bence
Sadece trilye mi güzelAman o görüntülere aldanmamuhtemelen tirilyeyi gösteriyodur
Şuan havaalr cok dengesiz ama yagmur yagıyo falan..Elazığda yaşıyorum tercihim deniz görmek :)
Ya köy gbi kasaba gbi.. güzel demeyede dilim varmıyo ama tabi bakmak baska görmek baska.. ben göremiyo da olabilirim bilemedim..Sadece trilye mi güzel
Evet onu da düşünüyorum. Normalde çocuklarım bende önümüzdeki hafta bende olmayacaklar başka zaman gitme imkanım yok .İstanbul önerebilirmisinizŞuan havaalr cok dengesiz ama yagmur yagıyo falan..
araç yok malesef uçak ile gideceğim ulaşımın kolay olduğu bir ortam tercihim. Çok cesur bir insan değilim malesef bu zinciri kırmak istiyorumAracınız var mı uçak veya otobüs mü kullanacaksınız
Yani istanbulda seçenek cok fazla ülke gbi orası.. ama kafa dinlemek gbi bi niyetinz varsa mümkün değil tabi.. güvenlik acısından da türkiyede suan neresi güvenilir bi yer ki.. gece geç saatlerde tenha yerlerde olmazsanız bi skntı olacagını sanmamEvet onu da düşünüyorum. Normalde çocuklarım bende önümüzdeki hafta bende olmayacaklar başka zaman gitme imkanım yok .İstanbul önerebilirmisiniz
Ayy istanbulda her yere toplu tasımayla gidebilirisniz metro metrobüs vapur bence harika oluraraç yok malesef uçak ile gideceğim ulaşımın kolay olduğu bir ortam tercihim. Çok cesur bir insan değilim malesef bu zinciri kırmak istiyorum
Bende öyle düşünüyorum. Teşekkür ederim.Yani istanbulda seçenek cok fazla ülke gbi orası.. ama kafa dinlemek gbi bi niyetinz varsa mümkün değil tabi.. güvenlik acısından da türkiyede suan neresi güvenilir bi yer ki.. gece geç saatlerde tenha yerlerde olmazsanız bi skntı olacagını sanmam
Aklımdaki yer istanbul aslında emin olamadım:)Ayy istanbulda her yere toplu tasımayla gidebilirisniz metro metrobüs vapur bence harika olur
evet var İstanbul ve izmir arasında gitgel yaşıyorum:)İzmir olabilir , direkt uçak varsa
Bütçeye göre hareket edin.. yıllar önce izmirede gitmiştim aşık olmustum o şehre.. konaklama vs arastırın ikisi içindeAklımdaki yer istanbul aslında emin olamadım:)