gezi önerisi

Valla konu sahibinden ziyade şuan benim bile gidesim geldi :KK70: Hayranım oraya. Sanırım karataş hikayesi doğru. Her sene mutlaka bir şekilde düşüyor yolumuz oraya
Benim de çok canim istedi ya😀 gerçi benim genel olarak gezmek geldi icimden. Urla olur, Seferihisar olur. Yurtdışı olur. Gel artık bahar gel yaz.

Benim de çok canim istedi ya😀 gerçi benim genel olarak gezmek geldi icimden. Urla olur, Seferihisar olur. Yurtdışı olur. Gel artık bahar gel yaz.
Bizim tatil planı Eylül1de başlıyor ay çok var daha :KK43: havalar da ısınamadı ki bir türlü bari haftasonları kaçamak yaparız diye planlıyoruz kaç haftadır ama maşallah havalar kış günü gibi bu tarafta :KK70: en iyisi google haritalardan biraz daha ege turu yapayım ben yoksa dinmeyecek içimdeki tatil isteği, tavsiye ediyorum hiç yoktan iyi geliyor :KK70::eğlence:

Bizim tatil planı Eylül1de başlıyor ay çok var daha :KK43: havalar da ısınamadı ki bir türlü bari haftasonları kaçamak yaparız diye planlıyoruz kaç haftadır ama maşallah havalar kış günü gibi bu tarafta :KK70: en iyisi google haritalardan biraz daha ege turu yapayım ben yoksa dinmeyecek içimdeki tatil isteği, tavsiye ediyorum hiç yoktan iyi geliyor :KK70::eğlence:
İşte ona hiç girme 😀😀😀 ben ondan bu hale geldim. Bütün reklamlarım tur şirketleri ve geziler😀😀😀 onlara baka baka iç çekiyorum. Bir de pencereden bakıyorum hava bana diyor nau nau😀😀😀

İşte ona hiç girme 😀😀😀 ben ondan bu hale geldim. Bütün reklamlarım tur şirketleri ve geziler😀😀😀 onlara baka baka iç çekiyorum. Bir de pencereden bakıyorum hava bana diyor nau nau😀😀😀
hahaha bu çok iyiydi :KK70: ama bir şey diycem ben efendi efendi sadece Foça'ya bakıp çıkacaktım. Seferihisar yoktu aklımda, sayende şuan Sığacık liman caddesinde geziyorum :KK70:

diyarbakırda aktif yakın elazığa,aslında bende bi istanbul yapmak istiyorum bayramdan sonra anca yapabilirim bende boşanma aşamasındayım kafa dağıtmak şart

yok ya hepsi burda evinde çoluğunda çocuğunda tam boşanma olmadan kimseye bi şey de demiyorum yalnızda gitmek istemiyorum

Ben kendimle tatil yapmayı severim. Kapris yok kafana göre yat kalk çık gez. Valla süper. Çeşme de ptt nin misafirhanesi tam deniz kenarında. Yer var mıdır bilmem. Otel olarak ayvalıkta uygun deniz kenarı oteller var. Datça da çok güzel. Tam denize karşı çok huzurlu. Ay konunuz çok mutlu etti beni. İnşallah çok güzel geçer🌺

Ay İstanbul'un düşüncesi bile yoruyo beni, kalabalik, keşmekeş, 72 millet ust üste
Bir de direkt ucus varsa yine, Antalya demek istiyorum :) Bir yer bu kadar mi gunesli olur, yilbasinda tatile gittim hava 20 dereceydi valla icim acildi. Kumsalda yuruyus yaptim, acik bufeden yedim sokak hayvanlarini sevdim, sahilde jogging yapan tas gibi 2 Rus genci vardi:KK76: bir de baktim el salladilar ben de gunaydin dedim:KK71:Turkiye'nin ennnn guzel sehri misin Antalya seviyorum seni
Direkt uçuş varsa İzmir gayet olur.

Ben aslında İstanbul yazacaktım, uçakla ulaşması en kolay şehir deniz de var :) Çoğu otel butik olsun, büyük olsun solo kadınlar için gayet güvenli, rezervasyon yaptırmadan önce Google Mapsten yorumlara bir bakın :KK71: Ben Nişantaşında solo takılmıştım ufak bir otelde, herkes gayet saygılı ve şekerdi:) İşletmeciler turistin her türüne alışın. Semt olarak turistlerin sık gittiği yerlere bakın Nişantaşı çevresi olur, Kadıköy olur Moda olur, başka türlüsü olur hepsinde iyi vakit geçirirsiniz bence. Denize yürüme mesafesi yerleri tavsiye ederim ben de, ben de araç ve trafik stresine girmeyi sevmiyorum İstanbul en iyi tabanvayla geziliyor bence. Dediğim gibi ben Nişantaşında kalmıştım, orda Beşiktaşa yürüyüp denize ulaşmıştım çok çok keyifliydi:KK37:Sıkı bir gezmeyle 2 gün yetiyor, yiyecek içecek çeşitleri de boş amdem boşandınız koca dırdırı da yok gitmişken ben olsm alışveriş yapıp kartı da patlatırdım:sampiyon:Valla yazdıkça yazdım bayılıyorum şu İstanbula şimdiden iyi eğlenceler dilerim:KK37:
süper fikirler böyle yanlız hayatı mutlu becerebilen insanlara imreniyorum:) İnşallah giderim:)

Bizim tatil planı Eylül1de başlıyor ay çok var daha :KK43: havalar da ısınamadı ki bir türlü bari haftasonları kaçamak yaparız diye planlıyoruz kaç haftadır ama maşallah havalar kış günü gibi bu tarafta :KK70: en iyisi google haritalardan biraz daha ege turu yapayım ben yoksa dinmeyecek içimdeki tatil isteği, tavsiye ediyorum hiç yoktan iyi ge

Ben kendimle tatil yapmayı severim. Kapris yok kafana göre yat kalk çık gez. Valla süper. Çeşme de ptt nin misafirhanesi tam deniz kenarında. Yer var mıdır bilmem. Otel olarak ayvalıkta uygun deniz kenarı oteller var. Datça da çok güzel. Tam denize karşı çok huzurlu. Ay konunuz çok mutlu etti beni. İnşallah çok güzel geçer🌺
İNŞALLAH giderim:)

Planımda en büyük sorunlardan biri hava durumu:) Benim şansıma kar yağar:)

Kartepe,Maşukiye,Sapanca tarafları bahar ayları için çok idealdir.Kocaeli iline bağlı,Sapanca Sakarya'ya bağlı ama çok yakınlar birbirlerine.

bende hiç tek yapamıyorum gezi tatil falan keşke yapabilsem sanki insanlar yanlızım diye hep bana bakıyor gibi hissediyorum bi de kendimde zevk almıyorum sıkılıyorum sizin gibi olmayı isterdim

bende hiç tek yapamıyorum gezi tatil falan keşke yapabilsem sanki insanlar yanlızım diye hep bana bakıyor gibi hissediyorum bi de kendimde zevk almıyorum sıkılıyorum sizin gibi olmayı isterdim
Valla arkadaşlar var hatta neden haber vermedin de derler. Ama herkesin yataktan kalkışı bile farklı saat. Geçen arkadaşla gittim sabah 6.30 da kahve makinasında kahve yaptı😂. Bence en güzeli yalnız. Alıyorum kitabımı bir de defter. Düşüncelerimi duygularımı rahatça yazarım. Kitap okurum. Zaten gezmeli bir yerse vakit su gibi akar ama bir tatil köyüne yalnız gittim 2 günden sonrası pek akmadı. Nasıl bir tatil planlayacağınız ile ilgili. Herkes kendi derdinde kimse oturup sizi izlemiyor. Denemelisiniz. Deneyince alışkanlık yapıyor😊

Evet zor bir süreç size de kolaylıklar şu an Diyarbakır çıkışlı önümüzdeki hafta olanlara bakıyordum. İstanbul farklı bir hissi oluyor. Veya bana öyle geliyor
Diyarbakır'da mi yasiyorsunuz?
Adıyaman Nemrut dağı diyorum:)
Depremden önce güneşin doğuşunu izlemeye cikmistim oraya. Kendi aracınız varsa dağ yolu çok güvenli,asfalt . Tıkır tıkır çıkarsiniz, gece arabada dinlenirsiniz. Zaten aşırı kalabalık oluyor, turlar falan filan. Hava aydinlanmak üzereyken cumbur cemaat çıkıyorsunuz. Pahalı da değil, bir müze kart kadar.
Benim rotam "Antep merkez - Urfa merkez - halfeti - nemrut - Adıyaman civarı tarihi eserler- Diyarbakır - Mardin - Urfa Harran evleri" şeklinde ilerliyordu.
Bu saydığım her yer birbirine çok yakın. Ben araç kiralamadigim zaman blablacar kullanmistim, oralarda gayet yaygın ve ekomomik. Otogara gidip otobüs beklemek yerine şehir merkezinden özel araç alıyor,şehir merkezine bırakıyor 😇😇 ama tabii siz otobüs de kullanabilirsiniz.
Bence bu rotadaki her yer dünya harikası. Madem sadece haftasonun var, seç birini git^^

Diyarbakır'da mi yasiyorsunuz?
Adıyaman Nemrut dağı diyorum:)
Depremden önce güneşin doğuşunu izlemeye cikmistim oraya. Kendi aracınız varsa dağ yolu çok güvenli,asfalt . Tıkır tıkır çıkarsiniz, gece arabada dinlenirsiniz. Zaten aşırı kalabalık oluyor, turlar falan filan. Hava aydinlanmak üzereyken cumbur cemaat çıkıyorsunuz. Pahalı da değil, bir müze kart kadar.
Benim rotam "Antep merkez - Urfa merkez - halfeti - nemrut - Adıyaman civarı tarihi eserler- Diyarbakır - Mardin - Urfa Harran evleri" şeklinde ilerliyordu.
Bu saydığım her yer birbirine çok yakın. Ben araç kiralamadigim zaman blablacar kullanmistim, oralarda gayet yaygın ve ekomomik. Otogara gidip otobüs beklemek yerine şehir merkezinden özel araç alıyor,şehir merkezine bırakıyor 😇😇 ama tabii siz otobüs de kullanabilirsiniz.
Bence bu rotadaki her yer dünya harikası. Madem sadece haftasonun var, seç birini git^^
Elazığ yasıyorum. Elazığ çıkışlı bayramdan itibaren var.

X