- 23 Aralık 2013
- 250
- 196
-
- Konu Sahibi bosheybe23
Maalesef ramazan oldugu için tur şirketleri burada aktif değil araştırdığım kadarıylaTur şirketiyle gidebilirsiniz, gezilecek ve kalınacak yerler belki oluyor hem zamandan tasarruf etmiş olursunuz.
İstanbul ve İzmir'de de yüzlerce tur şirketi var, gittiğiniz zaman buluşur tura o sekilde katılırsınız. Bilmediğiniz bir yerde sadece haftasonu için tek başınıza organize olmaniz çok zaman kaybettirir.Maalesef ramazan oldugu için tur şirketleri burada aktif değil araştırdığım kadarıyla
bu süper fikirmiş aklıma gelmemişti.İstanbul ve İzmir'de de yüzlerce tur şirketi var, gittiğiniz zaman buluşur tura o sekilde katılırsınız. Bilmediğiniz bir yerde sadece haftasonu için tek başınıza organize olmaniz çok zaman kaybettirir.
Çok geçmiş olsun,bundan sonra herşey güzel olur sizin için inşaallah..yani isteğiniz sadece otelde kalıp dinlenmek ise Marmaris iyi olabilir..ya da tur firmalarına bakın uçak dahil gezi programları oluyor,ege gezisi mesela..pastoral tur güzel ,giden tanıdıklarım olmuştu..bir bakabilir sinizİyi günler hayatımda ilk defa kendim için birşey yapmak istedim.6 ay önce eşimden ayrıldım ve atlatması zor psikoloji... Bu hafta sonu kendim başbaşa keyifli vakit geçireceğim güvenilir bir sehir il var mı? Kafamı dağıtıp gezebileceğim fiyatları abartılı olmayan yer önerisi alırsam sevinirim. Yanlız tatil giden bayan arkadaşlar varmı ?Önerileriniz için teşekürler
not aldım araştırayım teşekürlerÇok geçmiş olsun,bundan sonra herşey güzel olur sizin için inşaallah..yani isteğiniz sadece otelde kalıp dinlenmek ise Marmaris iyi olabilir..ya da tur firmalarına bakın uçak dahil gezi programları oluyor,ege gezisi mesela..pastoral tur güzel ,giden tanıdıklarım olmuştu..bir bakabilir siniz
İstanbul biraz pahalı olabilir, eskisehire gelin dicem gezmek için guzel bir yer, deniz ve uygun fıyat dıyorsanız armutlu derim size, fiyat olarak hesaplı denızı de var iyi olacagına eminimEvet onu da düşünüyorum. Normalde çocuklarım bende önümüzdeki hafta bende olmayacaklar başka zaman gitme imkanım yok .İstanbul önerebilirmisiniz
diyarbakırda aktif yakın elazığa,aslında bende bi istanbul yapmak istiyorum bayramdan sonra anca yapabilirim bende boşanma aşamasındayım kafa dağıtmak şartMaalesef ramazan oldugu için tur şirketleri burada aktif değil araştırdığım kadarıyla
Varsa kafa dengi bi kız arkadasınız yada bikaç.. cok güzel kafa dagıtılıyor( denendi,onaylandı:))diyarbakırda aktif yakın elazığa,aslında bende bi istanbul yapmak istiyorum bayramdan sonra anca yapabilirim bende boşanma aşamasındayım kafa dağıtmak şart
Ardeşen çok güzel bir yer bunun için. Yeni geldim ben hava arada yağmurlu oluyor ama Karadeniz normaldir. Cok huzurlu. Akdeniz'de tatil pahaliya patlarİyi günler hayatımda ilk defa kendim için birşey yapmak istedim.6 ay önce eşimden ayrıldım ve atlatması zor psikoloji... Bu hafta sonu kendim başbaşa keyifli vakit geçireceğim güvenilir bir sehir il var mı? Kafamı dağıtıp gezebileceğim fiyatları abartılı olmayan yer önerisi alırsam sevinirim. Yanlız tatil giden bayan arkadaşlar varmı ?Önerileriniz için teşekürler
diyarbakırda aktif yakın elazığa,aslında bende bi istanbul yapmak istiyorum bayramdan sonra anca yapabilirim bende boşanma aşamasındayım kafa dağıtmak şartMaalesef ramazan oldugu için tur şirketleri burada aktif değil araştırdığım kadarıyla
yok ya hepsi burda evinde çoluğunda çocuğunda tam boşanma olmadan kimseye bi şey de demiyorum yalnızda gitmek istemiyorum bakalım bi yol bakacağım :)Varsa kafa dengi bi kız arkadasınız yada bikaç.. cok güzel kafa dagıtılıyor( denendi,onaylandı:))
Boşanan veya boşanma asamasında olan herkesin yolu istanbuldan geçiyor demek kidiyarbakırda aktif yakın elazığa,aslında bende bi istanbul yapmak istiyorum bayramdan sonra anca yapabilirim bende boşanma aşamasındayım kafa dağıtmak şart
yok ya hepsi burda evinde çoluğunda çocuğunda tam boşanma olmadan kimseye bi şey de demiyorum yalnızda gitmek istemiyorum bakalım bi yol bakacağım :)
Karadeniz nedense merak etmiyorum. Daha önce gitmiştim.Ardeşen çok güzel bir yer bunun için. Yeni geldim ben hava arada yağmurlu oluyor ama Karadeniz normaldir. Cok huzurlu. Akdeniz'de tatil pahaliya patlar
Evet zor bir süreç size de kolaylıklar şu an Diyarbakır çıkışlı önümüzdeki hafta olanlara bakıyordum. İstanbul farklı bir hissi oluyor. Veya bana öyle geliyordiyarbakırda aktif yakın elazığa,aslında bende bi istanbul yapmak istiyorum bayramdan sonra anca yapabilirim bende boşanma aşamasındayım kafa dağıtmak şart
Bir kere mudanyaya gittim aşırı afakanlar basmıstı beni orada yıllar önceAman o görüntülere aldanmamuhtemelen tirilyeyi gösteriyodur
Oha cidden su an farkettim geçen sene bosanma evresinde istanbula gitmiştim izmirden 1 haftalık denk gelmişti yıllardır gitmemiştim bu bosanma olaylarında nasıl bir büyüsü varBoşanan veya boşanma asamasında olan herkesin yolu istanbuldan geçiyor demek ki
Cok güzel geçer umarım istanbulda yalnız bile dolu dolu vakit geçirebilirsiniz zaten
Beni hergün baseeeyoooBir kere mudanyaya gittim aşırı afakanlar basmıstı beni orada yıllar önce
AsdffOha cidden su an farkettim geçen sene bosanma evresinde istanbula gitmiştim izmirden 1 haftalık denk gelmişti yıllardır gitmemiştim bu bosanma olaylarında nasıl bir büyüsü var