gezi önerisi

Maalesef ramazan oldugu için tur şirketleri burada aktif değil araştırdığım kadarıyla
İstanbul ve İzmir'de de yüzlerce tur şirketi var, gittiğiniz zaman buluşur tura o sekilde katılırsınız. Bilmediğiniz bir yerde sadece haftasonu için tek başınıza organize olmaniz çok zaman kaybettirir.

İstanbul ve İzmir'de de yüzlerce tur şirketi var, gittiğiniz zaman buluşur tura o sekilde katılırsınız. Bilmediğiniz bir yerde sadece haftasonu için tek başınıza organize olmaniz çok zaman kaybettirir.
bu süper fikirmiş aklıma gelmemişti.

İyi günler hayatımda ilk defa kendim için birşey yapmak istedim.6 ay önce eşimden ayrıldım ve atlatması zor psikoloji... Bu hafta sonu kendim başbaşa keyifli vakit geçireceğim güvenilir bir sehir il var mı? Kafamı dağıtıp gezebileceğim fiyatları abartılı olmayan yer önerisi alırsam sevinirim. Yanlız tatil giden bayan arkadaşlar varmı ?Önerileriniz için teşekürler
Çok geçmiş olsun,bundan sonra herşey güzel olur sizin için inşaallah..yani isteğiniz sadece otelde kalıp dinlenmek ise Marmaris iyi olabilir..ya da tur firmalarına bakın uçak dahil gezi programları oluyor,ege gezisi mesela..pastoral tur güzel ,giden tanıdıklarım olmuştu..bir bakabilir siniz

Çok geçmiş olsun,bundan sonra herşey güzel olur sizin için inşaallah..yani isteğiniz sadece otelde kalıp dinlenmek ise Marmaris iyi olabilir..ya da tur firmalarına bakın uçak dahil gezi programları oluyor,ege gezisi mesela..pastoral tur güzel ,giden tanıdıklarım olmuştu..bir bakabilir siniz
not aldım araştırayım teşekürler

Evet onu da düşünüyorum. Normalde çocuklarım bende önümüzdeki hafta bende olmayacaklar başka zaman gitme imkanım yok .İstanbul önerebilirmisiniz
İstanbul biraz pahalı olabilir, eskisehire gelin dicem gezmek için guzel bir yer, deniz ve uygun fıyat dıyorsanız armutlu derim size, fiyat olarak hesaplı denızı de var iyi olacagına eminim

Maalesef ramazan oldugu için tur şirketleri burada aktif değil araştırdığım kadarıyla
diyarbakırda aktif yakın elazığa,aslında bende bi istanbul yapmak istiyorum bayramdan sonra anca yapabilirim bende boşanma aşamasındayım kafa dağıtmak şart

İyi günler hayatımda ilk defa kendim için birşey yapmak istedim.6 ay önce eşimden ayrıldım ve atlatması zor psikoloji... Bu hafta sonu kendim başbaşa keyifli vakit geçireceğim güvenilir bir sehir il var mı? Kafamı dağıtıp gezebileceğim fiyatları abartılı olmayan yer önerisi alırsam sevinirim. Yanlız tatil giden bayan arkadaşlar varmı ?Önerileriniz için teşekürler
Ardeşen çok güzel bir yer bunun için. Yeni geldim ben hava arada yağmurlu oluyor ama Karadeniz normaldir. Cok huzurlu. Akdeniz'de tatil pahaliya patlar

diyarbakırda aktif yakın elazığa,aslında bende bi istanbul yapmak istiyorum bayramdan sonra anca yapabilirim bende boşanma aşamasındayım kafa dağıtmak şart
Varsa kafa dengi bi kız arkadasınız yada bikaç.. cok güzel kafa dagıtılıyor( denendi,onaylandı:))
yok ya hepsi burda evinde çoluğunda çocuğunda tam boşanma olmadan kimseye bi şey de demiyorum yalnızda gitmek istemiyorum bakalım bi yol bakacağım :)

yok ya hepsi burda evinde çoluğunda çocuğunda tam boşanma olmadan kimseye bi şey de demiyorum yalnızda gitmek istemiyorum bakalım bi yol bakacağım :)
Boşanan veya boşanma asamasında olan herkesin yolu istanbuldan geçiyor demek ki😅
Cok güzel geçer umarım istanbulda yalnız bile dolu dolu vakit geçirebilirsiniz zaten

Evet zor bir süreç size de kolaylıklar şu an Diyarbakır çıkışlı önümüzdeki hafta olanlara bakıyordum. İstanbul farklı bir hissi oluyor. Veya bana öyle geliyor

Türkiye’de kadınların en özgürce gezdiği il İzmir. Kordonda olmak isterdim şimdi. İstanbul’da sizi gezdirecek biri yoksa güvende olur musunuz bilemedim. Ben de Eskişehir planlıyorum çocuklarla.

Tam benlik konular.. :halay:
Benim tavsiyem varsa pasaportunuz varsa vizesiz balkanlara gitmeniz. üsküp veya belgrad olabilir montenegro olabilir harika bir doğası vardır tavsiye ederim.
Yoksa gürcistan tiflis öneririm pasaportsuz direkt kimlikle gidebilirsiniz.Yine harikadır.
Hem ucuz hem de yurtdısı görmüş olursunuz.
Tek basınıza gitmek için ideal yerlerdir.

Türkiye isterim derseniz de ben ege bölgesindeyim seferhisar, kuşadası bu ikisi harikadır gezi için. efes taraflarını da gezmiş olursunuz enfestir. Hem de deniz görmüş olursunuz insanları da harikadır :KK200:

Boşanan veya boşanma asamasında olan herkesin yolu istanbuldan geçiyor demek ki😅
Cok güzel geçer umarım istanbulda yalnız bile dolu dolu vakit geçirebilirsiniz zaten
Oha cidden su an farkettim geçen sene bosanma evresinde istanbula gitmiştim izmirden 1 haftalık denk gelmişti yıllardır gitmemiştim bu bosanma olaylarında nasıl bir büyüsü var :KK70:

Turlarla herkes guvenle seyahat edebilri. Hem de zahmetsiz oluyor, planlama derdiniz de olmuyor. Ama bulundugujuz ile gore gidilecek sehir degisecektir. Kendi bulundugum il icin söylüyorum gezi kulupleri, tur sirketleri var. Instagramda falan aratip bilabilirsiniz, "x gezi kulubu" falan diye aratin turlar bulursujuz. X:bulundugunuz sehir

Bir kere mudanyaya gittim aşırı afakanlar basmıstı beni orada yıllar önce :rolleyes:
Beni hergün baseeeyooo😒😒
Oha cidden su an farkettim geçen sene bosanma evresinde istanbula gitmiştim izmirden 1 haftalık denk gelmişti yıllardır gitmemiştim bu bosanma olaylarında nasıl bir büyüsü var :KK70:
Asdff🤣🤣 asya ile avrupayı birleştirirken ayrılıkları kolaylastırıyo demek ki😍

X