gezgincik Meme Estetiği Ameliyatı

tatlım son 18 saatin hepp iyi düşün herşey gönlünce olsun rahat kolay bi ameliyat ve ameliyat sonrası geçirirsin inşallah

tatlım son 18 saatin hepp iyi düşün herşey gönlünce olsun rahat kolay bi ameliyat ve ameliyat sonrası geçirirsin inşallah

ayyyy ewet bak sende söyleyince heyecanlandımartık tüm kötü düşüncelerim geçti sağol canım amiiiiiin inşallah kolay ve sorunsuz geçer tüm arkadaşlarımın ve benim

kızlar 15 saatim kaldı kk ye ara ara gelip giriyorum birkaç gün kollarım kalkmayacağı için temizlik yapıp toparlıyorum bütün çamaşırlarımı bile yıkadım astım kurumasını bekliyorum ütülicem camlarımı sildim malum izmir de yağmur vardı yemeklerimide halledip akşam alışverişe çıkmam lazım ev için kaç günde iyi olurum bilemediğim için

gezgincikk eminim çok heycanlısındır :) sana şimdiden bol şanslar inşallah sorunsuz bır sekılde atlatırsın canım :) son saatler

hehehhe ben de öyle yapmıştım, perdeleri dahi yıkamıştım

tatlım annenin haberi yokmuş. kim refakatçin olacak?

nazocan cok tesekkurler :) darısı basına.benım 4.500 tl cnm

gezgincik hersey yolunda gider umarım. çabucak olur kurtulursun. ben de 2 hafta sonra ameliyat oluyorum. sizlerin tecrübeleri altın değerinde şu anda, benim gibi yakında ameliyat olacaklar için. herşey gönlümüze göre olsun kızlar!!

irmakcan sen kime olacaksın amelıyatını

gezgincikk eminim çok heycanlısındır :) sana şimdiden bol şanslar inşallah sorunsuz bır sekılde atlatırsın canım :) son saatler

ewet canım gerçekten de öyleanlayacaksın 3 gece sonra sana da yazıcaz tabii kollarımı kıpırdatabilirsem canımmmm şimdiden sanada bol şans diliyorum senin için yazmaya çalışıcam canımm :92::92::92:

seni çok iyi anlıyorum canım şu anda bile olanların tecrübeleri bana altın değerindeiyi dileklerin için çok sağol inşallah benimde maya3435 inde senin de ve tüm olacak arkadaşlarımızın çok iyi geçer

Son düzenleme:
ewet canım gerçekten de öyleanlayacaksın 3 gece sonra sana da yazıcaz tabii kollarımı kıpırdatabilirsem canımmmm şimdiden sanada bol şans diliyorum senin için yazmaya çalışıcam canımm :92::92::92:

inşallah ama inşallah yazacak durum gelırsın rahat rahat:) cumartesı gunu haberlerını beklıyoruzz cok cok cok gecmıs olsun şimdiden :)

canım ya heyecen dorukta olsa gerek bende ne kadar heyecanlandım anlatamam burada ameliyat olan her arkadaşı sırayla takip edip dikkatle ameliyat sonrası süreci takip ediyorum inşallah bende mayısta olacağım benimde küçük çocuğum var biraz o sıkıntı olacak ameliyatın iyi geçer ve herşey gönlünce olup rahatla evine dönersin inşallah

inşallah güzelim hepimizi için çoooooooooook güzel olur benimde küçük oğlum 2,5 yaşında Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…