• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gezgincik Meme Estetiği Ameliyatı

tatlım ameliyatın bitmiştir. umarım herşey yolunda gitmiştir yeni cicişlerine hoşgeldin diyebilirsin artıkk :71: senin adına çook mutluyumm bize iyi haberlerini vermeyi unutma olur mu kendini çok fazla yorma kollarına yüklenme bi kaç gün nazlan :66: ağır şeyler kaldırma canım şu an ki ağrıların geçicekk ve güzel cicişlerinle mutlu bir hayat kalıcaakk :46:

gezgincikk umarım hersey cok guzel gıtmıstır...kendıne gelmıssındır..haberlerını beklıyoruz cnm.cook gecmıs olsunn

yeni çicişlerle ilk saatler...zor kısmını atlattın tatlım..işh. çok ağrın olmadan önümüzdeki bkaç günü de atlatırsın.. dualarımız seninle...haberlerini bekliyoruz!!!:32:

amanın birileri cicişli olmuşşşşş :66: :66: geçmiş olsun tatlım umarım her şey yolundadır. çok mutlu ol inşallah :71:

cnm geçmiş olsun inş herşey yolundadır
ağrın olsada unutma hepsi geçecek
kendini yorma dinlenmeye bak
artık iğleşme sürecine geçtin
umarım en az ağrıyla atlatır biran önce normal hayatına dönersin...

kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm!!!!!ve kendim yazıyorum şu anda:66::64::66:çok çok çok mutluyum size anlatamam ağrımmıda düşünün yani sadece saat 1.5 ta ağrı kesici iğne yedim hastanede sıkıldım eve gelicem diye tutturdum :66::1::66:hemen size yazayım dedim hemde benim ameliyatım kas altı oldu:1:süper iyiyim 365 cc takıldı şimmdi sargılarım var çok iyi gözüküyorlar Allah doktorcuğumdan razı olsun yaptıracak arkadaşlar hemennn yaptırın rahar olun ağrım çok çok hafifi sakın korkmayın özellikle maya3435 senin için yazıyorım tatlım son 2 gün herşey süpr olucak:92::92::92::92:şimdi yemek yicem girerim yine hepiniz çok çok sağolun:16::16::16:

kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm!!!!!ve kendim yazıyorum şu anda:66::64::66:çok çok çok mutluyum size anlatamam ağrımmıda düşünün yani sadece saat 1.5 ta ağrı kesici iğne yedim hastanede sıkıldım eve gelicem diye tutturdum :66::1::66:hemen size yazayım dedim hemde benim ameliyatım kas altı oldu:1:süper iyiyim 365 cc takıldı şimmdi sargılarım var çok iyi gözüküyorlar Allah doktorcuğumdan razı olsun yaptıracak arkadaşlar hemennn yaptırın rahar olun ağrım çok çok hafifi sakın korkmayın özellikle maya3435 senin için yazıyorım tatlım son 2 gün herşey süpr olucak:92::92::92::92:şimdi yemek yicem girerim yine hepiniz çok çok sağolun:16::16::16:

cnmmm nasıl sevindim bilemezsinn
ağrın olmaması çok iyi hemen yemeğini ye ve gel bize en ince ayrıntıları anlat çok merak ediyorummmm
inanamadım binkere maşallahhh sana
ama dikkat et nolur daha yeni ameliyat oldun yahu ne yenisi sen bugün ameliyat oldun
ameliyata girmeden sana yazamadım ama ayazdıklarının hepsini okudum
çok sevindim cnm çokkkkkkk

Oooo...süpersin arkadaşım..Çok sevindim valla iyi olmana..kas altı ameliyatına ragmen bu kadar iyi şeyler okumak ..valla çok mutlu oldum senin adına.Tekrar tekrar geçmiş olsun :71::71:Protezin boyutuda gayet iyi,eminim sonuçtan çok menmun olacaksın..:66::65:

gezgıncıkk cok cok cok sevındım senın adına vallaha defalarca geldın bugun aklım.şu anda şöyledir böyledir diye..super bı haber bu.inşallah böyle devam eder darısı basıma..detayları musaıt oldugunda beklıyoruz.öpüyorumm :)

süpersin yaaaaaaaa valla sayende biraz daha cesaretlendim bende 15 gün sonra ön muayneye gideceğim ay çok sevindim ya sanki ben yaptırdım yinede 1-2 gün kollarını zorlama :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:64: :nazar: :nazar: :nazar:çooook sevindim iyi olmana , harikasınnnn , yeni görüntünle çok güzel bir yaz geçireceksin inşallah :64: darısı bizlerin başına :74:

alaaaahh süpersin tatlım yaaaa :66: :66: gözün aydın birtanem, maşallaahhh :nazar: :nazar:

Oooo...süpersin arkadaşım..Çok sevindim valla iyi olmana..kas altı ameliyatına ragmen bu kadar iyi şeyler okumak ..valla çok mutlu oldum senin adına.Tekrar tekrar geçmiş olsun :71::71:Protezin boyutuda gayet iyi,eminim sonuçtan çok menmun olacaksın..:66::65:

inşalah arzum çok sağol açıkçası şu anda görüntü çok hoş gerçi bandajlarım var üst taraftan açıp bakıyorum uarım ödem inip küçülmezler:1::1:walla bende çok şaşkınım kas altı olmasına rağmen çok iyiyim şükür:92:

süpersin yaaaaaaaa valla sayende biraz daha cesaretlendim bende 15 gün sonra ön muayneye gideceğim ay çok sevindim ya sanki ben yaptırdım yinede 1-2 gün kollarını zorlama :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

doktorum da dedi zaten kollarını kaldırma zoylama diye sırf hastaneden çıkmak için doktorum akşam 21.00 da hastaneye geldi sağolsun:1::1:evime gelmek çok iyi geldi hem sizlere yazıyorum hem oğluşumu özledim sabahtan beri :1:hemen tüm iyi dileklerin için teşekkürler:16:

Back