gezgincik Meme Estetiği Ameliyatı

Canim simdiden acil sifalar diliyorum insallah acisiz gecer...giderken esofman alti giy bol ustunede fermuarli giy cunki kollarindan geciremiceksin ve sakin ilac agri kesici alma... simdilik aklima bunlar geliyor...Sitreste yapma bi yatiosun bi kalkiosun hemen bitio... eger agrin olursa ben gibi dusunme sakin ben hic bitmicek omrumce boyle cekicem sandim sabret gecior illaki cok gecmis olsun insallah agrisiz gecerrr

gezgıncık senden 3 gun sonrada ben amelıyat oluyorum...o yuzden sneın amelıyatını heyecanla beklıyorumm :)

sağol canım iyi dilelerin için sanada diyorum pijama almayım eşortman altı mı alayım?

gezgıncık senden 3 gun sonrada ben amelıyat oluyorum...o yuzden sneın amelıyatını heyecanla beklıyorumm :)

ayy canıımmmm o zaman ne hissettiğim anlıyorsun senin ameliyatını kim yapacak hangi şehir canım inşallahhhhhhh ikimizin ve tüm iolacak arkadaşlarımızın iyi geçer:92:
canım birde sana tavsiyem olumsuz şeyler okumamamn ben hassas olduüum için olabilir çok etkilendim kafa karıştı şimdi iyiyim

valla ok iyi anlıyorum neler hssettiğini..ben izmirde olcam cemil tugay yapacak ameliyatımı.olumsuz seyler olumlu olan yazıların yanında hıc bısey olamdıgı ıcın onları gırmuyorum bıle ben.sadece narkozdan korkuyorum uyanamzsam dıye :) allah korusun

gezgincik herşey gönlüne göre olsun canım ıslak mendil alabilirsin yanına, terlik al. ben önden düğmeli pijama almıştım, dönüşte giymek için de fermuarlı sweatshirt ya da rahat gömlek gibi bişi al. kollarını çok kaldıramayacaksın bir kaç gün tatlım.

Gezgincik ve maya3435 ikinize de şimdiden geçmiş olsun diliyorum inşallah kolayca atlatırsınız darısı başımıza Forumun yeni üyesiyim merakla takip ediyorum sizleri , bu kadar güçlü bir dayanışmayı hissetmek insanı yüreklendiriyor.Bu arada papatya55 , avatar fotoğrafın süper , tam benim istediğim görüntü.Kime yaptırdın,ne kadar ödedin, kaç cc ve hangi yöntemle yapıldı ameliyatın yazarsan çok sevinirim.Ben Ankara'da ameliyat olmayı düşünüyorum ve eğer herşey istediğim gibi ilerlerse mayıs ayına sıkıştırmayı planlıyorum.Bana doktor ve fiyat bilgisi konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.Burada herkesin birbirine güç vermesi yadsınamayacak kadar önemliymiş konuları okudukça daha iyi anlıyor insan.Bu benim ilk mesajım.Herkese sevgiler,herkese merhaba

hoşgeldin...bende senin gibiydim çok olmadı kk ye gireli ve yarın ameliyata giriyorum burası olmasaydı bu kadar cesaretli olurmuydum bilmiyorum bütün arkadaşlara çoook teşekkürler..darısı senin de başına:92:

sağol canım

bende izmirdeyimcanım narkozdan filan hiç korkma canım hangi hastane de olucak ben gazideyim..

kızlar son 1 gün yarın bu saatlerde ameliyatta olucam ayyyy!!!heyecanlıyım sonrada gelsin :92::92::92:
bir şey merak ediyorum kızlar ilk ne zaman göğüslerinizi görüyorsunuz ve ödem ne zaman iniyor?:97:

Son düzenleme:
dualarımız seninle canım.darısı başımıza.iyi haberlerini bekliyoruz.ben de bu sabah Ankara dan Dr Volkan Tayfur un asistanıyla konuştum.bu ayın sonuna doğru ücretsiz muayeneye gideceğim.inşallah herşey istediğimiz gibi olur.bu arada dün gece forumu geç saatlere kadar okudum.papatyacığım sana buradan sormuştum ama zaten forumda tüm ayrıntıların varmış acemiliğime verin.bir de arkadaşların eklediği fotoğrafları nasıl görürüm yardımcı olur musunuz ? çok şey istedim biliyorum gezgincik seni takip ediyorum bekliyorum inşallah sonuç çoook güzel olacak

Amin canım Allah razı olsun canım dualarınızı eksik etmeyin...Bende aynı senin gibiydim bilmiyorum 10 gün mü ne oldu en fazla senin gibi takip edeli bak yarın giriyorum güzel cicşlere sahip olmak hepimizin hakkı bence en çok özgürce iç çamaşırı gece kıyafeti mayokini seçebilicezzzz inşallah hayırlısı ile sen de olursun bakalım ameliyat sonrası hemen yazamayabilirim hastanede kalabilirim belli değil aslında doktor çıkabilirsim akşam fakat küçük çocuğun olması beni düşündürüyor dedi o yüzden kalman daha iyi dedi ben çünkü hemen eve gelmek derdindeyim hastane ortamından çok hoşlanmıyorum...birde kasaltı olacağı için 3 gün kollarını kullana ve de zorlama kullanmak için dedi kollarımı kullanır kullanmaz gelicem kk ya yazıcam canım merak etme..fotoları görebilmen için arkadaş olman gerekiyor..iyi dileklerin için çok teşekkürler

ben kent hastanesınde olcam canım..senın doktorun kımdı??

özcan ülgen ve ruhi çankaya 18 yıldır özcan beyle ruhi bey birlikte giriyorlarmış ameliyatlara bu yüzden daha da güven duydum açıkçası bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah...ve tüm girecek arkadaşlara için

sevgili gezgincik teşekkür ederim ilgin için.biran önce sağlıkla normal hayatına dönersin inşallah.maya 3435 e ve sana bol şans ve sağlık diliyorum.eğer mümkünse ameliyatınızın ne kadara mal olacağını da yazarsanız sevinirim.haliyle şu sıra derin bir araştırma içindeyim

gezgincik mayacım hersey gönlünüzce olsun. işh.. sular seller gibi gecsin ameliyatlarınız!!:81:sevgiler!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…