Geyikte yaparım, kariyerde :)

al demek mi oliyi bu :KK60:

Evet gibi gibi :KK9: Gecen gunde benim kafama sey etti kus ben bisey almadim keskem alsaymisim, tamda kafamin ortasina nasil isabet ettirdiyse :KK52:

Hoşgeldin canım nasılsın :KK3:

Hosbuldum canim :21: iyim sukur sen nasilsin ?

Googleye sey yazdim onlara bakiyodum 22-23 haftalik bebek ultrasyon goruntuleri , cok tatlilar ya :KK55:

he kendine zarar vererek protesto :KK60: muyasebeci mantıgı :KK52:

Kuzu çok içimde kalırdı o siparişi vermeseydim giden para olsun :97: ama gelicekler biliyom :KK69:

Evet gibi gibi :KK9: Gecen gunde benim kafama sey etti kus ben bisey almadim keskem alsaymisim, tamda kafamin ortasina nasil isabet ettirdiyse :KK52:

Hosbuldum canim :21: iyim sukur sen nasilsin ?

Googleye sey yazdim onlara bakiyodum 22-23 haftalik bebek ultrasyon goruntuleri , cok tatlilar ya :KK55:

Terbiyesiz kuş :KK60: :KK60: bana göre bebişlerin her hali tatlı :KK69: ağladıkları zaman hariç :KK60: :KK60:

Öğle menüm
2 yk makarna
3 tane izmir köfte
2 dilim patates ( yemeğin içindeydi )
150 gr yoğurt
salata

Öğle menüm
2 yk makarna
3 tane izmir köfte
2 dilim patates ( yemeğin içindeydi )
150 gr yoğurt
salata

afiyet bal şeker olsun..yakaladım sizi:KK53: mennden tanıdım yolu buldum dermişm:KK60:topiğn hayırlı olsun canım:nazar: hiçte habermiz olmadı hani:82::KK51:

afiyet bal şeker olsun..yakaladım sizi:KK53: mennden tanıdım yolu buldum dermişm:KK60:topiğn hayırlı olsun canım:nazar: hiçte habermiz olmadı hani:82::KK51:

:KK60::KK60::KK60: Delü :KK53:

Sağol canım :KK56: topikimizz topikimizzz :81: canım haber verecektim ama bak bakk topik açtılar oraya topluyolar denmesin diye ses etmedim :KK53: :KK53:

Üzerine alınma yani :KK48:

Naber nasılsın :97:

X