Geyikte yaparım, kariyerde :)

amaninn kimler de gelmişşş hoşgeldinn kuzucumm

selam kızlar iyisiniz inş hepiniz:80:
selam fıstıım iyiyim ben senin nası gidiyo hamişliğinn

kuzu bi netbuk edinsene benim gibi ben aldım penbiş bi tane 500 küsura minnacık bişi kuş gibi hafifcecik her yere götürebiliyosun... daha çok gel diye diyommm muccckkkss

merhabalar iyi pazarlar kızlar
slm cnm nasısın

tmm cnm denerim mutlak sağolasınn

evet göğüsucu kremleri var doğumdan bi hafta önce sürmeye başlayın diyolar ben hediye etmiştim arkadaşıma

herkese iyi pazarlar dilerimm

(bu arada alakasız olacak ama arkadaşım sonunda çıktı lohusalık depresyonundan.. 4-5 ay sürdü sanırım.. çok sevindim valla)

muccckkksssss

Sen gelmişsin ama ben yoktum

nafcım bu arada kaçtır aklımda ama unutuyodum söylemeyi, imzanı çok beğendimm resmi deee

Sağol canımm

Benden hiç alıntı yapmamış

selam kızlar iyisiniz inş hepiniz:80:

Midem kötü benim yine yaa doktora gitmem lazım en acilinden :97: sende iyisin gördüğüm kadarıynan canım

Yap tabi kızım şimdi nazlanmıycaksında ne zaman nazlancaksın

Öptüm canım

Keçi boynuzu pekmezi çok kötü kokuyo ya

herkese iyi pazarlar dilerimm

(bu arada alakasız olacak ama arkadaşım sonunda çıktı lohusalık depresyonundan.. 4-5 ay sürdü sanırım.. çok sevindim valla)

muccckkksssss

Çok sevindim arkadaşın için oliş çabuk atlatmış

ben casperi çok severdim :82: napıyım bugün çok mutsuz başladm güne
sahurda su içmeyi unuttum ya yatagımın yanına koymuştum sabah bi gözümü açtımkiiiiiii bi bardak su yanı başımda içmemişim
sen napıyosn canm nası gidiyo iş

Bende casper amcamın yeğeniyim işte dadluyumdur

Edit:carper yazmışım yaa ne o carper peyniri gibi hahaha

Ayy o çok kötü oluyo bende unutuyodum eskiden sonra büyük bir hayal kırıklığı oluyo tüm gün sanki hayatında su görmemişsin gibi su içmek istiyosun ay nese susayım

Ben napim canım işler sıkıcı hiç bitmiyo hep dön başa yapıyosun :97: aslında seviyorum muhasebeyi ama işime kimse karışmıycak

Ben oruç tutamıyorum bu arada 3 gün tuttum 3. gün takla geldim tansiyon 18-14 oldu bıraktım orucu ay bide şu sıralar midem sağolsun dalgalandı durulmuyo bi türlü

Çok ağlak çiko gördüm kendimi

Aşk hayatın nasıl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…