Geyikte yaparım, kariyerde :)

Bu arada deminden beri bakıyorum yazmamış görünüyodun ana sayfanın altına bi indim cevap yazmışsın 10 dk olmuş bile :KK60::KK60::KK60:

Bu kk bazen delirtiyo beni :63:

Bu arada kazen abi geri dönmüş :86: pek sevindim :98: bana ne oluyosa :76: :76:

şimdik yine çok soru sordn tek tek başlıyorm :KK76:
evet şuan hayatımda hiç su görmemiş gibiyim artık bi 8 saat daha görmicem yapck bişey yok :KK31:
aman saglıgını etkiliyosa zaten tutmanın bi anlamı yok canm :97:
hiç kimsenin karışmıcagı bi muhasebe dşünemiyorm ayrıca :KK37: hele kocansa :KK37:
he kazen abi bi nefes alıp dönmüş geri millet evdeki bi kadına katlanamıyo adam 54642644 kadın içinde bunaldı herhal :KK60::KK60::KK60:
aşk durumum pek iyi deil şuan bi tatla anlatmaya çalışırsak şuan ekşi :KK33:

şimdik yine çok soru sordn tek tek başlıyorm :KK76:
evet şuan hayatımda hiç su görmemiş gibiyim artık bi 8 saat daha görmicem yapck bişey yok :KK31:
aman saglıgını etkiliyosa zaten tutmanın bi anlamı yok canm :97:
hiç kimsenin karışmıcagı bi muhasebe dşünemiyorm ayrıca :KK37: hele kocansa :KK37:
he kazen abi bi nefes alıp dönmüş geri millet evdeki bi kadına katlanamıyo adam 54642644 kadın içinde bunaldı herhal :KK60::KK60::KK60:
aşk durumum pek iyi deil şuan bi tatla anlatmaya çalışırsak şuan ekşi :KK33:

Allah kabul etsin canım :KK19:

Sağlığım etkilendi ivit dadlum o yüzden fidyemi ödeyip borç haneme yazdım bunları ilerde inşallah öderim :97:

Karışılmayan muhasebe hayalim var :KK37:

Ben sonuna kadar hak veriyorum kazen abiye bu kadın milleti adamı delirtir :KK60::KK60: :KK60:

Öhömm bu fikrim ileride değişebilir anlık yazılmış bir duygudur :KK42:

Aşk durumları ekşi diyosun :97: inşallah tatlıya bağlarsınız canım :98: Hakkında hayırlısı olsun :KK16:

adın milleti adamı öldürür ama bu aramızda erkeklerin bilmesine gerek yok :KK9::KK9:
minik napıyo :KK76:
valla cuma günü tatlıya baglarsa baglar yoksa ben onu baglıcm :82:

Tamam aramızda :KK53:

Minikte napsın çalışiyi :97:

Artık topikimiz çok boş :97: eskiden toplaşır ne güzel laflardık :98: özledim o günleri :97:

Alır gönlünü alır almazsa sen onun gönlünü alırsın :KK53: :KK53:

yok gönül almam yürek deşerim ben :KK37::KK37: böbrek dalak ne gelirse artık :KK37:
bu KK hep böyle başlarda dolu sonra kimse kalmıyoo :63::63:

yok gönül almam yürek deşerim ben :KK37::KK37: böbrek dalak ne gelirse artık :KK37:
bu KK hep böyle başlarda dolu sonra kimse kalmıyoo :63::63:

Ceyaz çağırdı cevap yazamadım ya :95: :95: :KK47:

Canım ben kaçtım yine görüşürüz olur mu çok öptüm :KK16: topikini de öğrendim nasılsa gelirim ara sıra :KK19:

Kendine dikkat et :nazar:

selam kızlar

naf midene üzüldüm cnm geçmiş olsun

çok yorgunumm geçmişe pek cevap yazamadımm özürrr :KK17:

belki bi gelen olur buralardayım şimdikkk (ay çok gıcık smileylerin çoğu çıkmıyo bendee :KK19:)

selam kızlar

naf midene üzüldüm cnm geçmiş olsun

çok yorgunumm geçmişe pek cevap yazamadımm özürrr :KK17:

belki bi gelen olur buralardayım şimdikkk (ay çok gıcık smileylerin çoğu çıkmıyo bendee :KK19:)

Sağol tatlım :KK19: Öğleden sonra sana dönemedim sonra da sen uygun değilmişsin :97: mesaj yollamışsın ama eşim balıkesire gitmişti o geldi eşyalar yemek derken bu saati buldu gelemedim bir türlü görüşemedik canım :KK30:

kendine dikkat et öpüyorum iyi akşamlar :KK54:

Biz geldik :emir_bebek::nazar:

Veeeeeee yine kimsecikler yok sanirsam galiba :26:

iyice sistim kizlar ya ayaklarim ellerim dombak oldum resmen :KK53: Gorenler vucudun cok su toplamis diyolar, dun kontrolumuz vardi ebe de beni gorur gormez aynisini dedi, :KK49: Zorlasti iyice hareketlerim ama olsun kizimi sagliklica kucagima alayim yeter, kizim icin degerrr :KK69:

Yerimden kalkmak istemiyorum yemek yapmak bile zor geliyo :KK49:

Dort gozle kizimi bekliyorum :KK31:

Son düzenleme:
Hayalet nafffffffff :KK33:

Begenildigimi farkettim :21: Geldim hemencik fakat yine yoksun ki :26: korkuyom nen senden :KK25:

Kizim sen bakma kapat gozlerini :KK49: :KK52:

Sağol tatlım :KK19: Öğleden sonra sana dönemedim sonra da sen uygun değilmişsin :97: mesaj yollamışsın ama eşim balıkesire gitmişti o geldi eşyalar yemek derken bu saati buldu gelemedim bir türlü görüşemedik canım :KK30:

kendine dikkat et öpüyorum iyi akşamlar :KK54:
tahmin ettim cnm.. yine de gelmişsinn çok incesinn :KK71:

slm kızlar nabersinizzz

ya ne güzeldi eski topikimizz merve ortalığı karıştırıp seviyeyi düşürmeden öncee :KK5:

herkes bi taraflara dağıldı :KK14:

özlüyorum bazen eski günleri ne yalan söyleyeyimm :KK31:

X