- 4 Aralık 2008
- 6.464
- 17
- 46
- Konu Sahibi minikdepresif
- #4.081
retro kulaklık ne cnmSauna etkisi gösterdi hakketten ütü
İşyerindeki işleri topladım ama bikaç hesapta sorun var işin içinden çıkamadım kafam basmadı galiba bugün müşavir gelicek hem geçiciyi yapıcaz hemde o sorunlu hesapları göstericem :97:
Evde de dün akşam 8 de eve gittim annemlerden 5 tane pantolon ütüledim bide dolapları temizledim (buzdolabı,dondurucuyu felan)
Yavaştan bayram temizliğine başladım anlayacağın kuzu :92:
Kulaklık kardeşime söylimde ayarlasın bari çakma makma :97: aslında retro kulaklık istiyorum ben ama çok görgüsüz gibi durur diye alamadım
Edit: Şuan gg' dan sipariş verdim Tanrımm bu internet alışveriş aşkımı durdur demiyorum ama en azından yavaşlat
Günaydın canım hatta tünaydın
bayram temizliii mii çok zor senin işin nefes almaya vakit olmaz kii
gg ne kuşum ne aldın ki?? güle güle kullan.. ben hiç anlamıyom netten alışverişten.. illa ki görmem, dokanmam lazım..
çok aaz kalmış tatlımm hayırlısıyla bekliyoruz güzel haberlerinii
He biliyom zor bulur onu ama saka maka ona as erme bulamazda aman
Evet oretmenimmm senin yolunda ilerliyom :82:
1 eylul diyo ebe hayirlisiyla insallah sihhatli saglikli alayim bebisimi kucagima Cok heyecanlaniyom ama korkuyomda he karisik yaniiii
ivet birakip gittin anladim ceyyarin isi bu dedim
iyi cnm senden naber
Evet canim yedim
imzada yaziyoya nen gormuyon mu
37. haftadayim
1 eylul dogum diyo ebe hayirlisiyla insallah
ben sanırsam uyumak için debeleniyodum o sırada ama gayet de uyanıktımmm :))Temem
Bu arada forumdan çıkıyom bebik msnden devam ederük uykum geldi hafiften
Olişi çağırcaktım aslında ama aramaya çekindim eccük laflardık :97:
İyi geceler
çağırın valla gelirim cnm zaten uyurken kapatıyorum genelde telimi
katılıyorum ben de kızdımmmAmin nen :86: :86:
Benim internetim gitti ya uyuz oldum :95: :95:
Hayırlı ise beri hayırsız ise geri olsun julim
Güzel sözmüş
Onu paralarım ben ne demek tır ne demek balina çocuğunun annesi senin hayat arkadaşın bu kadın ne diyon nennn :95: :95:
Asabi yaptım sabah sabah
Benim iş arkadaşım vardı irkek hanımıyla da arkadaş olduk sonradan nese çocuk işten çıkmıştı eşi hamile kalmış felan doğum yapmış ee
haliyle o doğum kiloları zakkadanak verilmiyo kıza çekil televizyonu göremiyom , bu mağazada sana göre kıyafet yoktur vs gibi
aşağılayıcı şeyler söylüyomuş kız 107 Kiloydu o dönem neseeeeeeee :97:
Sonra bu hatun bi hırs yaptı bir sene gibi bir sürede 57 kiloya düştü şuan 52 yada 54 bildiğin fıstık oldu adam yanında söndü kaldı şimdi
de kıskançlıktan çatlıyo
Kadınların başaramayacağı şey yok yeter ki istesinler
Bunu da neden anlattım bilmiyom ama iyi oldu
ama türk hatunları yemek olayını çok abartabiliyo hep dikkat etmek lazım
tığ gibi olmaya gerek yok ama çok abartınca geriye dönüşü zor oluyo...