Geyikte yaparım, kariyerde :)

Sauna etkisi gösterdi hakketten ütü :KK53:

İşyerindeki işleri topladım ama bikaç hesapta sorun var işin içinden çıkamadım kafam basmadı galiba :KK37: bugün müşavir gelicek hem geçiciyi yapıcaz hemde o sorunlu hesapları göstericem :97:

Evde de dün akşam 8 de eve gittim annemlerden 5 tane pantolon ütüledim bide dolapları temizledim (buzdolabı,dondurucuyu felan)

Yavaştan bayram temizliğine başladım anlayacağın kuzu :92:

Kulaklık kardeşime söylimde ayarlasın bari çakma makma :97: aslında retro kulaklık istiyorum ben ama çok görgüsüz gibi durur diye alamadım :KK1: :KK1:

Edit: Şuan gg' dan sipariş verdim :KK60::KK60: Tanrımm bu internet alışveriş aşkımı durdur demiyorum ama en azından yavaşlat :KK60::KK60::KK60:

Günaydın canım hatta tünaydın :KK61:
retro kulaklık ne cnm

bayram temizliii mii çok zor senin işin nefes almaya vakit olmaz kii

gg ne kuşum ne aldın ki?? güle güle kullan.. ben hiç anlamıyom netten alışverişten.. illa ki görmem, dokanmam lazım..

He biliyom zor bulur onu ama :KK53: saka maka ona as erme bulamazda aman :KK52:

Evet oretmenimmm senin yolunda ilerliyom :82:

1 eylul diyo ebe hayirlisiyla insallah sihhatli saglikli alayim bebisimi kucagima :KK69: Cok heyecanlaniyom ama korkuyomda he karisik yaniiii :KK1:

ivet birakip gittin anladim ceyyarin isi bu dedim :KK47:

iyi cnm senden naber :KK19:

Evet canim yedim :KK56::KK56:

imzada yaziyoya nen gormuyon mu :KK57: :KK19:

37. haftadayim :emir_bebek::nazar:

1 eylul dogum diyo ebe hayirlisiyla insallah:KK49:
çok aaz kalmış tatlımm hayırlısıyla bekliyoruz güzel haberlerinii

Temem :KK60::KK60:

Bu arada forumdan çıkıyom bebik msnden devam ederük uykum geldi hafiften :KK37:

Olişi çağırcaktım aslında ama aramaya çekindim eccük laflardık :97:

İyi geceler :KK19:
ben sanırsam uyumak için debeleniyodum o sırada ama gayet de uyanıktımmm :))

çağırın valla gelirim cnm zaten uyurken kapatıyorum genelde telimi

Amin nen :86: :86:

Benim internetim gitti ya uyuz oldum :95: :95:

Hayırlı ise beri hayırsız ise geri olsun julim :KK19:

Güzel sözmüş :KK61:

Onu paralarım ben ne demek tır ne demek balina :KK57: :KK57: çocuğunun annesi senin hayat arkadaşın bu kadın ne diyon nennn :95: :95: :KK47:

Asabi yaptım sabah sabah :KK60: :KK60: :KK60:

Benim iş arkadaşım vardı irkek hanımıyla da arkadaş olduk sonradan nese çocuk işten çıkmıştı eşi hamile kalmış felan doğum yapmış ee

haliyle o doğum kiloları zakkadanak verilmiyo :63: kıza çekil televizyonu göremiyom , bu mağazada sana göre kıyafet yoktur vs gibi

aşağılayıcı şeyler söylüyomuş kız 107 Kiloydu o dönem neseeeeeeee :97:

Sonra bu hatun bi hırs yaptı bir sene gibi bir sürede 57 kiloya düştü şuan 52 yada 54 bildiğin fıstık oldu adam yanında söndü kaldı şimdi

de kıskançlıktan çatlıyo :63::63::63:

Kadınların başaramayacağı şey yok yeter ki istesinler :KK19::KK19::KK19:

Bunu da neden anlattım bilmiyom ama iyi oldu :KK60:
katılıyorum ben de kızdımmm

ama türk hatunları yemek olayını çok abartabiliyo hep dikkat etmek lazım
tığ gibi olmaya gerek yok ama çok abartınca geriye dönüşü zor oluyo...

kızlar nabersinizzzz

ben çok fena öksürüyomm kıllanmay başladım artık, nefes alıp verirken bile zorlanıyom bazen..

hayırlısıyla bi atamadım bu öksürüğü, çok yoruyo beni.. boğazım acıyo öksürmekten..

umarım yoktur ciddi bişi...

yarın uğramaya çalışıcam..

öptümmmm

retro kulaklık ne cnm

bayram temizliii mii çok zor senin işin nefes almaya vakit olmaz kii

gg ne kuşum ne aldın ki?? güle güle kullan.. ben hiç anlamıyom netten alışverişten.. illa ki görmem, dokanmam lazım..

çok aaz kalmış tatlımm hayırlısıyla bekliyoruz güzel haberlerinii

ben sanırsam uyumak için debeleniyodum o sırada ama gayet de uyanıktımmm :))

çağırın valla gelirim cnm zaten uyurken kapatıyorum genelde telimi

katılıyorum ben de kızdımmm

ama türk hatunları yemek olayını çok abartabiliyo hep dikkat etmek lazım
tığ gibi olmaya gerek yok ama çok abartınca geriye dönüşü zor oluyo...

Retro kulaklık bakınız şu oliyi :KK53:

yenitrendyoncaevcimiktu.jpg

İvit canım bayram temizliği :97: bu hafta gitmezsek bu akşamdan başlarım ben temizliğe :97: iki haftada anca biter her akşam bişi yapsam :97:

gg site adı canım şimdi yazarsam olmaz ben bi ara telefonda söylerim sana :KK1: netten alışveriş benim uzmanlık alanım :KK60::KK60:

Hatta dün minikle espirisini yaptık bebişide netten alıcam ben :KK60::KK60::KK60:

Vallahi ne aldım iphone kulaklık,elektrik şarj aleti,araç şarj aleti ve usb kablosu aldım hemide kargo dahil 15,00 TL gibi bi fiyata :KK53:

çakma makma işimi görür :KK53: demiştim ya orjinal kulaklığa 80,00 TL istediler :63: :63:

Bidahaki sefere çağırcam kuzu :KK30: telefon kapalıysa anlarım uyuduğunu :KK23: :KK23:

Hamileyken çevre faktörüde çok önemli yaaa :97: onu ye süt yapar bunu ye süt yapar şunu ye canın çekmiştir, kokmuştur vs :96: :96:

kızlar nabersinizzzz

ben çok fena öksürüyomm kıllanmay başladım artık, nefes alıp verirken bile zorlanıyom bazen..

hayırlısıyla bi atamadım bu öksürüğü, çok yoruyo beni.. boğazım acıyo öksürmekten..

öptümmmm

Canım bi ciğer filmi çektirsene sen :nazar: benide kıllattın vallahi :97:

Retro kulaklık bakınız şu oliyi :KK53:
cnm bundan gördüm ben beğendim hatta :KK9: d&r'da görmüştüm...
eminönüne falan gidersem bakarım uygun fiyatlı bişiler var mı diye

İvit canım bayram temizliği :97: bu hafta gitmezsek bu akşamdan başlarım ben temizliğe :97: iki haftada anca biter her akşam bişi yapsam :97:

kolay gelsin tatlımm
valla ben bildiğin pis oldum :KK1: temizliğe eriniyorum.. ama yemek motivem geri döndü.. ee bakımdı, yemekti, derle toplaydı derken bi de temizliğe dalsam dip köşe bu sefer bişi yapmaya vaktim kalmayacak :KK8: ama gelecek haftasonu kesin olaya el atmam lazım

gg site adı canım şimdi yazarsam olmaz ben bi ara telefonda söylerim sana :KK1: netten alışveriş benim uzmanlık alanım :KK60::KK60:
anladım sonundaa

Hatta dün minikle espirisini yaptık bebişide netten alıcam ben :KK60::KK60::KK60:

Vallahi ne aldım iphone kulaklık,elektrik şarj aleti,araç şarj aleti ve usb kablosu aldım hemide kargo dahil 15,00 TL gibi bi fiyata :KK53:
iyi etmişin fıstıım güle güle kullan..

çakma makma işimi görür :KK53: demiştim ya orjinal kulaklığa 80,00 TL istediler :63: :63:

Bidahaki sefere çağırcam kuzu :KK30: telefon kapalıysa anlarım uyuduğunu :KK23: :KK23:
temam cnm

Hamileyken çevre faktörüde çok önemli yaaa :97: onu ye süt yapar bunu ye süt yapar şunu ye canın çekmiştir, kokmuştur vs :96: :96:
öyle yesin diye hep gaza getiriyolar

Canım bi ciğer filmi çektirsene sen :nazar: benide kıllattın vallahi :97:
pztesi gidicem cnm böyle olmucak..

Hiçkimse de gelmedi :KK19: :KK19: acıktım galiba benn :KK56: :KK56:
ya ben sabah geldim, şapşallığımdan dolanamadım.. ekranın görüntü ayarlarını bozmuşum misminnacık olmuştu hiç bişi okunmuyodu.. denedim denedim bulamadım.. sinir oldum.. çıktım.. sonra kardeşim buldu nası düzeleceğini ben de koştum geldimmmm

Evet cnm ilk bebegim :KK69:

Evet o cayi bi cok kisi soyluyo, alayim bende :KK8:

Hehehehe :KK53: ay cok guldum :KK52:

hamismisin kizzzzzzzz :KK52:

kizima arkadas geliyo :emir_bebek::nazar:

topikte beraber oynarlar artikim :KK37::KK35:

Rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah ve tabi banada :KK16:

ayy sağol canım:KK16: inş inş oynarlar tabi:KK1:
cnm çok çok çoook sevindimmm:KK16:

tebrikler tatlımmm :nazar:

konuştunuz mu cnm :KK69: ay çook sevindim yaa kaç zamandır da aklımdaydı :KK17:

sağol canım benim gerçi konuştum hepinizle ama olsun burayada yazayım didim:KK1:
öğrenir öğrenmez aradım nihancıgımı çok sevindim yahu ..
darısı başıma :KK69:
eve iş getirdim az sonra oturcam, sahura kadar bitiririm herhal :KK47:

inş minikim darısı başına:KK19:

Bilmem ki, ama kucagima alacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum :KK69:

Sagliklica insallahhh :emir_bebek::nazar:

Darisi sana olsun nen :KK53:

inş o gün hemen gelirde sağlıklı bi şekilde kavuşursunuz canım
kızlar nabersinizzzz

öptümmmm

geçmiş olsun olişim öksürük bi girdimi çıkmıyo

neyse minikim ben çıkıyorum ayaklarıma kramp girip duruyo bide bu ilk hamileliğime benzemiyor hafiften bulantım var ve iştahım hiç yok oysa ilkinde ayu gibi yiyip duruyordum:KK1::KK1: şimdi bi lokmada tıkanıyorum gitmiyor bide çok halsizim nen evi p... götürüyor temizlikçi tutçam artık hiç kolumu kıpırdatasım yok naz yapıp duruyom benimkine olişim verdi taktikleri naz yap didi uzun zamandır yemek te yaptırmıyo benimki ne güzelmiş nen :KK9::KK9::KK9: dışarda yiyoz yadatanıdıklar iftara çağırıyo:KK37::KK37:

hadi kızlar hepinizi çok öptüm nihandan haberler bu kadar her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsak:KK49::KK49::KK49::KK49::97:

olalacığım benden sana öksürük için bi tavsiye ya andıç pekmezi içicen yada harnup(keçi boynuzu ) pekmezi
kalbimiz seninde az kalmış canım rezene falan içmeye başla sen. göğüslerinde krem yara olmasın ona özel kremler oluyo.

X