Geyikte yaparım, kariyerde :)

retro kulaklık ne cnm

bayram temizliii mii çok zor senin işin nefes almaya vakit olmaz kii

gg ne kuşum ne aldın ki?? güle güle kullan.. ben hiç anlamıyom netten alışverişten.. illa ki görmem, dokanmam lazım..

çok aaz kalmış tatlımm hayırlısıyla bekliyoruz güzel haberlerinii

Temem

Bu arada forumdan çıkıyom bebik msnden devam ederük uykum geldi hafiften

Olişi çağırcaktım aslında ama aramaya çekindim eccük laflardık :97:

İyi geceler
ben sanırsam uyumak için debeleniyodum o sırada ama gayet de uyanıktımmm :))

çağırın valla gelirim cnm zaten uyurken kapatıyorum genelde telimi

katılıyorum ben de kızdımmm

ama türk hatunları yemek olayını çok abartabiliyo hep dikkat etmek lazım
tığ gibi olmaya gerek yok ama çok abartınca geriye dönüşü zor oluyo...

kızlar nabersinizzzz

ben çok fena öksürüyomm kıllanmay başladım artık, nefes alıp verirken bile zorlanıyom bazen..

hayırlısıyla bi atamadım bu öksürüğü, çok yoruyo beni.. boğazım acıyo öksürmekten..

umarım yoktur ciddi bişi...

yarın uğramaya çalışıcam..

öptümmmm

Retro kulaklık bakınız şu oliyi

İvit canım bayram temizliği :97: bu hafta gitmezsek bu akşamdan başlarım ben temizliğe :97: iki haftada anca biter her akşam bişi yapsam :97:

gg site adı canım şimdi yazarsam olmaz ben bi ara telefonda söylerim sana netten alışveriş benim uzmanlık alanım

Hatta dün minikle espirisini yaptık bebişide netten alıcam ben

Vallahi ne aldım iphone kulaklık,elektrik şarj aleti,araç şarj aleti ve usb kablosu aldım hemide kargo dahil 15,00 TL gibi bi fiyata

çakma makma işimi görür demiştim ya orjinal kulaklığa 80,00 TL istediler

Bidahaki sefere çağırcam kuzu telefon kapalıysa anlarım uyuduğunu

Hamileyken çevre faktörüde çok önemli yaaa :97: onu ye süt yapar bunu ye süt yapar şunu ye canın çekmiştir, kokmuştur vs :96: :96:

Canım bi ciğer filmi çektirsene sen benide kıllattın vallahi :97:

pztesi gidicem cnm böyle olmucak..

Hiçkimse de gelmedi acıktım galiba benn
ya ben sabah geldim, şapşallığımdan dolanamadım.. ekranın görüntü ayarlarını bozmuşum misminnacık olmuştu hiç bişi okunmuyodu.. denedim denedim bulamadım.. sinir oldum.. çıktım.. sonra kardeşim buldu nası düzeleceğini ben de koştum geldimmmm

ayy sağol canım inş inş oynarlar tabi
cnm çok çok çoook sevindimmm

tebrikler tatlımmm

konuştunuz mu cnm ay çook sevindim yaa kaç zamandır da aklımdaydı

sağol canım benim gerçi konuştum hepinizle ama olsun burayada yazayım didim
öğrenir öğrenmez aradım nihancıgımı çok sevindim yahu ..
darısı başıma
eve iş getirdim az sonra oturcam, sahura kadar bitiririm herhal

inş minikim darısı başına

Bilmem ki, ama kucagima alacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum

Sagliklica insallahhh

Darisi sana olsun nen

inş o gün hemen gelirde sağlıklı bi şekilde kavuşursunuz canım

geçmiş olsun olişim öksürük bi girdimi çıkmıyo

neyse minikim ben çıkıyorum ayaklarıma kramp girip duruyo bide bu ilk hamileliğime benzemiyor hafiften bulantım var ve iştahım hiç yok oysa ilkinde ayu gibi yiyip duruyordum şimdi bi lokmada tıkanıyorum gitmiyor bide çok halsizim nen evi p... götürüyor temizlikçi tutçam artık hiç kolumu kıpırdatasım yok naz yapıp duruyom benimkine olişim verdi taktikleri naz yap didi uzun zamandır yemek te yaptırmıyo benimki ne güzelmiş nen dışarda yiyoz yadatanıdıklar iftara çağırıyo

hadi kızlar hepinizi çok öptüm nihandan haberler bu kadar her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsak:97:

olalacığım benden sana öksürük için bi tavsiye ya andıç pekmezi içicen yada harnup(keçi boynuzu ) pekmezi
kalbimiz seninde az kalmış canım rezene falan içmeye başla sen. göğüslerinde krem yara olmasın ona özel kremler oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…