- 21 Aralık 2010
- 888
- 0
-
- Konu Sahibi minikdepresif
- #3.581
Gecmis olsun canim, iyi gidiyodur umarim kayinpederinin durumu :26:
bende kizimda iyiz canim sukurler olsunseni sormali
Tesekkur ederim canim
Bugun okuldaydim eve geldigimdede ancak yemek vs yaptim giremedim de zaten sizde yokmussunuz
gunaydin kizlarrrrrrrrrrdicemde kimse yok ama
yalnizim dostlarim yalnizim yalnizzzzzzzzzzzzzzz
selam eski dostlar nasılsınız????
burası da pek bi sessizleşmiş:26:
Minişkomkeşkem yine toplaşsak bizim hatınlarla gece muhabbeti çevirsek :97:
denk gelemiyok ki
bende pek ugramıyom aksamları artık
gündüzleeride işyerinin neti izin vermiyo
iyidir nafımm bende değişiklik yok aynı herşeyyİyi diyelim iyi olsun canım :97:
Evet çok boşladım buraları sizleri farkındayım
Selam canım evet sessizleşti :97: sen nasılsın neler yapıyosun cnm
İyi geceler kızlar :97: sabah gelen olursa şimdiden günaydın
Ben geldimmm
Balkonları yıkadım , çamaşırları makinaya teptim , tüpçüyü çağırdım tüpü değiştirttim , tembellik yaptım dışarıdan yemek söyledimay yeter geldim işte
Eşimi bekliyorum açlıktan bayılcam şimdiondan sonra kilo veremiyom tabe veremem bu saatten sonra yenen yemekten hayır mı gelir ama açımm
kendi kendime de konuşmaya başladım
noliyy bağaa :2:
neysem ojelerimi sileyimde yeni aldığım cicilerimle süsleme yapim olmayan minicük ama şirin tırnaklarıma :82:
Görüşürük kızlarrr
Ayy bu arada asyacım albümüne baktım aha böyle kaldımne kaa güzel olmuşsun ne kaa yakışmışşş hedefi kaç yapmıştın sen canım daha kilo vercekmisin :44: bide sen dukan mı yapıyosun zayıflama sırlarını istiyom gerçi ben bu sıralar kayınpederimin rahatsızlığından ötürü pek dikkat edemiyorum yediğime içtiğime sporuma :97:
yorgunum diye paso dışardan bişiler söylüyom ama nereye kadar :97: en kısa zamanda toparlamam lazım kendimi :98:
ay neyse çenem düştü öptüm sizi akşama uğramaya çalışırım :93:
kaçtımmm
Ben geldimmm
Balkonları yıkadım , çamaşırları makinaya teptim , tüpçüyü çağırdım tüpü değiştirttim , tembellik yaptım dışarıdan yemek söyledimay yeter geldim işte
Eşimi bekliyorum açlıktan bayılcam şimdiondan sonra kilo veremiyom tabe veremem bu saatten sonra yenen yemekten hayır mı gelir ama açımm
kendi kendime de konuşmaya başladım
noliyy bağaa :2:
neysem ojelerimi sileyimde yeni aldığım cicilerimle süsleme yapim olmayan minicük ama şirin tırnaklarıma :82:
Görüşürük kızlarrr
Ayy bu arada asyacım albümüne baktım aha böyle kaldımne kaa güzel olmuşsun ne kaa yakışmışşş hedefi kaç yapmıştın sen canım daha kilo vercekmisin :44: bide sen dukan mı yapıyosun zayıflama sırlarını istiyom gerçi ben bu sıralar kayınpederimin rahatsızlığından ötürü pek dikkat edemiyorum yediğime içtiğime sporuma :97:
yorgunum diye paso dışardan bişiler söylüyom ama nereye kadar :97: en kısa zamanda toparlamam lazım kendimi :98:
ay neyse çenem düştü öptüm sizi akşama uğramaya çalışırım :93:
kaçtımmm
Destan yazmisin masallah oku oku bitiremedim
Gelisin muhtesem olmus :86:
Suslu habire suslen zatenBende kizimi dogurayim hem kendimi hem kizimi susleyip susleyip gezcem insallah
Gene yalnizim kimsecikler yok topikimizde :97:
canım cok sağol bende değişimi resimlerle farkediyom:) tabi bide kıyafetlerle dün alışverişe cıktım 38 beden kapri 28 beden kot m beden tişort gömlek bi tanede s beden aldım kalıbı büyük hehalde neyse gelelim yaptıklarıma az az sık sık yedim ilk baslarda son 1 -1.5 aydır felan karbonhidrat ve dukan diyeti yaptım karısık olarak bi onu yaptım bi onu gercekten güzel kilo veriliyo tam uyulursa su an 52.5-53 arası gidip geliyorum ilk bastaki hedefim 50 sonra yavas yavas 48 e düşmek istiyorum hala fırtlayan bi simit bölgesi varr
Tunaydin kizlar
yine mi kimse yok :97: