Geyikte yaparım, kariyerde :)

İyi diyelim iyi olsun canım :97:

gunaydin kizlarrrrrrrrrr dicemde kimse yok ama

yalnizim dostlarim yalnizim yalnizzzzzzzzzzzzzzz

Evet çok boşladım buraları sizleri farkındayım

selam eski dostlar nasılsınız????
burası da pek bi sessizleşmiş:26:

Selam canım evet sessizleşti :97: sen nasılsın neler yapıyosun cnm

İyi diyelim iyi olsun canım :97:

Evet çok boşladım buraları sizleri farkındayım

Selam canım evet sessizleşti :97: sen nasılsın neler yapıyosun cnm
iyidir nafımm bende değişiklik yok aynı herşeyy
haa zayıflamaya devam tabii:)))
resim koydum albüme bakarsın öncesi sonrası:)))))))))
İyi geceler kızlar :97: sabah gelen olursa şimdiden günaydın

ilk ben geldim herhalde aldım günaydını nı

Ben geldimmm

Balkonları yıkadım , çamaşırları makinaya teptim , tüpçüyü çağırdım tüpü değiştirttim , tembellik yaptım dışarıdan yemek söyledim ay yeter geldim işte

Eşimi bekliyorum açlıktan bayılcam şimdi ondan sonra kilo veremiyom tabe veremem bu saatten sonra yenen yemekten hayır mı gelir ama açımm

kendi kendime de konuşmaya başladım

noliyy bağaa :2:

neysem ojelerimi sileyimde yeni aldığım cicilerimle süsleme yapim olmayan minicük ama şirin tırnaklarıma :82:

Görüşürük kızlarrr

Ayy bu arada asyacım albümüne baktım aha böyle kaldım ne kaa güzel olmuşsun ne kaa yakışmışşş hedefi kaç yapmıştın sen canım daha kilo vercekmisin :44: bide sen dukan mı yapıyosun zayıflama sırlarını istiyom gerçi ben bu sıralar kayınpederimin rahatsızlığından ötürü pek dikkat edemiyorum yediğime içtiğime sporuma :97:

yorgunum diye paso dışardan bişiler söylüyom ama nereye kadar :97: en kısa zamanda toparlamam lazım kendimi :98:

ay neyse çenem düştü öptüm sizi akşama uğramaya çalışırım :93:

kaçtımmm

Destan yazmisin masallah oku oku bitiremedim

Gelisin muhtesem olmus :86:

Suslu habire suslen zaten Bende kizimi dogurayim hem kendimi hem kizimi susleyip susleyip gezcem insallah

Gene yalnizim kimsecikler yok topikimizde :97:

canım cok sağol bende değişimi resimlerle farkediyom:) tabi bide kıyafetlerle dün alışverişe cıktım 38 beden kapri 28 beden kot m beden tişort gömlek bi tanede s beden aldım kalıbı büyük hehalde neyse gelelim yaptıklarıma az az sık sık yedim ilk baslarda son 1 -1.5 aydır felan karbonhidrat ve dukan diyeti yaptım karısık olarak bi onu yaptım bi onu gercekten güzel kilo veriliyo tam uyulursa su an 52.5-53 arası gidip geliyorum ilk bastaki hedefim 50 sonra yavas yavas 48 e düşmek istiyorum hala fırtlayan bi simit bölgesi varr

Destan yazmisin masallah oku oku bitiremedim

Gelisin muhtesem olmus :86:

Suslu habire suslen zaten Bende kizimi dogurayim hem kendimi hem kizimi susleyip susleyip gezcem insallah

Gene yalnizim kimsecikler yok topikimizde :97:

Süslencem tabe hemencikte kıskandı şuna bak ya

Süpper canım daha ne diyim ben karbonhidrata baktım yapıcaktım ama araya biçok problem girdi bir türlü başlayamadım :97: dukan bana çok sıkı geldi başlasam nasıl yaparım hiç bilmiyorum :97:

süper olmuşsun aynen devam vallahi canım :81::81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…