Geyikte yaparım, kariyerde :)

Aglama aglama gel opim

Kiyamam

Canim SIKILIYO evde :97:

Annemlede konusamiyorum 1 haftadir dogru duzgun :84: Abimler orda onlarla ilgileniyo kiskaniyom nen :95:

Öp tabi beni sev beni

kıskanma kız senin doğumunda da senin yanında olcak hep senle ilgilencek bunları düşün

Öp tabi beni sev beni

kıskanma kız senin doğumunda da senin yanında olcak hep senle ilgilencek bunları düşün

Severim hatta severis bebisimde sever seni minicik elleriyle Heyecanlaniyom nen bebisime kavusmama az kaldi Allah in izniyle insallah Dun ablam dogum yapti 2. cocugu oglu oldu birincide kizdi, suyu patlamis ama normal dogum yapamamis sezeryan olmus cok agrim var aci cekiyorum dedi ilkini normal dogurmustu ya sezeryan zormus diyo Korktum he insallah ben normal ve kolay bi sekilde dogururum kizimi Saglikla gelsinde kizim icin cekebilirim acilari

Evet ya sali gunu kagitlari halledices vizesi hazir olsun dogum yapinca gelicek insallah

Ayy yirim yirimmm deyzesinin gülüüüüü

Herkesin aynı olmuyo gülüm benim büyük görümcem de sezeryanla yapmış ay hiç anlamadım bile demişti geçenlerde muhabbeti oldu da :97:

Allah ağrısız sızısız sağlıklı doğum nasip etsin

Benimde arkadaş fal baktırmış 3 kişi tut demiş falcı oda beni tutmuş bu arkadaşın evli burda leylek görüyom demiş ikizi olcak bunun demiş artık bilemiyom leylekler getirirmi ikiz bebiş yoksa faaliyet felan yok bizde

bu arada ben geç yazıyom işe dalmışım da ceyara bugün benden görünmüşler

Ay bu arada ablanın bebişi hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün teyzesi

yazmayı unutmuşum

Amin canim insallahhh

Hey masallah, boyle faaliyet yok diyenden korkacan bi gelirmis bebis ikiz heheheh insallahhh Hemde gobusumle dalga gecmistiniz unutmadim ozaman didim size demi sizin gobusler daha buyuk olsun diye Belki leylekler yola cikmistir bile

He bu arada diyip diyip duruyonda niye sizde faaliyet yok nen yemiyon bizi demi :86:

Olsun canim ceyarla bozusmayin bende biraz evde geziniyom biraz gelip bakiyom yazdiysan cevap yaziyom

Ay bu arada ablanın bebişi hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün teyzesi

yazmayı unutmuşum

Sagol canim Aminnn Darisi tum isteyenlere insallah, Allah kimsenin kucagini bos birakmasin

yengec hosgeldin nen cikolata getirdin mi

Hehehhe valla kız unutmadın mı sen onu

ama ben zaten hep ikiz istemiştim inşallah bakalım

kız adamın babası hasta aklına bile gelmiyom ki ben zaten hastayım ondan faaliyet yok yane :97:

ceyarla aramız açık şu sıralar :97: ona aykırı hareketlerde bulunuyorum patronum olduğunu unutup

Sagol canim Aminnn Darisi tum isteyenlere insallah, Allah kimsenin kucagini bos birakmasin

yengec hosgeldin nen cikolata getirdin mi

aminn canım benimmm

yengeç gitmiş bile çiko muu

He unuttum nen babasi hastaydi demi Anlasildi simcik

Unuturmuyum hic sen bi hamile kal o zaman daha neleri hatirlicam :86:

ceylarla o yarar zaten kiz iyi yapiyon sessiz dursan daha cok yuklenirler

Gitmismi oda gorunup kaciyo he cikolatalari biraksaydi bari hihih

Anemmm korktum ben senden

sessiz oldunmu her yerde ezmeye çalışıyolar zati

hahaha aklın fikrin çiko nen

bu arada ben çok acıktım yemeğe kaçıyorum canım görüşürüz inşallah tekrar

meraba arkadaşlar forma yeni katıldım :) yazılarınızın altında gözüken bebeklerinizin veya hamileliginizin haftalarını gösteren çetveli nasıl yapıyorsunuz

Korkma nen benden sefiyom ben seni
Komşu topike gidiyom gelirseniz anahtar pass.... altında kızlar
Aman iyi ki sifreli konusuyon canim hirsiz falan gelirse anlamasin
meraba arkadaşlar forma yeni katıldım :) yazılarınızın altında gözüken bebeklerinizin veya hamileliginizin haftalarını gösteren çetveli nasıl yapıyorsunuz

Merhaba canim hosgeldin

cizelgeyi buraya bakarak yapabilirsin canim http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html nasil yapilacagida anlatiliyor. Hamilemisin ? NE kadarlik ? Yapinca haber etde bakak merak ettim

nen online olsanda anlasilmiyoki isik yanmiyo :44:

elma dirsem cik armut dirsem cikma

elmaaaaaa elmaaaaaaaaa elmaaaaaaaaaaaaaaaaa:76:

kızlar selam geçmişi okudum ama inanın bişi yazmaya vakit bulamadımm

netbuku formata yolluyorum, kazıkçı avea jeti iptal ettiriyorum..

yani bi süre maalesef nete giremicem galiba, evde eski dizüstüm var onunla komşuların kablosuzundan bağlanmaya çalışıcam

bi süre görüşemeyebiliriz kendinize iyi bakınnn

mucukssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…