Geyikte yaparım, kariyerde :)

Gunaydin kizlarrr:KK16:

simcik uyandim ev darmadaginik beni bekliyo :KK31:

sihirli degnegim olsa da bi anda temizlense ya:KK36:

neyse gidimde toparlayim gelerim yine ozaman burda olun he kacaklar :KK57:

naf :13: ne tatili bebişim haftasnu gidip gelmiştim :KK9:
amaa bu akşam asıl tatil başlıyo poff nası bi tatilsee arkadaş yok bütün gün evde :KK9::KK37:
hemde annemin planına göre 3 hafta ben kalamam orda skılıyorm :KK14: dönerim ben arada inş :KK53:
dün size veda etmeden gitmiym die telefondan bi saat uğraştm :KK37: salak kafam sanki bugn giremicm nete :KK60:

hadi beni özleyinnnnnn :KK52:

naf :13: ne tatili bebişim haftasnu gidip gelmiştim :KK9:
amaa bu akşam asıl tatil başlıyo poff nası bi tatilsee arkadaş yok bütün gün evde :KK9::KK37:
hemde annemin planına göre 3 hafta ben kalamam orda skılıyorm :KK14: dönerim ben arada inş :KK53:
dün size veda etmeden gitmiym die telefondan bi saat uğraştm :KK37: salak kafam sanki bugn giremicm nete :KK60:

hadi beni özleyinnnnnn :KK52:

pambıkım görüşürüz cnm :KK58::KK58:

Kimsecikler olmiyi artık burda ya :97: bende kaçıyom yayın topikine :KK53::KK53: hafta sonu yazlığa gidicez kızlar yokum haberiniz olsun :KK74: :KK55:

günaydınn kızlaaar :KK16:

bu sabah serin ve yamurlu bi sabah var istanbulda az sonra işe kaçıcamm

geçen hafta hiç uğrayamadım gündüz malum akşamüstleri de hep dışardaydımm :KK17:

ama çok özledimm ve de merak ettim sizi naf ve minik arıcam canlarrr :KK69:

bilmem ki tatlım bi gariplik var?? yoksa ters bişiler mi oldu??

Allah korusun kiz tahtaya vur :44:

bende anlamadim onceden her girdigimde sohbet edecek birileri oluyodu :26: simdi ise kimse olmuyo :KK25:

erkenden kalktim bende evi toparladim havalandirdim, birazdan okula gidicem :KK49:

Bu arada mirac kandiliniz mubarek olsun :KK16:

Allah herkesin dualarini kabul etsin insallah, herkesi feraha kavustursun, banada bebegimi sihhatli saglikli kucagima almayi nasip etsin insallahhh :KK49::emir_bebek::nazar:

günaydınn kızlaaar :KK16:

bu sabah serin ve yamurlu bi sabah var istanbulda az sonra işe kaçıcamm

geçen hafta hiç uğrayamadım gündüz malum akşamüstleri de hep dışardaydımm :KK17:

ama çok özledimm ve de merak ettim sizi naf ve minik arıcam canlarrr :KK69:

Özlemişim :KK69:

neden kimse gelmiyoki artik :26:

Kayınpederimin sağlık sorunları nedeni ile akşamları giremiyorum canım gündüzleri de ceyar sağolsun :97:

bilmem ki tatlım bi gariplik var?? yoksa ters bişiler mi oldu??

Bende böyle durum ama bilmem :26:

Allah korusun kiz tahtaya vur :44:

bende anlamadim onceden her girdigimde sohbet edecek birileri oluyodu :26: simdi ise kimse olmuyo :KK25:

erkenden kalktim bende evi toparladim havalandirdim, birazdan okula gidicem :KK49:

Bu arada mirac kandiliniz mubarek olsun :KK16:

Allah herkesin dualarini kabul etsin insallah, herkesi feraha kavustursun, banada bebegimi sihhatli saglikli kucagima almayi nasip etsin insallahhh :KK49::emir_bebek::nazar:

Günaydın gül güzeli bebişin nasıl sen nasılsın :KK61:

Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun :KK19:

Günaydın kızlar :80:

Özlemişim nen gelin sohbet edelim azcuk :98:

Kandiliniz mübarek olsun canlarım :KK70:

Günaydınnnnnn :KK61:

Hepinizin kandili mübarek olsun :KK19:

$3373.jpg

Kayınpederimin sağlık sorunları nedeni ile akşamları giremiyorum canım gündüzleri de ceyar sağolsun :97:

Günaydın gül güzeli bebişin nasıl sen nasılsın :KK61:

Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun :KK19:
Gecmis olsun canim, iyi gidiyodur umarim kayinpederinin durumu :26:

bende kizimda iyiz canim sukurler olsun :KK16: seni sormali :KK19:

Tesekkur ederim canim
Günaydın kızlar :80:

Özlemişim nen gelin sohbet edelim azcuk :98:

Kandiliniz mübarek olsun canlarım :KK70:

Bugun okuldaydim eve geldigimdede ancak yemek vs yaptim giremedim de zaten sizde yokmussunuz :KK57:

X