- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- Konu Sahibi minikdepresif
- #3.601
Patiğini yirim nen
yiii yii o samann:93::78:benide jii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patiğini yirim nen
Tünaydın yavru ben varım
gerçi yeni gelmiştim bende
yiii yii o samann:93::78:benide jii
Hosgeldinnnnnnn canim
Yolu bulabildin sonunda
Hoşgördüm dicem ama ne vuruyon bee ağlarım bak
Aglama aglama gel opim
Kiyamam
Canim SIKILIYO evde :97:
Annemlede konusamiyorum 1 haftadir dogru duzgun :84: Abimler orda onlarla ilgileniyo kiskaniyom nen :95:
Öp tabi beni sev beni
kıskanma kız senin doğumunda da senin yanında olcak hep senle ilgilencek bunları düşün
Severim hatta severis bebisimde sever seni minicik elleriyle Heyecanlaniyom nen bebisime kavusmama az kaldi Allah in izniyle insallah Dun ablam dogum yapti 2. cocugu oglu oldu birincide kizdi, suyu patlamis ama normal dogum yapamamis sezeryan olmus cok agrim var aci cekiyorum dedi ilkini normal dogurmustu ya sezeryan zormus diyo Korktum he insallah ben normal ve kolay bi sekilde dogururum kizimi Saglikla gelsinde kizim icin cekebilirim acilari
Evet ya sali gunu kagitlari halledices vizesi hazir olsun dogum yapinca gelicek insallah
Ayy yirim yirimmm deyzesinin gülüüüüü
Herkesin aynı olmuyo gülüm benim büyük görümcem de sezeryanla yapmış ay hiç anlamadım bile demişti geçenlerde muhabbeti oldu da :97:
Allah ağrısız sızısız sağlıklı doğum nasip etsin
Benimde arkadaş fal baktırmış 3 kişi tut demiş falcı oda beni tutmuş bu arkadaşın evli burda leylek görüyom demiş ikizi olcak bunun demiş artık bilemiyom leylekler getirirmi ikiz bebiş yoksa faaliyet felan yok bizde
bu arada ben geç yazıyom işe dalmışım da ceyara bugün benden görünmüşler
Ay bu arada ablanın bebişi hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün teyzesi
yazmayı unutmuşum
Amin canim insallahhh
Hey masallah, boyle faaliyet yok diyenden korkacan bi gelirmis bebis ikiz heheheh insallahhh Hemde gobusumle dalga gecmistiniz unutmadim ozaman didim size demi sizin gobusler daha buyuk olsun diye Belki leylekler yola cikmistir bile
He bu arada diyip diyip duruyonda niye sizde faaliyet yok nen yemiyon bizi demi :86:
Olsun canim ceyarla bozusmayin bende biraz evde geziniyom biraz gelip bakiyom yazdiysan cevap yaziyom
Sagol canim Aminnn Darisi tum isteyenlere insallah, Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
yengec hosgeldin nen cikolata getirdin mi
Hehehhe valla kız unutmadın mı sen onu
ama ben zaten hep ikiz istemiştim inşallah bakalım
kız adamın babası hasta aklına bile gelmiyom ki ben zaten hastayım ondan faaliyet yok yane :97:
ceyarla aramız açık şu sıralar :97: ona aykırı hareketlerde bulunuyorum patronum olduğunu unutup
aminn canım benimmm
yengeç gitmiş bile çiko muu
He unuttum nen babasi hastaydi demi Anlasildi simcik
Unuturmuyum hic sen bi hamile kal o zaman daha neleri hatirlicam :86:
ceylarla o yarar zaten kiz iyi yapiyon sessiz dursan daha cok yuklenirler
Gitmismi oda gorunup kaciyo he cikolatalari biraksaydi bari hihih
Korkma nen benden sefiyom ben seniAnemmm korktum ben senden
sessiz oldunmu her yerde ezmeye çalışıyolar zati
hahaha aklın fikrin çiko nen
bu arada ben çok acıktım yemeğe kaçıyorum canım görüşürüz inşallah tekrar
Aman iyi ki sifreli konusuyon canim hirsiz falan gelirse anlamasinKomşu topike gidiyom gelirseniz anahtar pass.... altında kızlar
meraba arkadaşlar forma yeni katıldım :) yazılarınızın altında gözüken bebeklerinizin veya hamileliginizin haftalarını gösteren çetveli nasıl yapıyorsunuz