Geyikte yaparım, kariyerde :)

Gecmis olsun canim, iyi gidiyodur umarim kayinpederinin durumu :26:

bende kizimda iyiz canim sukurler olsun :KK16: seni sormali :KK19:

Tesekkur ederim canim

Bugun okuldaydim eve geldigimdede ancak yemek vs yaptim giremedim de zaten sizde yokmussunuz :KK57:

İyi diyelim iyi olsun canım :97:

gunaydin kizlarrrrrrrrrr:KK16: dicemde kimse yok ama:KK25:

yalnizim dostlarim yalnizim yalnizzzzzzzzzzzzzzz:KK24:

Evet çok boşladım buraları sizleri farkındayım :KK43:

selam eski dostlar nasılsınız????
burası da pek bi sessizleşmiş:26:

Selam canım evet sessizleşti :97: sen nasılsın neler yapıyosun cnm :KK71:

İyi diyelim iyi olsun canım :97:

Evet çok boşladım buraları sizleri farkındayım :KK43:

Selam canım evet sessizleşti :97: sen nasılsın neler yapıyosun cnm :KK71:
iyidir nafımm bende değişiklik yok aynı herşeyy
haa zayıflamaya devam tabii:)))
resim koydum albüme bakarsın öncesi sonrası:)))))))))
İyi geceler kızlar :97: sabah gelen olursa şimdiden günaydın :KK1: :KK16:

ilk ben geldim herhalde aldım günaydını nı :KK54::KK54::KK54:

Ben geldimmm :KK52:

Balkonları yıkadım , çamaşırları makinaya teptim , tüpçüyü çağırdım tüpü değiştirttim , tembellik yaptım dışarıdan yemek söyledim :KK60::KK60::KK60: ay yeter geldim işte :KK60::KK60::KK60::KK60:

Eşimi bekliyorum açlıktan bayılcam şimdi :63: ondan sonra kilo veremiyom tabe veremem bu saatten sonra yenen yemekten hayır mı gelir :63: ama açımm :KK43:

kendi kendime de konuşmaya başladım :KK17:

noliyy bağaa :2:

neysem ojelerimi sileyimde yeni aldığım cicilerimle süsleme yapim olmayan minicük ama şirin tırnaklarıma :82:

Görüşürük kızlarrr :KK55:

Ayy bu arada asyacım albümüne baktım aha böyle kaldım :KK53: ne kaa güzel olmuşsun ne kaa yakışmışşş :KK61: hedefi kaç yapmıştın sen canım daha kilo vercekmisin :44: bide sen dukan mı yapıyosun :KK51: zayıflama sırlarını istiyom :KK61: gerçi ben bu sıralar kayınpederimin rahatsızlığından ötürü pek dikkat edemiyorum yediğime içtiğime sporuma :97:

yorgunum diye paso dışardan bişiler söylüyom ama nereye kadar :97: en kısa zamanda toparlamam lazım kendimi :98:

ay neyse çenem düştü öptüm sizi akşama uğramaya çalışırım :93:

kaçtımmm :KK55:

Balkonları yıkadım , çamaşırları makinaya teptim , tüpçüyü çağırdım tüpü değiştirttim , tembellik yaptım dışarıdan yemek söyledim :KK60::KK60::KK60: ay yeter geldim işte :KK60::KK60::KK60::KK60:

Eşimi bekliyorum açlıktan bayılcam şimdi :63: ondan sonra kilo veremiyom tabe veremem bu saatten sonra yenen yemekten hayır mı gelir :63: ama açımm :KK43:

neysem ojelerimi sileyimde yeni aldığım cicilerimle süsleme yapim olmayan minicük ama şirin tırnaklarıma :82:

Ayy bu arada asyacım albümüne baktım aha böyle kaldım :KK53: ne kaa güzel olmuşsun ne kaa yakışmışşş :KK61: hedefi kaç yapmıştın sen canım daha kilo vercekmisin :44: bide sen dukan mı yapıyosun :KK51: zayıflama sırlarını istiyom :KK61: gerçi ben bu sıralar kayınpederimin rahatsızlığından ötürü pek dikkat edemiyorum yediğime içtiğime sporuma :97:

yorgunum diye paso dışardan bişiler söylüyom ama nereye kadar :97: en kısa zamanda toparlamam lazım kendimi :98:

Destan yazmisin masallah oku oku bitiremedim :KK52:

Gelisin muhtesem olmus :86:

Suslu habire suslen zaten :63: Bende kizimi dogurayim hem kendimi hem kizimi susleyip susleyip gezcem insallah :KK51:

Gene yalnizim kimsecikler yok topikimizde :97:

canım cok sağol bende değişimi resimlerle farkediyom:) tabi bide kıyafetlerle dün alışverişe cıktım 38 beden kapri 28 beden kot m beden tişort gömlek bi tanede s beden aldım kalıbı büyük hehalde neyse gelelim yaptıklarıma az az sık sık yedim ilk baslarda son 1 -1.5 aydır felan karbonhidrat ve dukan diyeti yaptım karısık olarak bi onu yaptım bi onu gercekten güzel kilo veriliyo tam uyulursa su an 52.5-53 arası gidip geliyorum ilk bastaki hedefim 50 sonra yavas yavas 48 e düşmek istiyorum hala fırtlayan bi simit bölgesi varr:KK52:

Destan yazmisin masallah oku oku bitiremedim :KK52:

Gelisin muhtesem olmus :86:

Suslu habire suslen zaten :63: Bende kizimi dogurayim hem kendimi hem kizimi susleyip susleyip gezcem insallah :KK51:

Gene yalnizim kimsecikler yok topikimizde :97:

:KK60::KK60::KK60:

Süslencem tabe :KK12: :KK12: hemencikte kıskandı şuna bak ya :KK53: :KK53:

canım cok sağol bende değişimi resimlerle farkediyom:) tabi bide kıyafetlerle dün alışverişe cıktım 38 beden kapri 28 beden kot m beden tişort gömlek bi tanede s beden aldım kalıbı büyük hehalde neyse gelelim yaptıklarıma az az sık sık yedim ilk baslarda son 1 -1.5 aydır felan karbonhidrat ve dukan diyeti yaptım karısık olarak bi onu yaptım bi onu gercekten güzel kilo veriliyo tam uyulursa su an 52.5-53 arası gidip geliyorum ilk bastaki hedefim 50 sonra yavas yavas 48 e düşmek istiyorum hala fırtlayan bi simit bölgesi varr:KK52:

Süpper canım daha ne diyim :KK19: :KK19: ben karbonhidrata baktım yapıcaktım ama araya biçok problem girdi bir türlü başlayamadım :97: dukan bana çok sıkı geldi :KK17: başlasam nasıl yaparım hiç bilmiyorum :97:

süper olmuşsun aynen devam vallahi canım :81::81::81:

X