- 21 Aralık 2010
- 888
- 0
- Konu Sahibi minikdepresif
- #3.441
hellooo kuzum naf nerde yaaaaa :93::93:
juliiiiiiii hosgeldin kis
nasilsin canim nasil gidiyo
bilmiyom ki kesin oje suruyodur gene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk kalbim
iiim cnm sen nasılsın
iyim bende sukurler olsun
tek basima oturuyorum oyle
turk kanallarda gostermiyo tv de bozuldu sanirim yapamadim canim SIKILDI
bizde sennle geyik yaparız o zaman
:86: yapalim tabi yaaaaa
nisan ne zaman senin
ramazandan sora düşünüoruz cnm
hayirli olsun canim
Rabbim tamamina erdirsin insallah
dugunude 2012 yaza yaparsiniz heralde
ne gusel ya cok tatli heyecanlar yasayacaksin kocisle bende tekrar mi evlensek ne yapsak
yaza kalmayabilir cnm hele bi nişan olsun da bi an önce aşkımın yanında olmak istiorum artık bnm yerim onun yanı
yirim nen ne dadli diyon benim yerim onun yani diye :86:
ozaman dugunede az kaldi
dugune benide cagir he halay basi ben olcam
Hersey gonlunce olur insallah
ne kadar suredir birliktesiniz ?
gelcen mi kız cidden düğünüme tabikisi de bıyır gel biz 4,5 senedir birlikteyiz cnm :80:
ayyy keske
masallah kis 4,5 sene he dile kolay , nice nice 4,5 senelere insallahhh
bizde kocisle 3 ay konustuk sonra hemen geldi istedi babamdan ne acelesi varsa
ama dugunumuz 1 sene sonra oldu, nisanlilik doneminde tanidik birbirimizi
ama baska turlude taniyamazdim zor olurdu nisanliyken rahat rahat konusup gorustuk
Hakkinda Hayirlisi olsun insallah canim
kız ben onunla büyüdüm beee bnm için o kadar değerli kiiiiii bnm yer,m yurdum onun olduğu yer vatanım onun o güzel kalbi
vay beee aska bak
bencede siz biran once evlenin
insallah bu sevginiz omur boyu surer canim Allah nazarlardan korusun ne diyim
bu arad canim esim geldi yemegini hazirlim kiyamam kocisimin karni ac
optum seni canim
Pambıkımmmmm oyy yirim yirim :78: çok teşekkür ederim canım benim
kız kızaa gezelimmmmm buu geceeee
kalbimm bebike bakmaya tam zamanında gitmiş yoksa onun göbüş sığmazdı resime
iyvahh kaçın :83:
oyy onun uçan tekmesini kurban olurum bennn
nen siz ölmeyi bayilmak saniyonus heralllll gelin bakim buraya
göbeeemle dalga gecin bakalim Allah sizlerede bu gobekten nasip etsin hemide daha buyugunu insallahhhhhhhhh :86:
bebisim tekmeleye tekmeleye iceride ucan tekmeyide ögrendi ona gore söylersem sizi depukler
Pasta getirdiydimdi virmicem size oturup kizimla yices ohhhh sizde bakin
allah şifa versin
Kocis gelmedi ki daha sinek ilaci aserdim desem :26: iscilerden biri bi kaza gecirdi yuksek bi yerden dusmus durumu agirmis sanirim onun yanindaydi butun gun :26: yazik 1,5 yasinda bi cocugu bide yeni dogmus bi bebegi varmis Allah im sifa verir insallah Karisi ne durumdadir acaba Rabbim acil sifa versin insallahhhh
Ayy canımm çok teşekkür ederim pasta yok daha getiren olmadı :86::86: ama akşama nolur bilmem :97:
Sağol olişimm bugün daha iyiyim canım düne nazaran :97: antibiyotiğe devam ediyorum birde ağrı kesici içiyorum
çok sevindim dişinin iyi olmasına cnm
(bu arada ben neden bazı smileyleriii koyamıyommmmm ((((((((!!!!!!)
Senin doğum günü kutlama mesajını yirimmm yirimmm :89::89:
Hep birlikte nice senelere inşallah
ayyy inş cnmm
Kırmızıları daha deneme fırsatı bulamadım ama en uygun zamanda deniycimm eminim şans getirecekler :78: :78: :78:
Günaydın tatlım hihoyttttttt partimi vercez bana oleyy yuuppiiiii
mucksss
cnm yaaaa ben dün kendi derdime düştüm öğleden önce kuduz aşısı öğleden sonra da açığımın peşindeydim taa akşama kadar.. bilgisayar çantada bekledi maalesef... ama herkes toplaşmışş ben yokkennn
cnm benimm aminnn inş...
He erdin mi naptin He kizimmda seviyo bende homini girtlak goturuyoz mideye ne var ne yoksa
Masallah ohh kurtuldun iste , dogumdan sonrada beni bekliyo 20 likler :18:
iyiz biz sukurler olsun Evet sen gittin topik garip kaldi kimsecikler yoktu issiz bi adaya dusmus gibi hissetmistim her girdigimde, sadece ruzgar sesi ve yapraklarin hı$ırtı sesi vardi :44: kaptirdim kendimi he
bu arada bebisimin odasi geldi daha boyanacak esime dedim boyayip kuralim dedim ama hevesten sanirim hemen kurdu ana kucagi, oda takimi ve halisini aldik simdilik artik yavas yavas yapariz boyansa oda suslerine baslayacam kendim biseyler yapmak istiyorum surekli girip odasina bakiyorum ne heyecan ya rabbim her isteyene nasip etsin insallah
Banada kizimi odasinda saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin insallahhh
aklıma gelenleri yazdım tatlımm arkadaşım hamileyken çok hayaletmiştim bebek odası nası olsun diyeebu arada halisini fistik yesili aldim cok hosuma gitti, oda takimida beyaz, duvar boyasina karar veremedim pembede olsun istiyorum duvarinami yaparis suslerinemi pembe yaparim bilemedim :26: iki renkte boyayabilirim duvari:26: fikir verirseniz sevinirim canlarimmmm
ay tutulmasını seyrettiniz mi kuzucummKocişe söyle sinek ilacı aşerdim diye
Olsun bütün anneler güzeldir
Kız elektrikler kesildi burda şakır şakır yağmur yağıyo
Şimdiden sıhatler olsun canım
amin cnm...
Kocis gelmedi ki daha sinek ilaci aserdim desem :26: iscilerden biri bi kaza gecirdi yuksek bi yerden dusmus durumu agirmis sanirim onun yanindaydi butun gun :26: yazik 1,5 yasinda bi cocugu bide yeni dogmus bi bebegi varmis Allah im sifa verir insallah Karisi ne durumdadir acaba Rabbim acil sifa versin insallahhhh
hadi neyyyyn çeşit çeşitgetirdikkkk sen yoktunnnn nerelerdesin cnmmhani pasta kesilmemiş nerde:86: ben yarına kocaman getireyim bari olmucak böyle
olala iim canım saolasın sen nasılsın ben buralarda olmaya çalışıyorumda seni göremiyrm hiç unuttun bizi valla
hani pasta kesilmemiş nerde:86: ben yarına kocaman getireyim bari olmucak böyle
olala iim canım saolasın sen nasılsın ben buralarda olmaya çalışıyorumda seni göremiyrm hiç unuttun bizi valla
cnm benimm aminnn inş...
bebek odası heyecanı da ne tatlıdır yaa
bence duvarları uçuk şeker pembe yapabilirsin cnm.. beyaz boyaya katılan boyalar var ordan istediğin kadar pembe dökebilir ayarlayabilirsiniz tonunu zevkinize göre.. oda büyükse ufak bi duvarı daha koyu tonuyla boyayıp hareket katabilirsinizz.. süsleri de kafana göre rengarenk alırsın cnm her türlüsünün çooooook yakışacağına eminimm yani duvar pembe olsa da pembe süsler yakışacaktır.. güzel çerçeveler de alırsın cnm ben en çok beyaz romantiktarz çerçeveleri yakıştırıyorum bebek odasına...büyüdükçe asarsınız fotolarını.. bi de perde rengi ve çeşidi de çok hareket katar sıkılırsan değiştirirsin üstelik
aklıma gelenleri yazdım tatlımm arkadaşım hamileyken çok hayaletmiştim bebek odası nası olsun diyee
ay tutulmasını seyrettiniz mi kuzucumm
burda da boğuk bi hava vardı dün akşam
amin cnm...
hadi neyyyyn çeşit çeşitgetirdikkkk sen yoktunnnn nerelerdesin cnmm
işte netim yok biliyosun tatlımm ama fırsat buldukça uğruyorumm ama seninle ilk kez karşılaştık nedense cnm
inş iyisindir çokk öpüyorumm cnm
uyku düzenim altüst oldu sanırım erkenden yatıp ezanla uyanıyorumm
eee o zaman da hemennn gelip topiiii havalandırıyorummmm
herkese günaydınnnnnnn
sabah sabah cilvee topiini ziyaret ettimm, çay keyfi yaptımm, kahvaltı ettimm
biraz atalete kapıldım sanırımm silkelenmeninn vakti geldiiiiiiii