Geyikte yaparım, kariyerde :)

Antibiyotik ve ağrı kesicimi aldım şimdi yatmaya gidiyorum kızlar iyi geceler :80: :KK55:

baaa günaydın de
öp beni , sar beni beni
simililer cıkmıyo cilve1 sapık1 diyim sen anna nafım

Zabah zabah telefonda günaydın didim ya nen nemrut sesimle :86::86:

Abi memleketteki bakkallarda meyveli yoğurt kalmamış hepsini kınıyorum :63: :63:

Öpim gel :KK16:

cilve1 sapık1 tamamlıyo zaten birbirini :KK61: ne kaa güzel :KK61:

slm tatlımm hoşgeldinn :KK16:
cnm ne 15i yaa tam 45 tlmi aldı ........ler sadece kol +orasına..
kolu tek 10 tlye yaptırabilirim tam 35 tlye geldi çok çok fazla değil mi yaa :KK14:
canm sende istanbulda deilmisin özel bölge heryerde 15 milyn sorupta git bdaha :KK16:
naffff :63::63: olişşş :63::63:
haklılar be culimmm 50 yıl kek börekmi yapıcaz :63::63:
Kızlar ben gideyim yavaştan :97: anca hazırlanırım yatana kadar 1 saat geçer zati :97:
Çok öptüm sizi :KK19: topikimizi yalnız bırakmayın :86:
iyi geceler canlarım :KK76::KK76:
Güzel türkiyem iran olma yolunda hızla ilerliyo üzülüyorum :KK58::KK58:
Neyse ben kaçtım bacılar :KK19: :KK55:
deme öyle şyler nafım heryerde oldugu gbi burdada gerçekleri duymayı kaldıramıyo kimse basıyolar sansürü cezayı !

bu arada ben mapısa düştüm :KK50: kimse sormadı beni :KK50: bu kız napar ne ederr :KK50: çamaşırı varmı :KK57:
yine siyaretten attılar içeri :63::63: aama adımın hakkını vermem lazm babam boşamı koydu bu ismi :KK19:

canm sende istanbulda deilmisin özel bölge heryerde 15 milyn sorupta git bdaha :KK16:

deme öyle şyler nafım heryerde oldugu gbi burdada gerçekleri duymayı kaldıramıyo kimse basıyolar sansürü cezayı !

bu arada ben mapısa düştüm :KK50: kimse sormadı beni :KK50: bu kız napar ne ederr :KK50: çamaşırı varmı :KK57:
yine siyaretten attılar içeri :63::63: aama adımın hakkını vermem lazm babam boşamı koydu bu ismi :KK19:

Hee bende sustum zaten sizden ayrı kalmiyim diye pambıkım :KK61:

Ne zaman düştün nen :KK53: ben yokken mi :KK43: :KK43: bidahakine getiririm ben senin çamaşırları şimdiden tedarikleyeyim de :KK53::KK53:

Ben yemeğe gidiyorum bişiler tepişliyim ağzıma :KK37: sonra işlere dalarım :KK8: görüşürüz kızlar :KK55:

Hu hu nafm
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN :KK71:
yüzün hep gülsün inş..bütün olumsuzluklar senden uzak olsun..mutlu nice yıllara :KK16:

buarada pasta yokmu yesek azcık hemen :125: :86:

İvitt geldim geldim :81::81: hoşgördüm canımmm :87: nasılsın bebiş nasıl iyimi :emir_bebek:

inşallah başka bir sorun çıkmaz da gitmem canım :KK61::KK61:

Bu arada dişimi çektirdim çok şükür bitti yirmilikler ama bu sonuncu öldürdü beni öldürdü :KK59: doktorum kandırmış beni gömükmüş bu korkmiyim diye söylememiş :KK25::KK25: yarım saat uğraştı çıkartmak için :KK25::KK25::KK25:

çok canım acıdı :KK5:

Antibiyotik ve ağrı kesicimi aldım şimdi yatmaya gidiyorum kızlar iyi geceler :80: :KK55:
çok geçmiş olsun tatlımm nasısınn

Ben kapattım ben açıyom topiği :KK19::KK19:

Günaydın diyim kendi kendime bari :KK3:
bugün de benden günaydın tatlımm
netbukumu yanımda götürcem bugünn işin olmazsa uğra cnmm

evet şekerim kazıkladılar beni göz göre göre utandığımdan uluorta soramamıştım

aman haa ama yapıyoz valla..

öyle cnm

iaberim yoktu valla cnm ama nerde bu kız acep demiştimm
getirirdim yoksam en zeksilerden :))
hoşgeldin fıstıkımm

nafıııımmmmm

iiiiii kiiiii doğdunnnnn iiiiii kiiii varsınnnn iiiii kiiiii zayıflamışızzz da tanışmışızzzz tatlımmmm

seni kocamannnn seviyorummm cnmmmm

güzellikler hep seninle olsunn allah seni ve sevdiklerini nazarlardann korusunnn tatlımmm

kırmızıların şans getirmesi dileğiyle :))))

öpüyommmmm

$nazar2.jpg

$çiçek.jpg

$pasta.jpg

Son düzenleme:
kızlarrrr günaydınnnn fıstıklarrrrr

bugün görüşmek üzereeee

nafın doğum günü partisine de bekliyosss ona göreeeeeee

muckksssss

Hu hu nafm
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN :KK71:
yüzün hep gülsün inş..bütün olumsuzluklar senden uzak olsun..mutlu nice yıllara :KK16:

buarada pasta yokmu yesek azcık hemen :125: :86:

Ayy canımm çok teşekkür ederim :KK69: pasta yok daha getiren olmadı :86::86: ama akşama nolur bilmem :97:

çok geçmiş olsun tatlımm nasısınn

bugün de benden günaydın tatlımm
netbukumu yanımda götürcem bugünn işin olmazsa uğra cnmm

Sağol olişimm bugün daha iyiyim canım düne nazaran :97: antibiyotiğe devam ediyorum birde ağrı kesici içiyorum :KK30:

nafıııımmmmm

iiiiii kiiiii doğdunnnnn iiiiii kiiii varsınnnn iiiii kiiiii zayıflamışızzz da tanışmışızzzz tatlımmmm

seni kocamannnn seviyorummm cnmmmm

güzellikler hep seninle olsunn allah seni ve sevdiklerini nazarlardann korusunnn tatlımmm

kırmızıların şans getirmesi dileğiyle :))))

öpüyommmmm

Eki Görüntüle 210266

Eki Görüntüle 210267

Eki Görüntüle 210268

Senin doğum günü kutlama mesajını yirimmm yirimmm :89::89:

Hep birlikte nice senelere inşallah :KK61: :KK69:

Kırmızıları daha deneme fırsatı bulamadım :KK23: :KK23: ama en uygun zamanda deniycimm eminim şans getirecekler :KK23: :78: :78: :78:

kızlarrrr günaydınnnn fıstıklarrrrr

bugün görüşmek üzereeee

nafın doğum günü partisine de bekliyosss ona göreeeeeee

muckksssss

Günaydın tatlım :KK61: hihoyttttttt :KK52::KK52: partimi vercez bana :KK76: :KK76: :KK76: oleyy yuuppiiiii :KK76::KK76::KK76:

mucksss :KK16: :KK16: :KK16:

[video=youtube;NYDEf6kiIPQ]http://www.youtube.com/watch?v=NYDEf6kiIPQ&feature=related[/video]

nafımm senn için olsun bu şarkı :KK69:

iyi ki doğdun bitanem iyi ki doğdun cnm arkadaşım :KK54::KK54:

Selam kizlar :KK16:

nafim dogum gunu kutlu olsun sekercim nice nice mutlu yillara :KK71:

ben sarkida ekleyemiyom pastada ekleyemiyom gariban gariban kutluyom anca idare etcen :KK53:

ama pasta ekleyen olursa zevkle yirim :KK56:

X