Geyikte yaparım, kariyerde :)

nafımmmm iyiki dogdun
nice çok mutlu
saglıklı kocişlii bebişli bizzli KK lı yıllara tatlım :KK16:
topige daldıgımda ilk konuşan insan ımm bide yeni adıma kavuşmama sebep olan :KK69:
kızkıza gezelim bu gece :KK24: çıtırlara bakalım :KK24: laf atalımmm :KK24:
Yukleresim.com
resimde kalbimz eksik o bebişe bakmaya içeri gitmişti :KK53:

images

nafımmmmm:KK69::KK69::KK69:dogum gnün kutlu olsunnn:KK69::KK69::KK69::KK69:

Selam kizlar :KK16:

nafim dogum gunu kutlu olsun sekercim nice nice mutlu yillara :KK71:

ben sarkida ekleyemiyom pastada ekleyemiyom gariban gariban kutluyom anca idare etcen :KK53:

ama pasta ekleyen olursa zevkle yirim :KK56:

Teşekkür ederim canımmm :KK69: olsun pasta ekleyen olur hep beraber yerikk :KK56::KK56:

nafımmmm iyiki dogdun
nice çok mutlu
topige daldıgımda ilk konuşan insan ımm bide yeni adıma kavuşmama sebep olan :KK69:
Yukleresim.com

Pambıkımmmmm :KK69: oyy yirim yirim :78: çok teşekkür ederim canım benim :KK70:

kız kızaa gezelimmmmm buu geceeee :KK24::KK24::KK24:

kalbimm bebike bakmaya tam zamanında gitmiş yoksa onun göbüş sığmazdı resime :KK60::KK60::KK60:

iyvahh kaçın :83: :KK67: :KK67:

images

nafımmmmm:KK69::KK69::KK69:dogum gnün kutlu olsunnn:KK69::KK69::KK69::KK69:

Aslııı yiiiwwwrrrıııımmmm :93: teşekkür ederim bebekimm hep birlikte inşallah :KK69:

nafımmmm iyiki dogdun
nice çok mutlu
Yukleresim.com

Teşekkür ederim canımmm :KK69: olsun pasta ekleyen olur hep beraber yerikk :KK56::KK56:

Pambıkımmmmm :KK69: oyy yirim yirim :78: çok teşekkür ederim canım benim :KK70:

kız kızaa gezelimmmmm buu geceeee :KK24::KK24::KK24:

kalbimm bebike bakmaya tam zamanında gitmiş yoksa onun göbüş sığmazdı resime :KK60::KK60::KK60:

iyvahh kaçın :83: :KK67: :KK67:

nen siz ölmeyi bayilmak saniyonus heralllll:KK47: gelin bakim buraya :KK57:

göbeeemle dalga gecin bakalim Allah sizlerede bu gobekten nasip etsin hemide daha buyugunu insallahhhhhhhhh :86:

bebisim tekmeleye tekmeleye iceride ucan tekmeyide ögrendi ona gore söylersem sizi depukler :KK51:

Pasta getirdiydimdi virmicem size oturup kizimla yices :KK56: ohhhh sizde bakin :63:

ceyhunnnnnnnnnnnnnnnn gel ule buraya
sapık1

Ceyhunnnnnnn :KK60::KK60::KK60: Akşama zizi görünce yazıyı o zaman gör sen :KK60::KK60::KK60:

nen siz ölmeyi bayilmak saniyonus heralllll:KK47: gelin bakim buraya :KK57:

göbeeemle dalga gecin bakalim Allah sizlerede bu gobekten nasip etsin hemide daha buyugunu insallahhhhhhhhh :86:

bebisim tekmeleye tekmeleye iceride ucan tekmeyide ögrendi ona gore söylersem sizi depukler :KK51:

Pasta getirdiydimdi virmicem size oturup kizimla yices :KK56: ohhhh sizde bakin :63:

:KK60::KK60::KK60::KK60:

Nasip etsin tabe canım :KK53: ikiz göbeği nasip etsin :KK61: oyy bebeğinide yirim nen :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :nazar:

Zaten vermicektin pasta ayak yapma bize :63: :63:

Aminnnnnnnnnnnn :KK16:

yi nen :KK69:

He nirden bildin :86: getirirken yarisini yemistim zaten yarisini vercektim onuda yidim :KK56: :KK53:

Disin nasil oldu canim :KK19:

Oyyyyyyy :KK69: :KK69: Ben bilirim :KK53: zaten senin topalak kızda tatlıyı seviyo :KK53: eee anasıda seviyo bize koca pastadan bir dilim düşse kârdır :KK60::KK60::KK60:

Dişim bugün süpperrr :nazar: birazdan ağrı kesicimi ve antibiyotiğimi içicem canım :KK61:

Sen nasılsın anlat bakalım uzun zamandır toplaşamadık konuşamadık özledim :78:

Oyyyyyyy :KK69: :KK69: Ben bilirim :KK53: zaten senin topalak kızda tatlıyı seviyo :KK53: eee anasıda seviyo bize koca pastadan bir dilim düşse kârdır :KK60::KK60::KK60:

Dişim bugün süpperrr :nazar: birazdan ağrı kesicimi ve antibiyotiğimi içicem canım :KK61:

Sen nasılsın anlat bakalım uzun zamandır toplaşamadık konuşamadık özledim :78:

He erdin mi naptin :KK53: He kizimmda seviyo bende homini girtlak goturuyoz mideye ne var ne yoksa :KK49::emir_bebek::nazar:

Masallah :nazar: ohh kurtuldun iste , dogumdan sonrada beni bekliyo 20 likler :18:

iyiz biz sukurler olsun :KK16: Evet sen gittin topik garip kaldi :KK25: kimsecikler yoktu issiz bi adaya dusmus gibi hissetmistim her girdigimde, sadece ruzgar sesi ve yapraklarin hı$ırtı sesi vardi :44: kaptirdim kendimi he :KK60:

bu arada bebisimin odasi geldi :KK69: daha boyanacak esime dedim boyayip kuralim dedim ama hevesten sanirim hemen kurdu :emir_bebek::nazar: ana kucagi, oda takimi ve halisini aldik simdilik artik yavas yavas yapariz :KK8: boyansa oda suslerine baslayacam kendim biseyler yapmak istiyorum :KK69: surekli girip odasina bakiyorum ne heyecan ya rabbim her isteyene nasip etsin insallah :KK16:

Banada kizimi odasinda saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin insallahhh:21:

bu arada halisini fistik yesili aldim cok hosuma gitti, oda takimida beyaz, duvar boyasina karar veremedim pembede olsun istiyorum duvarinami yaparis suslerinemi pembe yaparim bilemedim :26: iki renkte boyayabilirim duvari:26: fikir verirseniz sevinirim canlarimmmm

He erdin mi naptin :KK53: He kizimmda seviyo bende homini girtlak goturuyoz mideye ne var ne yoksa :KK49::emir_bebek::nazar:

Masallah :nazar: ohh kurtuldun iste , dogumdan sonrada beni bekliyo 20 likler :18:

iyiz biz sukurler olsun :KK16: Evet sen gittin topik garip kaldi :KK25: kimsecikler yoktu issiz bi adaya dusmus gibi hissetmistim her girdigimde, sadece ruzgar sesi ve yapraklarin hı$ırtı sesi vardi :44: kaptirdim kendimi he :KK60:

bu arada bebisimin odasi geldi :KK69: daha boyanacak esime dedim boyayip kuralim dedim ama hevesten sanirim hemen kurdu :emir_bebek::nazar: ana kucagi, oda takimi ve halisini aldik simdilik artik yavas yavas yapariz :KK8: boyansa oda suslerine baslayacam kendim biseyler yapmak istiyorum :KK69: surekli girip odasina bakiyorum ne heyecan ya rabbim her isteyene nasip etsin insallah :KK16:

Banada kizimi odasinda saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin insallahhh:21:

:KK60::KK60::KK60: Kız sen survivor' a bağladın olayı :KK60:

Ayyy bebik odası :KK61: :KK69: gülegüle kullansın bebişin odasını :KK61: Amin inşallah bebişim :KK69:

bu arada halisini fistik yesili aldim cok hosuma gitti, oda takimida beyaz, duvar boyasina karar veremedim pembede olsun istiyorum duvarinami yaparis suslerinemi pembe yaparim bilemedim :26: iki renkte boyayabilirim duvari:26: fikir verirseniz sevinirim canlarimmmm

Ben pek anlamam ki :KK17: :KK17: hamileler topikinde odalar filan vardır oraya bi baksan canım :KK17: :KK17:

:KK60::KK60::KK60: Kız sen survivor' a bağladın olayı :KK60:

Ayyy bebik odası :KK61: :KK69: gülegüle kullansın bebişin odasını :KK61: Amin inşallah bebişim :KK69:

Ben pek anlamam ki :KK17: :KK17: hamileler topikinde odalar filan vardır oraya bi baksan canım :KK17: :KK17:

2 saattir bekliyom yaza yaza bu kadar mi yazdin nen :KK57: gec yazinca bende destan yaziyon sandim :44:

ayyyy bi tane sinek girmis eve deli etti beni he :KK19: bacagima koluma konup duruyo huylaniyom :86:
Recep ivedik gibi laptopla yakalamaya caliscam simdi ikiye bolunecek :KK52:

Amin canim insallah :KK69: bakiyorum oralara zaten takipteyim hep :KK53:

2 saattir bekliyom yaza yaza bu kadar mi yazdin nen :KK57: gec yazinca bende destan yaziyon sandim :44:

ayyyy bi tane sinek girmis eve deli etti beni he :KK19: bacagima koluma konup duruyo huylaniyom :86:
Recep ivedik gibi laptopla yakalamaya caliscam simdi ikiye bolunecek :KK52:

Amin canim insallah :KK69: bakiyorum oralara zaten takipteyim hep :KK53:

Ama amaa hem msn hem face hem forum yetişemiyommm :KK60::KK60::KK60:

hahahah recep gibi mi :KK60::KK60::KK60: ya bugün çok güldüm ne kadar güzel oldu :KK61: :KK61:

Bende bakarım senin için :KK3:

Ama amaa hem msn hem face hem forum yetişemiyommm :KK60::KK60::KK60:

hahahah recep gibi mi :KK60::KK60::KK60: ya bugün çok güldüm ne kadar güzel oldu :KK61: :KK61:

Bende bakarım senin için :KK3:

Masallah ozaman iyi yetisiyon gene :86:

bende sadece bu sayfa acik suan onun icin5 dk gec yazsan bana 2 saat gibi geliyo :KK53:

ya recep gibi :KK1: pencere falan actimda cikmiyo disari bu ya cok sinirleniyom ama :KK25: Sapik sinek erkek heralde :kk77:

Sagol nafim :KK69:

Masallah ozaman iyi yetisiyon gene :86:

bende sadece bu sayfa acik suan onun icin5 dk gec yazsan bana 2 saat gibi geliyo :KK53:

ya recep gibi :KK1: pencere falan actimda cikmiyo disari bu ya cok sinirleniyom ama :KK25: Sapik sinek erkek heralde :kk77:

Sagol nafim :KK69:

Hehehhe nazar değmesin bana :nazar:

Sinek ilacı yokmu canım :26: yapış yapış geliyolar insana sevmiyom bende sinekleri :97:

Erkektir o kesin evde iki tane dişi güzel hatunun kokusunu almış çıkar mı dışarı :KK60: verme kanını güzel koru :KK53:

Hehehhe nazar değmesin bana :nazar:

Sinek ilacı yokmu canım :26: yapış yapış geliyolar insana sevmiyom bende sinekleri :97:

Erkektir o kesin evde iki tane dişi güzel hatunun kokusunu almış çıkar mı dışarı :KK60: verme kanını güzel koru :KK53:

o odanin penceresini actim yukari ciktim yokki sinek ilaci :26: He bende sevmiyom :KK57:

Ivet erkektir yok kis bende bu gobekle guzellik mi kaldi, kizim icin gelmistir :KK69: zapuk sinek :KK19:

kanimi heeee :KK60::KK60::KK60: tmm virmem :KK52:

ben dusa girim canim optum seni gorusurus gene , seni msn ve face ne birakiyom :63:

o odanin penceresini actim yukari ciktim yokki sinek ilaci :26: He bende sevmiyom :KK57:

Ivet erkektir yok kis bende bu gobekle guzellik mi kaldi, kizim icin gelmistir :KK69: zapuk sinek :KK19:

kanimi heeee :KK60::KK60::KK60: tmm virmem :KK52:

ben dusa girim canim optum seni gorusurus gene , seni msn ve face ne birakiyom :63:

Kocişe söyle sinek ilacı aşerdim diye :KK9::KK9:

Olsun bütün anneler güzeldir :KK69:

Kız elektrikler kesildi :KK53: :KK53: burda şakır şakır yağmur yağıyo :KK53:

Şimdiden sıhatler olsun canım :KK16:

Kocişe söyle sinek ilacı aşerdim diye :KK9::KK9:

Olsun bütün anneler güzeldir :KK69:

Kız elektrikler kesildi :KK53: :KK53: burda şakır şakır yağmur yağıyo :KK53:

Şimdiden sıhatler olsun canım :KK16:

Kocis gelmedi ki daha sinek ilaci aserdim desem :26: iscilerden biri bi kaza gecirdi yuksek bi yerden dusmus durumu agirmis sanirim onun yanindaydi butun gun :26: yazik 1,5 yasinda bi cocugu bide yeni dogmus bi bebegi varmis :KK25: Allah im sifa verir insallah :KK25: Karisi ne durumdadir acaba :KK43: Rabbim acil sifa versin insallahhhh

X