Geyikte yaparım, kariyerde :)

:KK23: :KK19:

,aminnnnn

kuzummm nedir senin bu F1den çektiğinnn :KK52:

Vallahi yaa :KK43::KK43: gündüz yarışları da bitti sanırım akşama döndüler :KK43: bu saatte de elektrik süpürgesi açılmıyo ki sesi bastırayım :KK53::KK53:

Neyse ben zaten birazdan duşa girerim :KK53::KK53: çıksam oje sürsem ütü yapsam anca biter :KK60:

Ay bu arada yarın ki dişçi randevumu iptal ettirmedim olişim :97: kayınpederin durumundan dolayı dışarıya gideceğimizi yada evde bir kutlama yapacağımızı sanmıyorum :97: bari son kalan dişimi çektireyimde kurtulayım diye düşündüm :97::97:

Kızlar ben gideyim yavaştan :97: anca hazırlanırım yatana kadar 1 saat geçer zati :97:

Çok öptüm sizi :KK19: topikimizi yalnız bırakmayın :86:

iyi geceler canlarım :KK76::KK76:

Güzel türkiyem iran olma yolunda hızla ilerliyo üzülüyorum :KK58::KK58:

Neyse ben kaçtım bacılar :KK19: :KK55:

Vallahi yaa :KK43::KK43: gündüz yarışları da bitti sanırım akşama döndüler :KK43: bu saatte de elektrik süpürgesi açılmıyo ki sesi bastırayım :KK53::KK53:
:KK60::KK60::KK60:

Neyse ben zaten birazdan duşa girerim :KK53::KK53: çıksam oje sürsem ütü yapsam anca biter :KK60:
şimdiden saatler olsun cnm çok geçe kalma :KK19:
ben gündüz uyudum tuzum kuru :KK1:

Ay bu arada yarın ki dişçi randevumu iptal ettirmedim olişim :97: kayınpederin durumundan dolayı dışarıya gideceğimizi yada evde bir kutlama yapacağımızı sanmıyorum :97: bari son kalan dişimi çektireyimde kurtulayım diye düşündüm :97::97:
sen bilirsin tatlımm ama zor günler atlattınn doğum günün için olamasa da erteleyebilirsin ama baya ertelemen lazım o zaman da...:KK31:zor bi karar valla :KK31:

olişim du bende öpem seni :KK48:
:KK69::KK69::KK69:................

Kızlar ben gideyim yavaştan :97: anca hazırlanırım yatana kadar 1 saat geçer zati :97:

Çok öptüm sizi :KK19: topikimizi yalnız bırakmayın :86:

iyi geceler canlarım :KK76::KK76:

Güzel türkiyem iran olma yolunda hızla ilerliyo üzülüyorum :KK58::KK58:

Neyse ben kaçtım bacılar :KK19: :KK55:
iyi geceler tatlımmm :KK34:

ben de çok üzüldüm cnm.. bence iran bile olamıcazz :26:

bu arada çift renkli frenç baya emek istiyo uzun sürüyo.. ama güzel durdu.. biraz daha uzatınca geniş bi zamanda yapıcam.. normal frençe de vakit kalmadı.. bu gece tek renk oce sürerimm ben de :KK6:

günaydınnn fıstıklarrr

sabah sabah bi günaydınn iyi haftalar diyiiimm çay koyummm orttalığı havalandiriiimm didiiimm

mucksssss

(smililer çalışmıyo :)))))

slm kızlar nerdesiniz siz be
naf ve olişimle çok kaynattık biz gece ohhh gelmezseniz kaçırırsınız :KK19::KK19:

:KK69::KK69::KK69:................

Yok olişim ertelemicem dişçiyi çünkü ne kadar arası uzarsa o kadar korkuyorum :KK25::KK25: zaten şimdiden akşamın korkusu bastı beni :KK58:

iyi geceler tatlımmm :KK34:

ben de çok üzüldüm cnm.. bence iran bile olamıcazz :26:

bu arada çift renkli frenç baya emek istiyo uzun sürüyo.. ama güzel durdu.. biraz daha uzatınca geniş bi zamanda yapıcam.. normal frençe de vakit kalmadı.. bu gece tek renk oce sürerimm ben de :KK6:

Daha da beteri var diyosun :KK5:

Benimde tırnaklarım bir uzasa neler yapıcem :97: :97:

günaydınnn fıstıklarrr

sabah sabah bi günaydınn iyi haftalar diyiiimm çay koyummm orttalığı havalandiriiimm didiiimm

mucksssss

(smililer çalışmıyo :)))))

Günaydın canım ne güzel erkencisin :79: :79: ben anca kendime geldim :KK53::KK53: iyi haftalar kolay gelsin tatlım :KK19:

slm kızlar nerdesiniz siz be
naf ve olişimle çok kaynattık biz gece ohhh gelmezseniz kaçırırsınız :KK19::KK19:

Gelen pişman gelmeyen pişman :KK60::KK60::KK60: akşam zıfır verdim herkeşe :KK60::KK60:

selam kizlarrr:21:

aha nafim gelmis:KK19:

hosgeldin canim :KK71:

gitme bidaha emi:KK70:

İvitt geldim geldim :81::81: hoşgördüm canımmm :87: nasılsın bebiş nasıl iyimi :emir_bebek:

inşallah başka bir sorun çıkmaz da gitmem canım :KK61::KK61:

Bu arada dişimi çektirdim çok şükür bitti yirmilikler ama bu sonuncu öldürdü beni öldürdü :KK59: doktorum kandırmış beni gömükmüş bu korkmiyim diye söylememiş :KK25::KK25: yarım saat uğraştı çıkartmak için :KK25::KK25::KK25:

çok canım acıdı :KK5:

X