Geyikte yaparım, kariyerde :)

yapıştırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

minikin çok pis uykusu var. bu aksam eve gidip üstümü bile değişmeden uyumak istiyorum

minikin çok pis uykusu var. bu aksam eve gidip üstümü bile değişmeden uyumak istiyorum

üff benimde çok uykum var..o kadar yorgun hissediyorumki kendimi bugün 2 merdiven çıkınca bile nefes nefese kalıyom.. ama eve gidince üstümü çıkarıp hemen uyuma gibi bi sanşım yok
ahh anacuuumm ahhh arıyom valla o günleri
eve git yemek yap çamaşırları topla yemek ye sofrayı topla çayı koy kaçta yatarımki acaba

Son düzenleme:
heçbişey almana gerek kalmadı. tehlüke geçti:86:

Oleyyy

Hissettim veee geldimmm

Yirim nen napıyosun nediyosun anlat bakem

günaydın nen komşularrrr

heryere aynı şeyi kopyalayıp yapıştırıyom sizede yapıştıram

Günaydın nen sağol canım seninde kandilin mübarek olsun

Ahh ahhhh

Aklımdan geçenleri yazmışsın nen :97: anamın evindeyken böylemiydi yan gel yat modundaydım kıymetini bilememişim

ahh ahh dimi yaa işten giderdik önümüze gelirdi herşey.. bide ben yemeği yer direk sofradan kalkardım anam hallederdi kaldırırdı :97:
ama şimdi herifin gözünün içine bakıyom bana yardım etse bi tabak kaldırsa diye

anamın evindede o modda değeldim. kendi evimde ed değilim. eşimin bazı huyları tıpkı annme ve babam.
kulakları çınlasın canım babam heç uyutmazdı sabahları. sabahın köründe kaldırırdı kahvaltı için. evlendik ana eşimde aynsıı. haftasonları saat 8 de kalkıyo. kahvaltıda kahvaltı neyse yeni yeni düzelmeye başladı.

8demi gece erken yatıyo o zaman o saate kalkabildiğine göre
benim babamda öyleydi ya kahvaltıyı hazırlar tek tek hepimizi kaldırırdı babişkom benimm:97:
bide bi güzel sofralar hazırlardı öyle basit şeylerle geçiştirmezdi:97:

Ahhh ahhh aynen bende öyleydim :97: pantolonu bile çıkarır bırakırdım bi köşede annem kaldırırdı :97: şimdi hem kocamın hem kendi pantolonumu topluyom :95:

Ayy benim herüfte öyle :96: bir pazarımız var bırak uyuyalım dimi ama o bana benzemedi sonunda ben ona benzedim artık erken kalkıyorum pazar günleri

Ayyy evet yaa Ahh annecim babacım kocamda beni dürter kalkayımda kahvaltı hazırlayayım diye Hakkını yemeyeyim bikaç kez hazırlamışlığı var

Gunaydin kizlar

kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun insallahhhhh

Rabbim tekrar bu gunlere nasip etsin hepimizi

Benide Seneye kizim kollarimdayken insallahhhhh

Gunaydin kizlar

kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun insallahhhhh

Rabbim tekrar bu gunlere nasip etsin hepimizi

Benide Seneye kizim kollarimdayken insallahhhhh

Günaydın dadlum sağol canım seninde kandilin mübarek olsun Aminn inşallah

Bu aralar yoğun bi şekilde çalışıyorum :97: ama hiç çalışasım yokk :97: fink fink gezesim var :86:

Havalardan sanırım bir gezme hevesidir var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…