- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
-
- Konu Sahibi minikdepresif
- #3.121
yapıştırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
minikin çok pis uykusu var. bu aksam eve gidip üstümü bile değişmeden uyumak istiyorum
heçbişey almana gerek kalmadı. tehlüke geçti:86:
Hissettim veee geldimmm
yapıştırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
minikin çok pis uykusu var. bu aksam eve gidip üstümü bile değişmeden uyumak istiyorum
üff benimde çok uykum var..o kadar yorgun hissediyorumki kendimi bugün 2 merdiven çıkınca bile nefes nefese kalıyom.. ama eve gidince üstümü çıkarıp hemen uyuma gibi bi sanşım yok
ahh anacuuumm ahhh arıyom valla o günleri
eve git yemek yap çamaşırları topla yemek ye sofrayı topla çayı koykaçta yatarımki acaba
Oleyyy
Yirim nennapıyosun nediyosun anlat bakem
Günaydın nensağol canım seninde kandilin mübarek olsun
Ahh ahhhh
Aklımdan geçenleri yazmışsın nen :97: anamın evindeyken böylemiydi yan gel yat modundaydımkıymetini bilememişim
anamın evindede o modda değeldim. kendi evimde ed değilim. eşimin bazı huyları tıpkı annme ve babam.
kulakları çınlasın canım babam heç uyutmazdı sabahları. sabahın köründe kaldırırdı kahvaltı için. evlendik ana eşimde aynsıı. haftasonları saat 8 de kalkıyo. kahvaltıda kahvaltıneyse yeni yeni düzelmeye başladı.
ahh ahh dimi yaa işten giderdik önümüze gelirdi herşey.. bide ben yemeği yer direk sofradan kalkardım anam hallederdi kaldırırdı :97:
ama şimdi herifin gözünün içine bakıyom bana yardım etse bi tabak kaldırsa diye
anamın evindede o modda değeldim. kendi evimde ed değilim. eşimin bazı huyları tıpkı annme ve babam.
kulakları çınlasın canım babam heç uyutmazdı sabahları. sabahın köründe kaldırırdı kahvaltı için. evlendik ana eşimde aynsıı. haftasonları saat 8 de kalkıyo. kahvaltıda kahvaltıneyse yeni yeni düzelmeye başladı.
8demigece erken yatıyo o zaman o saate kalkabildiğine göre
benim babamda öyleydi ya kahvaltıyı hazırlar tek tek hepimizi kaldırırdı babişkom benimm:97:
bide bi güzel sofralar hazırlardı öyle basit şeylerle geçiştirmezdi:97:
arkadaşlarrr kandilinizz mübarek olsunnnndua ilee
8demigece erken yatıyo o zaman o saate kalkabildiğine göre
benim babamda öyleydi ya kahvaltıyı hazırlar tek tek hepimizi kaldırırdı babişkom benimm:97:
bide bi güzel sofralar hazırlardı öyle basit şeylerle geçiştirmezdi:97:
yok benim evde öle bi lüksüm yok anam heçbişi yapmıyo ..
emme ablm var şükür
Oleyyy
Yirim nennapıyosun nediyosun anlat bakem
Gunaydin kizlar
kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun insallahhhhh
Rabbim tekrar bu gunlere nasip etsin hepimizi
Benide Seneye kizim kollarimdayken insallahhhhh
Gunaydin kizlar
kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun insallahhhhh
Rabbim tekrar bu gunlere nasip etsin hepimizi
Benide Seneye kizim kollarimdayken insallahhhhh
Bu aralar yoğun bi şekilde çalışıyorum :97: ama hiç çalışasım yokk :97: fink fink gezesim var :86:
Günaydın canımmm
Amin Amin Amin
Günaydın dadlumsağol canım seninde kandilin mübarek olsun Aminn inşallah
Havalardan sanırımbir gezme hevesidir var
nabersiniz nen :82:
kalbimiz gene mi yoksun
burdayim nen ben senmiyim birakip gitcem seniiiiiiikalbimiz gene mi yoksun
İyiyim senden naber şekerim
Geziyodur topikleri :86::86: