Geyikte yaparım, kariyerde :)

kolay gelsin tatlımm
hani benim iltifatlarımm

ivit ivit
dombilikiz emme güzel haber artık ablamda recimde. kendileri tam bi tosun sultandır.
fotolarda görmüş kendini iğrenmiş,minik didi recim ve yürüyüşe basslıyoruz

ivit ivit
dombilikiz emme güzel haber artık ablamda recimde. kendileri tam bi tosun sultandır.
fotolarda görmüş kendini iğrenmiş,minik didi recim ve yürüyüşe basslıyoruz

Vayy bee süper

Bende dün bisikletimi yıkadım sildim parlattım tekerlekleri inmiş bisikletçiye götüreyim dedim bisikletçi kapanmış hemde ikiside

Bu akşam başka bisikletçiye götürcem kızımı şişsin tekerlekleri de başlayalım gidip gelmelere

Şu konuştuğumuz diyet olayına da giriş yapıyorum artık Baharın düğün temmuz ayına olcak gibi görünüyo eylül derken temmuz çok erken geldi

Fit ve seksü olmam lazım :103:

baharın düğünü türkiyenin ab olayına döndü

Yarın akşam topik toplantısı yapalım diyorum ben kızlar Nihan yarın gelirim dedi kim var kim yok yarın gece toplaşıp muhabbet edelim :97: siz ne diyosunuz ? :94:

pambık evek barıştık
lisans yapcam banane yüksek yazmamısım 70 ve üstü sanırsam kuzu.
ama benim daha yüksek almam lazım
ayyyyy hadi bakalmmm :123:
angus angus olalı minik gbi cool görmedi bnde bitiriymde elim degmişken bi yüksek yapıym

kızlar herkese günaydınnn
siz gelmeden kalktım pencereleri açtımm topiii miss gibi havalandırdımmm kuşlar cikliyo pencerelerdenn
öpüldünüsss
bnde diyorum kim havalandırdı bu topaaga
Yarın akşam topik toplantısı yapalım diyorum ben kızlar Nihan yarın gelirim dedi kim var kim yok yarın gece toplaşıp muhabbet edelim :97: siz ne diyosunuz ? :94:
olur ben gelirim amaaaaa yarn önemli bi işimde olabilir ay inş olurrr

Önemli derken haber ver merakta bırakma bizi

kesin degil ama yarin aksam belki esimin kuzenleriyle gorusces ama kesin degil eger gitmessek kesin burdayim

Hoşgeldinizzz

Haber virirsin gündüzden dimi akşama yoklama yapıcem

Böyle söylüyom söylüyom ben gelemezmişim bide

Hosbulduk tatlim

he haber viririm

olabilir aniden isin cikarsa bis hepimiz bir olup seni doferis

Kocisi markete gonderdim liste yaptim bunlari istiyom diye halbuki isten gelirkende almisti istediklerimi garibimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…