Geyikte yaparım, kariyerde :)

seni çok iyi anlıyorum cnm
aman dişlerimize nazar değmesin bundan sonraa

diş bu , çok önemli biliyosun. hangi doktor yakışıklıysa, şey , pardon, eşinin ehliyse ona gitmek lazım. izmir, istanbul farketmez
eşinin ehliyse miii

selam pambıkk

yavurm bakıp bakıp gidiyo yazık. gel bacım bizim topiğe gel. onlar kendilerini kariyere verdiler
neyyyyy

yakarım romayıda yakarım
bulurum seni gene bulurum
olurum gene senin olurum sapık1
sapık1 minik ve cilve1 nafiş mi oliyi

Dur öpimm

Yap tabi bende bi kek çırpayım hemen

Ne kaa becerikliyiz

günaydın canım. sınav sonuçlarıma bakınıyodum. bu kadra olur yani. bi çuval incir ancak bu kadar güzel berbat edilir. hepsi 20

aa ne huysuzluğum gördün ayol
cnm sen kaç yaşındaydın

matematik var alamam :89:
ama almam gerekiyor ki devlet ünv. lisans yapabilem
ben sana anlatırım istersen cnm

bak ya bide vuruyo
angusuma sölersem seni görürsün sen
gene barıştınız de mi
bence evlenin bi çatının altında hem rahat rahat didişir hem de

evet bazilari yamuk gibi :44:

bide hani tirnaklari uzun olanlara bakiyorum onlarinki daha duzgun gibi geliyo :44:

napim manikurcuyemi gidim bilemedim :26:
cnm ben tırnaklarımı biraz uzatıp manikürcüye gitmiştim ilk uzatırken.. etleri kestirtmemiştim yağ sürdürüp geriye ittirtmiştim.. ama kız güzelce şekil vermişti.. sonrasını da evde kendim yaptım hep.. ama ilk verilen şekil önemli oluyo bi öyle dene istersen..

Sen hamileyken oce sürüyomusun ben çok zararlı diye biliyorum içindeki kimyasallardan ötürü
bunu bilmiyodum

Tenhada mı annecimmm :83:

hıı ivit halvet
bende artık manikür yaptırmıyorum kremlerim filan var onları sürüyorum mis gibi oluyo
ben de krem sürüp yumuşak tutuyorum hep.. bazen yüz maskemin bi kısmını elime uyguluyorum nem için, tırnak kenarlarına da felan

Demek ki ayrılmak gerekiyomuş

Kafalarına bişeyin dank etmesi gerekiyo kıymet anlamak için
erkeklerden mikemmellik beklememek lazım.. hepsinin ruhunda bi öküz dolaşiy ama ben artık onları hamura benzetiyom.. saf saf çok şey verip mutlu edilmeyi beklersen taş olup kafana düşiyler ama yoğurup fırına verirsen mmm mis gibi

kızlar herkese günaydınnn

siz gelmeden kalktım pencereleri açtımm topiii miss gibi havalandırdımmm kuşlar cikliyo pencerelerdenn

bugün netbukumu yanıma alıcam daha çok görüşürüz inş

daha duş alcam ütü yapcamm kesin işe geç kalcammm

öpüldünüsss

iyi geceller
ben geldim
nabersiniz

Ben gittim sen gelmişin nen

seni çok iyi anlıyorum cnm
aman dişlerimize nazar değmesin bundan sonraa

Amin olişimm

eşinin ehliyse miii

Benzetme süper

Günaydın canımmm ohhh mis gibi olmuş topikimiz bende bi temizleyeyim de güne daha güzel başlayalım

Çok öptüm

eşinin ehliyse miii
cnm sen kaç yaşındaydın [/COLOR]

ben sana anlatırım istersen cnm

gene barıştınız de mi
bence evlenin bi çatının altında hem rahat rahat didişir hem de

cnm ben tırnaklarımı biraz uzatıp manikürcüye gitmiştim ilk uzatırken.. etleri kestirtmemiştim yağ sürdürüp geriye ittirtmiştim.. ama kız güzelce şekil vermişti.. sonrasını da evde kendim yaptım hep.. ama ilk verilen şekil önemli oluyo bi öyle dene istersen..

bunu bilmiyodum

ben de krem sürüp yumuşak tutuyorum hep.. bazen yüz maskemin bi kısmını elime uyguluyorum nem için, tırnak kenarlarına da felan

erkeklerden mikemmellik beklememek lazım.. hepsinin ruhunda bi öküz dolaşiy ama ben artık onları hamura benzetiyom.. saf saf çok şey verip mutlu edilmeyi beklersen taş olup kafana düşiyler ama yoğurup fırına verirsen mmm mis gibi [/QUOTE]
işinin yazacaktım. elim sürçmüş
ben 31 yaşındayım canım

aynı ben. her işimi sabaha bırakırım. ütü , duş sonrada hep geç kalırım

Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun

Günaydın fıştıklar ..
Çok pis uykum var ..

Kandilimiz mübarek olsun
günaydın hatın gızlar. sizlerinde kandili mübarek ola. hayırlara vesile ola inşallah.

yap arım malım peteğim
gülüm dalım çiçeğim
bilsem ki öleceğim yine seni seveceğim

Sev beni sev beni sev beniiii artıkkkkkkkkkkk
Dön bana dön bana dön bana artıkkkkkkkkkk

sakın benden alıntı yapmayın. alıntının altını üstüne getirmişim sizede bulaşır:96:

Virüs gibim bişe mi sağol canım güzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…