- 6 Nisan 2010
- 1.622
- 163
- Konu Sahibi minikdepresif
- #3.101
iyi geceller
ben geldim
nabersiniz
ben geldim
nabersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam cnm
Hoşgeldin :92:
Doktor civanımmm doktor doktorr civanımm
Hoşgeldin :92:
Bende akşam giremeyipte sabah gelince seviniyom az yazılmasına
dişim (boşluğum) ağrıyo oliş :2: sen nasılsın cnm
geçmiş olsun tatlımmm
iyiyim ben en sonunda dün sızdım erkenden (habire gezentilik yapıyodum abartmıştımm) ama anacım bi uyandım gece 3.30 :84:
Günaydınnnnnnn
seni çok iyi anlıyorum cnmEvet canım dolgular bitti :97: kanal tedavim bitti :97: 3 tane yirmilik diş çekimi bitti :97: şimdi üçüncünün boşluğunun ağrısını çekiyorum bir tane daha var onuda 13 haziranda çektircem :97: sonra son bir diş temizliği ve finito bitiyo :81:
Sonra uzun bir süre yağuşuklu diş doktorumu görmek istemiyorum
eşinin ehliyse miiidiş bu , çok önemli biliyosun. hangi doktor yakışıklıysa, şey , pardon, eşinin ehliyse ona gitmek lazım. izmir, istanbul farketmez
Ben geldim mi kimse olmuyo ki zati
Nafim gecmis olsun bi disin daha gitmis
Bu arada doktorun yakusukluymus dikkatimi cektide dadlu kapmis ama
Kizlar bogazim agriyo oksuruyom arada ama sesim kisildi
geçmiş olsun cnm
Ve bi kac gundur sis ayakla uyaniyom
hamilelikte ödem oluyomuş cnm.. tuza vs dikkat etmeye çalış belki faydası olur..
Baska ne haberler var minik zapuklasmis hayrola :86: angussuz kalinca vah garibim koca bulak ona
juliiiiiiiiiiiiii kusum sana nen askerin geldi geleli ekiyon sen beni
olisssssss sac boyan nasil oldu yakustu mu foto koycaktin hani :26:
yakıştı tatlımm
ilk günün mikemmelliği gitti ama bi aya tekrar boyayınca en mikemmel olacakkk
foto koymaya çook üşeniyomm
sahmerannnn kis o gun dedigini yaptim zati tam kapiyi acinca kocisde benim odaya geliyomus kapida karsilastik , ama ben degil o naz yapti bana canim sunu istiyo bunu istiyo diyo sankim o hamile
ne güzell
Amaaaaannnnnnn cenem dustu gidiyom ben anamla konusam azcik ozledim
Anammmm anamm garippp anammm
Sen yoksunnnnnnnnn yanimdaaaaaaa
Kimseeeeeeee derrrttt yanammmmmm
bize tatlımm
selam pambıkkna nana nanaana
iğrenç bi sınavı bitirip geldim
naf geçmiş olsun canm bende dişlerimden çok dertliyim anne sütü hiç içmemişim çok saglıksızlar
sapukk birdi ikiye çıktıııı ayy yazcak bişey bulamadım yorgunum kmseciklerde yokk :82:
neyyyyyyavurm bakıp bakıp gidiyo yazık. gel bacım bizim topiğe gel. onlar kendilerini kariyere verdiler
sapık1 minik ve cilve1 nafiş mi oliyiyakarım romayıda yakarım
bulurum seni gene bulurum
olurum gene senin olurum sapık1
Dur öpimm
Yap tabi bende bi kek çırpayım hemen
Ne kaa becerikliyiz
cnm sen kaç yaşındaydıngünaydın canım. sınav sonuçlarıma bakınıyodum. bu kadra olur yani. bi çuval incir ancak bu kadar güzel berbat edilir. hepsi 20
aa ne huysuzluğum gördün ayol
ben sana anlatırım istersen cnmmatematik var alamam :89:
ama almam gerekiyor ki devlet ünv. lisans yapabilem
gene barıştınız de mibak ya bide vuruyo
angusuma sölersem seni görürsün sen
cnm ben tırnaklarımı biraz uzatıp manikürcüye gitmiştim ilk uzatırken.. etleri kestirtmemiştim yağ sürdürüp geriye ittirtmiştim.. ama kız güzelce şekil vermişti.. sonrasını da evde kendim yaptım hep.. ama ilk verilen şekil önemli oluyo bi öyle dene istersen..
evet bazilari yamuk gibi :44:
bide hani tirnaklari uzun olanlara bakiyorum onlarinki daha duzgun gibi geliyo :44:
napim manikurcuyemi gidim bilemedim :26:
bunu bilmiyodumSen hamileyken oce sürüyomusun ben çok zararlı diye biliyorum içindeki kimyasallardan ötürü
ben de krem sürüp yumuşak tutuyorum hep.. bazen yüz maskemin bi kısmını elime uyguluyorum nem için, tırnak kenarlarına da felanTenhada mı annecimmm :83:
hıı ivit halvet
bende artık manikür yaptırmıyorum kremlerim filan var onları sürüyorum mis gibi oluyo
erkeklerden mikemmellik beklememek lazım.. hepsinin ruhunda bi öküz dolaşiy ama ben artık onları hamura benzetiyom.. saf saf çok şey verip mutlu edilmeyi beklersen taş olup kafana düşiyler ama yoğurup fırına verirsen mmm mis gibiDemek ki ayrılmak gerekiyomuş
Kafalarına bişeyin dank etmesi gerekiyo kıymet anlamak için
iyi geceller
ben geldim
nabersiniz
seni çok iyi anlıyorum cnm
aman dişlerimize nazar değmesin bundan sonraa
Amin olişimm
eşinin ehliyse miii
selam pambıkk
neyyyyy
sapık1 minik ve cilve1 nafiş mi oliyi
ivittt sapık1 minik cilve1 benim aslında bunların msn görüntülerini görmen lazım oliş
cnm sen kaç yaşındaydın
ben sana anlatırım istersen cnm
gene barıştınız de mi
bence evlenin bi çatının altında hem rahat rahat didişir hem de
Hem de her gün bir avuç fındık diyosun
cnm ben tırnaklarımı biraz uzatıp manikürcüye gitmiştim ilk uzatırken.. etleri kestirtmemiştim yağ sürdürüp geriye ittirtmiştim.. ama kız güzelce şekil vermişti.. sonrasını da evde kendim yaptım hep.. ama ilk verilen şekil önemli oluyo bi öyle dene istersen..
Evet ilk şekil önemli cidden
bunu bilmiyodum
Canım aseton bile tırnaktan 2 saat gibi bir sürede uçuyormuş düşünebiliyormusun
ben de krem sürüp yumuşak tutuyorum hep.. bazen yüz maskemin bi kısmını elime uyguluyorum nem için, tırnak kenarlarına da felan
Lush ' tan bir krem aldık oliş onu kullanıyoruz biz minikle çok memnunuz
erkeklerden mikemmellik beklememek lazım.. hepsinin ruhunda bi öküz dolaşiy ama ben artık onları hamura benzetiyom.. saf saf çok şey verip mutlu edilmeyi beklersen taş olup kafana düşiyler ama yoğurup fırına verirsen mmm mis gibi
kızlar herkese günaydınnn
siz gelmeden kalktım pencereleri açtımm topiii miss gibi havalandırdımmm kuşlar cikliyo pencerelerdenn
bugün netbukumu yanıma alıcam daha çok görüşürüz inş
daha duş alcam ütü yapcamm kesin işe geç kalcammm
öpüldünüsss
Günaydın fıştıklar ..
Çok pis uykum var ..
Kandilimiz mübarek olsun
Burdan da tribal yapim mi :86::86:
cnm sen kaç yaşındaydın [/COLOR]eşinin ehliyse miii
aynı ben. her işimi sabaha bırakırım. ütü , duş sonrada hep geç kalırımkızlar herkese günaydınnn
siz gelmeden kalktım pencereleri açtımm topiii miss gibi havalandırdımmm kuşlar cikliyo pencerelerdenn
bugün netbukumu yanıma alıcam daha çok görüşürüz inş
daha duş alcam ütü yapcamm kesin işe geç kalcammm
öpüldünüsss
Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun
günaydın hatın gızlar. sizlerinde kandili mübarek ola. hayırlara vesile ola inşallah.Günaydın fıştıklar ..
Çok pis uykum var ..
Kandilimiz mübarek olsun
yap arım malım peteğim
gülüm dalım çiçeğim
bilsem ki öleceğim yine seni seveceğim
sakın benden alıntı yapmayın. alıntının altını üstüne getirmişim sizede bulaşır:96:
kandiliniz mübarek olsun kızlar
Günaydınnnnn :82:
Kandiliniz mübarek olsun
Sev beni sev beni sev beniiii artıkkkkkkkkkkk
Dön bana dön bana dön bana artıkkkkkkkkkk
Virüs gibim bişe mi sağol canım güzel dileklerin için
aynen öyle . kötüsü, aşısı bilem yok
Aşısı olmasın zaten ya :83: hapı varsa ondan alim ben :86:
Günaydın cnm sağol seninde kandilin mübarek olsun
Yengeçççççççç dün gece aklımdan geçti didim bu kız nerelerde özledim
Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun