Geyikte yaparım, kariyerde :)

Selam cnm :KK3:

Hoşgeldin :92:

Doktor civanımmm doktor doktorr civanımm :KK24: :KK24:

Hoşgeldin :92:

Bende akşam giremeyipte sabah gelince seviniyom az yazılmasına :KK60::KK60:

dişim (boşluğum) ağrıyo oliş :2: sen nasılsın cnm :KK71:
geçmiş olsun tatlımmm:KK54:
iyiyim ben en sonunda dün sızdım erkenden (habire gezentilik yapıyodum abartmıştımm:KK51:) ama anacım bi uyandım gece 3.30 :KK53::84:

Günaydınnnnnnn :KK24: :KK24: :KK16:

Evet canım dolgular bitti :97: kanal tedavim bitti :97: 3 tane yirmilik diş çekimi bitti :97: şimdi üçüncünün boşluğunun ağrısını çekiyorum :KK25: bir tane daha var onuda 13 haziranda çektircem :97: sonra son bir diş temizliği ve finito bitiyo :81:

Sonra uzun bir süre yağuşuklu diş doktorumu görmek istemiyorum :KK60::KK60:
seni çok iyi anlıyorum cnm :KK19:
aman dişlerimize nazar değmesin bundan sonraa

diş bu , çok önemli biliyosun. hangi doktor yakışıklıysa:KK30:, şey , pardon, eşinin ehliyse ona gitmek lazım. izmir, istanbul farketmez:kk77:
eşinin ehliyse miii :KK37:
:KK60::KK60::KK60:

Ben geldim mi kimse olmuyo ki zati :KK57:

Nafim gecmis olsun bi disin daha gitmis :KK31:

Bu arada doktorun yakusukluymus :KK52: dikkatimi cektide :KK53: dadlu kapmis ama :KK57:

Kizlar bogazim agriyo oksuruyom arada ama sesim kisildi :KK25:
geçmiş olsun cnm :KK16:

Ve bi kac gundur sis ayakla uyaniyom :KK49:
hamilelikte ödem oluyomuş cnm.. tuza vs dikkat etmeye çalış belki faydası olur..

Baska ne haberler var minik zapuklasmis hayrola :86: angussuz kalinca vah garibim koca bulak ona :KK69:

juliiiiiiiiiiiiii kusum sana nen askerin geldi geleli ekiyon sen beni :KK57:

olisssssss sac boyan nasil oldu yakustu mu :KK19: foto koycaktin hani :26:
yakıştı tatlımm :KK66:
ilk günün mikemmelliği gitti ama bi aya tekrar boyayınca en mikemmel olacakkk :KK51:
foto koymaya çook üşeniyomm :KK17:

sahmerannnn kis o gun dedigini yaptim zati tam kapiyi acinca kocisde benim odaya geliyomus kapida karsilastik :KK69: , ama ben degil o naz yapti bana canim sunu istiyo bunu istiyo diyo sankim o hamile :KK57:
ne güzell

Amaaaaannnnnnn cenem dustu gidiyom ben anamla konusam azcik ozledim :KK69:

Anammmm anamm garippp anammm :KK24:

Sen yoksunnnnnnnnn yanimdaaaaaaa :KK24:

Kimseeeeeeee derrrttt yanammmmmm:KK24:
bize tatlımm :KK19:

na nana nanaana :KK3::KK3:
iğrenç bi sınavı bitirip geldim :KK53::KK53:
naf geçmiş olsun canm :KK5: bende dişlerimden çok dertliyim anne sütü hiç içmemişim çok saglıksızlar :KK5::KK5:
sapukk birdi ikiye çıktıııı :KK23::KK23:ayy yazcak bişey bulamadım yorgunum kmseciklerde yokk :82:
selam pambıkk :KK16:

yavurm bakıp bakıp gidiyo yazık. gel bacım bizim topiğe gel. onlar kendilerini kariyere verdiler:KK19:
neyyyyy :63:

yakarım romayıda yakarım
bulurum seni gene bulurum
olurum gene senin olurum :KK24::KK24: sapık1
sapık1 minik ve cilve1 nafiş mi oliyi :KK52:

Dur öpimm :KK48: :KK48:

Yap tabi bende bi kek çırpayım hemen :KK56:

Ne kaa becerikliyiz :KK53:

:KK51:

günaydın canım. sınav sonuçlarıma bakınıyodum. bu kadra olur yani. bi çuval incir ancak bu kadar güzel berbat edilir. hepsi 20 :KK60:

aa ne huysuzluğum gördün ayol:KK59:
cnm sen kaç yaşındaydın

matematik var alamam :KK23::89:
ama almam gerekiyor ki devlet ünv. lisans yapabilem :KK14:
ben sana anlatırım istersen cnm

bak ya bide vuruyo
angusuma sölersem seni görürsün sen:63::63:
gene barıştınız de mi :KK1:
bence evlenin bi çatının altında hem rahat rahat didişir hem de :KK17:

evet bazilari yamuk gibi :44:

bide hani tirnaklari uzun olanlara bakiyorum onlarinki daha duzgun gibi geliyo :44:

napim manikurcuyemi gidim bilemedim :26:
cnm ben tırnaklarımı biraz uzatıp manikürcüye gitmiştim ilk uzatırken.. etleri kestirtmemiştim yağ sürdürüp geriye ittirtmiştim.. ama kız güzelce şekil vermişti.. sonrasını da evde kendim yaptım hep.. ama ilk verilen şekil önemli oluyo bi öyle dene istersen..

Sen hamileyken oce sürüyomusun :KK53::KK53: ben çok zararlı diye biliyorum içindeki kimyasallardan ötürü :KK53::KK53::KK53:
bunu bilmiyodum :KK31:

Tenhada mı :KK53: annecimmm :83:

hıı ivit halvet :KK23::KK23:
bende artık manikür yaptırmıyorum :KK19: kremlerim filan var onları sürüyorum mis gibi oluyo :KK12:
ben de krem sürüp yumuşak tutuyorum hep.. bazen yüz maskemin bi kısmını elime uyguluyorum nem için, tırnak kenarlarına da felan :KK69:

Demek ki ayrılmak gerekiyomuş :63::63:

Kafalarına bişeyin dank etmesi gerekiyo kıymet anlamak için :KK19:
erkeklerden mikemmellik beklememek lazım.. hepsinin ruhunda bi öküz dolaşiy :KK60: ama ben artık onları hamura benzetiyom.. :KK60:saf saf çok şey verip mutlu edilmeyi beklersen taş olup kafana düşiyler :KK60: ama yoğurup fırına verirsen mmm mis gibi :KK51:

kızlar herkese günaydınnn :KK16::KK16:

siz gelmeden kalktım pencereleri açtımm topiii miss gibi havalandırdımmm kuşlar cikliyo pencerelerdenn :KK69:

bugün netbukumu yanıma alıcam daha çok görüşürüz inş :KK66:

daha duş alcam ütü yapcamm kesin işe geç kalcammm :KK53:

öpüldünüsss :KK19:

iyi geceller
ben geldim
nabersiniz

Ben gittim sen gelmişin nen :KK57:

seni çok iyi anlıyorum cnm :KK19:
aman dişlerimize nazar değmesin bundan sonraa

Amin olişimm :KK48:

selam pambıkk :KK16:

neyyyyy :63:

sapık1 minik ve cilve1 nafiş mi oliyi :KK52:

ivittt sapık1 minik cilve1 benim :KK53: :KK53: aslında bunların msn görüntülerini görmen lazım oliş :KK60::KK60:

:KK51:

cnm sen kaç yaşındaydın

Hem de :KK23: :KK23: her gün bir avuç fındık diyosun :KK23: :KK60::KK60:

cnm ben tırnaklarımı biraz uzatıp manikürcüye gitmiştim ilk uzatırken.. etleri kestirtmemiştim yağ sürdürüp geriye ittirtmiştim.. ama kız güzelce şekil vermişti.. sonrasını da evde kendim yaptım hep.. ama ilk verilen şekil önemli oluyo bi öyle dene istersen..

Evet ilk şekil önemli cidden :KK12:

Canım aseton bile tırnaktan 2 saat gibi bir sürede uçuyormuş düşünebiliyormusun :KK53:

ben de krem sürüp yumuşak tutuyorum hep.. bazen yüz maskemin bi kısmını elime uyguluyorum nem için, tırnak kenarlarına da felan :KK69:

Lush ' tan bir krem aldık oliş onu kullanıyoruz biz minikle çok memnunuz :KK12:

erkeklerden mikemmellik beklememek lazım.. hepsinin ruhunda bi öküz dolaşiy :KK60: ama ben artık onları hamura benzetiyom.. :KK60:saf saf çok şey verip mutlu edilmeyi beklersen taş olup kafana düşiyler :KK60: ama yoğurup fırına verirsen mmm mis gibi :KK51:

Benzetme süper :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

siz gelmeden kalktım pencereleri açtımm topiii miss gibi havalandırdımmm kuşlar cikliyo pencerelerdenn :KK69:

Günaydın canımmm :KK69: ohhh mis gibi olmuş topikimiz :KK12: :KK12: bende bi temizleyeyim de güne daha güzel başlayalım :KK12:

Çok öptüm :KK16:

cnm sen kaç yaşındaydın [/COLOR]

erkeklerden mikemmellik beklememek lazım.. hepsinin ruhunda bi öküz dolaşiy :KK60: ama ben artık onları hamura benzetiyom.. :KK60:saf saf çok şey verip mutlu edilmeyi beklersen taş olup kafana düşiyler :KK60: ama yoğurup fırına verirsen mmm mis gibi :KK51: [/QUOTE]
işinin yazacaktım. elim sürçmüş:kk77:
ben 31 yaşındayım canım:KK61:

aynı ben. her işimi sabaha bırakırım. ütü , duş:KK1: sonrada hep geç kalırım:KK8:

Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun :KK48:

Günaydın fıştıklar ..
Çok pis uykum var ..

Kandilimiz mübarek olsun :KK16:
günaydın hatın gızlar. sizlerinde kandili mübarek ola. hayırlara vesile ola inşallah.

yap arım malım peteğim
gülüm dalım çiçeğim
bilsem ki öleceğim yine seni seveceğim :KK24::KK23::KK16:

Sev beni sev beni sev beniiii artıkkkkkkkkkkk :KK24::KK24:
Dön bana dön bana dön bana artıkkkkkkkkkk :KK24::KK24:

sakın benden alıntı yapmayın. alıntının altını üstüne getirmişim sizede bulaşır:96:

Virüs gibim bişe mi :KK53: :KK53: sağol canım güzel dileklerin için :KK70:

X