- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Çok haklısın baya öngörülü birisiymjssinSenden koşuuun Meredith şu ismi söyledi diye yetiştirecek bir vibe alıyorum ama mdmdm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısın baya öngörülü birisiymjssinSenden koşuuun Meredith şu ismi söyledi diye yetiştirecek bir vibe alıyorum ama mdmdm
Yok valla herkesin agzi o kadar sıkı ki. Dunden beri herkese dedim ki banada yazin, ss atin. Mesaj kutum bombos. Bilipte soylemiyolarsa kirginim...Senden koşuuun Meredith şu ismi söyledi diye yetiştirecek bir vibe alıyorum ama mdmdm
Aklımda biri var da o yüzdenKelime oyunu gibi oldu.
Harf açalım lütfen
KimAklımda biri var da o yüzden
Hayin cemos sıtede sızden baska tanıdıgım mı var benımÇok haklısın baya öngörülü birisiymjssin
Nedense doğru hissettin gibi geldi hissi kalben vuku olduAklımda biri var da o yüzden
Ahahaha aklımdakini ne yapacaksın ayol, meredith burda
Neyiaccessdenied anlatacaktı galiba sana
Sana tavsiye burada yada başka yerde korkuyormus çekiniyormus gibi durma çok üstüne gelir XNedense doğru hissettin gibi geldi hissi kalben vuku oldu
Benle ilgili miYa biri var aslında ama söylesem mi çok da bşy demedi ama
Ya yok bea.Sana tavsiye burada yada başka yerde korkuyormus çekiniyormus gibi durma çok üstüne gelir X
Dedijlerin sağlamsa yani kendinden eminsen konuş kanıtın varsa herkes arkanda olur zaten.
Yoksa burada pişmiş olan seni çiğ çiğ yer