- 23 Ocak 2021
- 2.337
- 10.825
Kız baslatan meredıt zaten sonrasını biliyonBen tamamen bilmiyorum aşko olayın başlangıç noktasını falan yetişemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız baslatan meredıt zaten sonrasını biliyonBen tamamen bilmiyorum aşko olayın başlangıç noktasını falan yetişemedim
O kadarını kilimcinin sağır oğlu bile biliyor yaw ben bilmediklerimizi soruyorumKız baslatan meredıt zaten sonrasını biliyon
Senin için panda değil öyle böyle diyollar doğru mu
Hah bak bana benim dedikodumu şöyle lütfen.Ya biri var aslında ama söylesem mi çok da bşy demedi ama
Kimse özeline yaz bence, üye ismi burdan yazarsan ceza alabilirsinYa biri var aslında ama söylesem mi çok da bşy demedi ama
Yok kız seni bile ilk gördüm ben haberim yoktu. Övdüm mü sövdüm mü belli olmadı ama msmsmHah bak bana benim dedikodumu şöyle lütfen.
Çünkü ben biliyorum sadece kanıtım yok.
Senin için panda değil öyle böyle diyollar doğru mu
İşte ben 5-6 aydır sörf bu dedikodular yüzünden siteye bakmıyorum normalde çok ünlüyüm kime sorsan söylerdi beniYok kız seni bile ilk gördüm ben haberim yoktu. Övdüm mü sövdüm mü belli olmadı ama msmsm
Kım kız bana söyle demem kimseyeYa biri var aslında ama söylesem mi çok da bşy demedi ama
Kimse özelden mesaj at bence. Sonrasında herkes duyar zaten shsbbsbdKorkuyom valla gece kapının arkasına dolap falan çekmeyi düşünüyorum ksmdm
Aaaaaa ne demiş ne demiş ?Valla ben sadece birisi benim dedikodumu bana ataxak diye özeli açtım o kadar eminim düşünün
Kim acaba, harf alabilir miyizYok kız seni bile ilk gördüm ben haberim yoktu. Övdüm mü sövdüm mü belli olmadı ama msmsm
Senden koşuuun Meredith şu ismi söyledi diye yetiştirecek bir vibe alıyorum ama mdmdmKım kız bana söyle demem kimseye
Kelime oyunu gibi oldu.Kim acaba, harf alabilir miyiz
Bizim tavuk aslında gezen tavuk değil tavuk bulyonmus demişlerAaaaaa ne demiş ne demiş ?
Aşk olsun üzdün hiç öyle şeyler yapmam hem bende senle aynı zaman hamileyimSenden koşuuun Meredith şu ismi söyledi diye yetiştirecek bir vibe alıyorum ama mdmdm