- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.453
İsmi zor teleffuz edilen biri mi meselaCidden aramızda yhaa niye inanmıyonuz harften 3-5 kişiye indirgedim mdmd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmi zor teleffuz edilen biri mi meselaCidden aramızda yhaa niye inanmıyonuz harften 3-5 kişiye indirgedim mdmd
Beni tahtımdan etmişsinAllah kahretsin kesin seks hayatım dedikodu malzemesi oldu
Yavrum ben dilciyim her ismi telaffuz edebiliyom ^^İsmi zor teleffuz edilen biri mi mesela
Senelerin sapığı segz düşkünü olarak biliniyordum da ben siz gibi konu açmıyorumBeni tahtımdan etmişsin
Senin nicki yazamiyoz da dedikodun zorİsmi zor teleffuz edilen biri mi mesela
Ben dilciyim her nicki yazabiliyorumSenin nicki yazamiyoz da dedikodun zor
Beni ilk kez burda gördün dimi, ben şimdi bulucamCidden aramızda yhaa niye inanmıyonuz harften 3-5 kişiye indirgedim mdmd
Sen değilsindir, nerden bildiğimi sormaİsmi zor teleffuz edilen biri mi mesela
Of kendinden bahsediyormuşsun sorry baby. Sabah 5te kalkıp işe gidip yeni gelince böyle bi alıklaşma olabiliyorİsmi zor teleffuz edilen biri mi mesela
Ah keşke mdmdmŞimdi sitede ki tüm dedikoduları ifsalamak zorunda kalmayız dimi
Ohaa büyük kaos çıkardi ahzhxhxh
Toplu ban töreni görebiliriz o zamanŞimdi sitede ki tüm dedikoduları ifsalamak zorunda kalmayız dimi
OsksksldlŞimdi sitede ki tüm dedikoduları ifsalamak zorunda kalmayız dimi
Ben %80 falan biliyorum dedikodulari o yüzden merak etmiyomToplu ban töreni görebiliriz o zaman
Konuya o kadar uzağım ki ben olma ihtimalin aklına bile gelmemiş hayalet olsam sevimli hayalet olurumOf kendinden bahsediyormuşsun sorry baby. Sabah 5te kalkıp işe gidip yeni gelince böyle bi alıklaşma olabiliyor
Kız benimle ilgili bir şey duydun muBen %80 falan biliyorum dedikodulari o yüzden merak etmiyom
Yazikk size hiç biriniz bişey bilmiyonuz avgzgzbxhxh
Doğru soylim miKız benimle ilgili bir şey duydun mu
Meredith şöle böle dediler mi
Lütfeeem özelden de yazabilirsin kim siye sormicam dedikodu infosu inaffDoğru soylim mi