- 23 Ocak 2021
- 2.337
- 10.825
Dedikodu sadeceSanki Sgkya gelmisim de ordan oraya evrak vermek için yollayip duruyolar. Hala isimiz hallolmadi. Birisi olan biteni anlatabilir mi ajsja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedikodu sadeceSanki Sgkya gelmisim de ordan oraya evrak vermek için yollayip duruyolar. Hala isimiz hallolmadi. Birisi olan biteni anlatabilir mi ajsja
Bebiş ben de işteydim bugün ne olduysa o sıralar olmuş. Senin nezdinde duyurmuş olayım. Salı,çarşamba, perşembe günleri Türkiye saati ile 14.00 -18.00 arası yokum ona göre kaos çıkarın ahshbdjdhdjSanki Sgkya gelmisim de ordan oraya evrak vermek için yollayip duruyolar. Hala isimiz hallolmadi. Birisi olan biteni anlatabilir mi ajsja
Dedikodu sadece
Anlatırsak durduk yere kabak bize patlar hiç alakamız yok öyle olay izliyoruzO profile gidiyorum silinmis, bu profile gidiyorum sifreli konusmalar, basliga geliyorum dedikodu yok tam olarak nasil ogrencez noldugunu ajsha
Bebiş ben de işteydim bugün ne olduysa o sıralar olmuş. Senin nezdinde duyurmuş olayım. Salı,çarşamba, perşembe günleri Türkiye saati ile 14.00 -18.00 arası yokum ona göre kaos çıkarın ahshbdjdhdj
Anlatırsak durduk yere kabak bize patlar hiç alakamız yok öyle olay izliyoruz
Ben biliyorumÜfff çağırdığım kimse bilmiyormuş ki
Üç bes kişi hariç herkes biliyor sabah berı millet çekirdek çitliyo sitede ben iş yerındeyken bıle takıp ettımAaa sen bilen bir ablaya benziyosun o zaman. Azcik çıtlat yahu ajsha
Esas bilen abla Cemoos
Üç bes kişi hariç herkes biliyor sabah berı millet çekirdek çitliyo sitede ben iş yerındeyken bıle takıp ettım
Duvardan ötesini biliyorsan, dm açık bebeğimBen biliyorum
Herkesı cagırdın bılmeyenlere anlatmak senin borcunÜfff çağırdığım kimse bilmiyormuş ki
bırazdan anlarsınYa ben bakamadim. Işe yeni girdim. 1 ay dolmadan kovulmak istemiyorum qjsha
accessdenied anlatacaktı galiba sanaYa ben bakamadim. Işe yeni girdim. 1 ay dolmadan kovulmak istemiyorum qjsha
Ben tamamen bilmiyorum aşko olayın başlangıç noktasını falan yetişemedimHerkesı cagırdın bılmeyenlere anlatmak senin borcun
accessdenied anlatacaktı galiba sana