- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Maşallah derseniz ben bugün süprüz yaparım agsgshdhBen sürprüz de yapamadım ki reglim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah derseniz ben bugün süprüz yaparım agsgshdhBen sürprüz de yapamadım ki reglim
Sen süprüz yapmaya yer arıyon zaten ama boncuğumu iliştirdimMaşallah derseniz ben bugün süprüz yaparım agsgshdh
Ben hatırladım ya resmen neden sevindiysemBende etrafi topladim geldim. Kahvemi de ictim frankestayn yaradilan da bitti. Burayi da yeni keşfettim
Eski nickim yok. Bu yıllanmış nickim belki taniyan cikar beni de
Hoşbuldum canımHoşgeldin kuzum
Ben sürprüz de yapamadım ki reglim
Sen de tam gününü bulmuşsun Senin için bu videoyu bırakıyorum ahahjdjd
Tanımayan gitsin kumda oynasınBende etrafi topladim geldim. Kahvemi de ictim frankestayn yaradilan da bitti. Burayi da yeni keşfettim
Ben sürprüz de yapamadım ki reglim
Sen de tam gününü bulmuşsun Senin için bu videoyu bırakıyorum ahahjdjd
HoşgeldinBende etrafi topladim geldim. Kahvemi de ictim frankestayn yaradilan da bitti. Burayi da yeni keşfettim
Ne yaparsınız? Süprüz yaparım ahshbsbsbzHazır olda bekliyor ayol
Gözler fıldır fıldır ajajajaNe yaparsınız? Süprüz yaparım ahshbsbsbz
Hiç uğraşmam laf sokmayla, ben ele dümdük söylerim biliyorsun beniLaf sokmayın olum bana
Açık açık söyleyin ne demek istiyosunuz
Sen yeni geldin topiğe, siftahını yapHosbuldum Nowaybabe im ne dedikodumuz var bugün kimi biçiyoruz
Fildir fildir gözlü adam öyle demiyo amaHiç uğraşmam laf sokmayla, ben ele dümdük söylerim biliyorsun beni
Kocam bebemizi uyuturken uyuyakaldı. Sürprüzü rüyasında görsünOrda saat 1 olmuş yaw, gidin süprüzlerinizi yapın