Anasayfada kovulmuşsun balımHayırlı olsun beybi
Teşekkür ederim güzel kısForum seçenekleri bölümünde son görülmeyi kapat aktifliği kapat var canım. Konuların altında o konuya bakanların nickleri oluyor. Konularda kaç kişi varsa başlığın yanında sayısı yazıyor
Sağ ol kuşumHayırlı olsun beybi
Şu sitede en sevdiğim şeylerden biri onunla uğraşmak. Kızdırmak çok zevkli oluyor hdkjdjsjAnasayfada kovulmuşsun balım
Rica ederim canımTeşekkür ederim güzel kıs
Kim kimŞu sitede en sevdiğim şeylerden biri onunla uğraşmak. Kızdırmak çok zevkli oluyor hdkjdjsj
Ooo süperrrRica ederim canımbir de şey var özel mesajlarda konferans özelliği. Profilde yorumlarda ve özel mesajlarda beklemeden art arda mesaj yazma.
Onu söyleyemiyoruz mlsf.Kim kim
Ooo süperrr
İsim veremiyoruz malesef, ailunun son msjlarındaKim kim
Ooo süperrr
Proyum ben saksı değilimOnu söyleyemiyoruz mlsf.
Prolar da banlanıyorProyum ben saksı değilim
Göz ardısın, şansını kaybettinŞu sitede en sevdiğim şeylerden biri onunla uğraşmak. Kızdırmak çok zevkli oluyor hdkjdjsj
O beni sürekli gözardı edip geri açıyor. Bana karşı boş değil bence.Göz ardısın, şansını kaybettin
Toksik bi ilişkiniz varO beni sürekli gözardı edip geri açıyor. Bana karşı boş değil bence.
Değil değil netO beni sürekli gözardı edip geri açıyor. Bana karşı boş değil bence.
Ben onu hiç gözardı etmedim ki hep netim. Toksik duygularla bağlı olan o.Toksik bi ilişkiniz var
Onunla tek ortak noktamız kedi sevmemiz bence gayet geçerli bir ortak noktaHiç kedoları bahane etme, boşanailurophile
Ondan böyle zaten. Sürekli alttan alan sen böyle olmaz biraz da o çabalasınBen onu hiç gözardı etmedim ki hep netim. Toksik duygularla bağlı olan o.
Yetmez ama evet mi diyorsunOnunla tek ortak noktamız kedi sevmemiz bence gayet geçerli bir ortak nokta