- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
Burada yazamam ayıp. Gayet kibar bir hanımefendiyim benÖzelden noktasız yaz burda noktalı yazıklar olsun puuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada yazamam ayıp. Gayet kibar bir hanımefendiyim benÖzelden noktasız yaz burda noktalı yazıklar olsun puuuuu
Çok konusmuslugun yok demek ondan dikkatini çekmemiş olabilir.Ben bu yeni olaya heyecanlamadım. Bazı kişileri görünce yaw he he diyorum. Çoğunluk mükemmel bu sitede
Ben sabah nasıl kalkacağım
Ben kalkarım da derste esner dururum İnşallah tabii, ne zaman kesin konuşsam başıma bir iş geliyor.Çok konusmuslugun yok demek ondan dikkatini çekmemiş olabilir.
Ben gerçekten şaşırdım konuşurduk çok hiç şüphe duymadım şok oldum şuan.
Bende nasil kalkicam ya
Yemekte ayran içtim. Şimdi de derste gözüm kapanıyor. Metroya binince bir güzel uyurumBen kalkarım da derste esner dururum İnşallah tabii, ne zaman kesin konuşsam başıma bir iş geliyor.
12 de işten ciktim eve geldim 13.30 a kadar uyudumYemekte ayran içtim. Şimdi de derste gözüm kapanıyor. Metroya binince bir güzel uyurum
Ne güzel, sııcacık...12 de işten ciktim eve geldim 13.30 a kadar uyudum
Şimdi kahvaltı yaptım hâlâ gözüm yatakta da işlerim var uyumam
Ben yazıyorum bakmıyorsunuz hayınlarBurası çok geride kalmış benim, bildirim almıyordum. Kimler var kimler yok
Zaten yeniymiş tamamAşkım sağ ol ben de oldu mu olmadı mı siye düşünüyordum olmuş
Yakın zamanda yazmayınca bildirimleri durduruyor En son oksijensizsu yun bebeğine sevinmişimBen yazıyorum bakmıyorsunuz hayınlar
Proluğun yeniymişBen yeni üye değilim aman diyeyim
Aynen aşkım 3 dk falan olduProluğun yeniymiş
Son görülme ve aktifliğin açık anlamam lazımdıAynen aşkım 3 dk falan oldu
Hayırlı olsun beybiAynen aşkım 3 dk falan oldu
Forum seçenekleri bölümünde son görülmeyi kapat aktifliği kapat var canım. Konuların altında o konuya bakanların nickleri oluyor. Konularda kaç kişi varsa başlığın yanında sayısı yazıyorAşkım özelliklerini bi anlatıverin sevabına. Pro olunca ne oluyor 7 senelik üteyim ama bilmiyorum skandaaalll