- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.453
Çok şımarttım farkındayımOndan böyle zaten. Sürekli alttan alan sen böyle olmaz biraz da o çabalasın
Bence de, kedileri biraz büyütüp bu arada mama biriktirsin. Sonra da boşansın.Ondan böyle zaten. Sürekli alttan alan sen böyle olmaz biraz da o çabalasın
Yaş mama daha çok lazım oluyor onu da göz ardı etmesin birikim yaparken.Bence de, kedileri biraz büyütüp bu arada mama biriktirsin. Sonra da boşansın.
Biraz millet bahçesinde gezerdik negzel. Ama olduramıyoruz.Yetmez ama evet mi diyorsun
Tabi tabi, mama sepeti olsun. Aynı cins mama riskliYaş mama daha çok lazım oluyor onu da göz ardı etmesin birikim yaparken.
Çimenlerde yuvarlanırdınızBiraz millet bahçesinde gezerdik negzel. Ama olduramıyoruz.
Tarhana hamuru yoğuramadığım için mi sevemedi beni bilmiyorum.Çimenlerde yuvarlanırdınız
Öyle yazılmıyor oTarah
Tarhana hamuru yoğuramadığım için mi sevemedi beni bilmiyorum.
U*Öyle yazılmıyor o
Öyle yazılmıyor uÖyle yazılmıyor o
Kocam balığa gitmiş de evde kaynanama hamur yuguruyorum gibi bı günKızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Napıyorsunuz ya hamur mu yUğuruyorsunuz?Cemoos ailurophile Tavuk_suyu_ Oksijensizsu Jane Doe Khomyuk
Aşkım kocana sürpriz hazırla hiç bilmiyorsun bu işleriKocam balığa gitmiş de evde kaynanama hamur yuguruyorum gibi bı gün
Canım çıktı
Dizideyim benKızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Napıyorsunuz ya hamur mu yUğuruyorsunuz?Cemoos ailurophile Tavuk_suyu_ Oksijensizsu Jane Doe Khomyuk
Kendimi parçaladım tatlı tarifi bulcam diye nerdesin sen khomyukum nerdaaaaDizideyim ben
Siz de ne vad ne yok
Neyse ki yazmadın aşkımUzun temizlik sonrası yorgunluğumu alsın diye aldım elime alkollü içeceğimi azıcık keyf yapicam
Direkt bira yazmak istemedim
Afiyet olsun bu aradaUzun temizlik sonrası yorgunluğumu alsın diye aldım elime alkollü içeceğimi azıcık keyf yapicam
Direkt bira yazmak istemedim
Çağan ırmak frankeştayn ı uyarlamış boşver tatlıyı aç onuKendimi parçaladım tatlı tarifi bulcam diye nerdesin sen khomyukum nerdaaaa