Geçen gün bende yakalanmıştım ayyy ayakkabılarım telef oldu yikamam lazım bu hafta kışlıari da çıkartıcamAyağıma kara sular indi hatta girdiSağanağa fazlasıyla yakalandım. Bot vakti gelmiş meğerse
Ayakkabıları çamaşır suyuna bastıracağım neredeyseGeçen gün bende yakalanmıştım ayyy ayakkabılarım telef oldu yikamam lazım bu hafta kışlıari da çıkartıcam
Ben olmayınca dedikodu olmuyo ondan gelmemislerdirBen yazdım aşko kimse gelmedi napayım
Bir hasta oldun tüm sistem çöktüBen olmayınca dedikodu olmuyo ondan gelmemislerdir
Şok şok şok zaten hastayım basım ağrıdı sinirdenSite yıkıldı siz uyuyun
Ben sinirlenmedim valla. Bir çok kişinin bu şekilde olduğunu düşünüyorumŞok şok şok zaten hastayım basım ağrıdı sinirden
Ben saf gibi herkese inanıyorum agsgdgdgBen sinirlenmedim valla. Bir çok kişinin bu şekilde olduğunu düşünüyorum
İnternette tarat benim videolarımıBen saf gibi herkese inanıyorum agsgdgdg
Neyseki senin benim videolarımız var gördük
Ben diyet topigindeki tartı ve ceza fotolarını taratiyomİnternette tarat benim videolarımı
Yalnız olaylar tuhaf bir hal almaya başladı. Eski bir üyeden falan şüpheleniyorlarBen diyet topigindeki tartı ve ceza fotolarını taratiyom
Yok değildir onun olayı başka o ola başka profil yapardı kendienYalnız olaylar tuhaf bir hal almaya başladı. Eski bir üyeden falan şüpheleniyorlar
Herkesten her şeyi bekliyorum şu andaYok değildir onun olayı başka o ola başka profil yapardı kendien
Bende tabii olabilir ayyy çok sinir bozucu ya güven problemi yaşıyoruz resmenHerkesten her şeyi bekliyorum şu anda
Aşkım sanal ortam işte asıl güvenmek saçma. He insan konduramıyor bir iletişim, paylaşım olunca ama bazı insanlar böyle maalesef.Açık açık yazamayacağım ama ilgi ……. deniyor bunlaraBende tabii olabilir ayyy çok sinir bozucu ya güven problemi yaşıyoruz resmen
Özelden noktasız yaz burda noktalı yazıklar olsun puuuuuAşkım sanal ortam işte asıl güvenmek saçma. He insan konduramıyor bir iletişim, paylaşım olunca ama bazı insanlar böyle maalesef.Açık açık yazamayacağım ama ilgi ……. deniyor bunlara