- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.456
İyiyi çağır oksi. Evren ağzını açmanı bekliyor ki kapsın yollasın sanaİnşallah bu seferde ıyı gıtmezse terapi falanda kurtarmayacak sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyi çağır oksi. Evren ağzını açmanı bekliyor ki kapsın yollasın sanaİnşallah bu seferde ıyı gıtmezse terapi falanda kurtarmayacak sanırım
Öyle kolay olmuyor işte ister istemez korkulara yenik düsüyorum. Bıde hıc belırtı vs yaşamadığım için hamıle gıbı hissetmiyorum ondan da tedirgin oluyorum ıste Haktan hayırlısı ne diyemİyiyi çağır oksi. Evren ağzını açmanı bekliyor ki kapsın yollasın sana
Benim imza görünmesi ayarlardan kapalı. Merak ettim, bir açayım.Ay bu takvim bana göre değilmiş her yazımın altında tuhaf geldi
Bence kurabiye yarışmasındalarKızlaaaarrr napıyorsunuz bakayım
Diyet diyet diyorlar, kurabiyelerden de ayrılamıyorlarBence kurabiye yarışmasındalar
Hamıle mısın ☺Benim imza görünmesi ayarlardan kapalı. Merak ettim, bir açayım.
Ay tövbe BesbekarımHamıle mısın ☺
Kızlaaaarrr napıyorsunuz bakayım
Hahahahshhs kız imza açayım dedın ya ondanAy tövbe Besbekarım
Yok, görünürlüğünü. Ben şu anda kimsenin imzasını görmüyorum.Hahahahshhs kız imza açayım dedın ya ondan
AnladımYok, görünürlüğünü. Ben şu anda kimsenin imzasını görmüyorum.
Oh ne güzel.Özledim valla İstanbul’u. Benim yerime de gezin
Pro üyeler imza şey ediyo agsgzgshBenim imza görünmesi ayarlardan kapalı. Merak ettim, bir açayım.
E biz aynı şehirdeymişizBeni de Eskişehir'den alın başka yere götürün İstanbul olur yurt dışı olur neresi olursa avsvxbdbbd
Evet sen bilmiyor muydun agxhxhxhxhE biz aynı şehirdeymişiz
Oh ne güzel.Özledim valla İstanbul’u. Benim yerime de gezin
Ayağıma kara sular indi hatta girdi Sağanağa fazlasıyla yakalandım. Bot vakti gelmiş meğerseBeni de Eskişehir'den alın başka yere götürün İstanbul olur yurt dışı olur neresi olursa avsvxbdbbd