- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
Kadın geldiği gün hayran edinmiş. Biz yıllardır buradayız sapıklardan başka bir şey görmedik püüüü.Gördüm gördüm şöyle bi hayranımız olmadı be yak yak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın geldiği gün hayran edinmiş. Biz yıllardır buradayız sapıklardan başka bir şey görmedik püüüü.Gördüm gördüm şöyle bi hayranımız olmadı be yak yak
O da bizim beceriksizliğimiz ne diyeyimKadın geldiği gün hayran edinmiş. Biz yıllardır buradayız sapıklardan başka bir şey görmedik püüüü.
Bize ancak "tanıyamadım" desinlerGördüm gördüm şöyle bi hayranımız olmadı be yak yak
Ya da fakir ve genişBize ancak "tanıyamadım" desinler
Mutlu sağlıklı bol oyunlu günleri olsunKızlaaaarrr bu arada bugün benim oğlumun doğum günüydü, 6 yaşına girdi minnoşum
Bana cadı gibi saçların var diyen de olmuştuYa da fakir ve geniş
Sağlıklı mutlu ana babalı yılları olsunKızlaaaarrr bu arada bugün benim oğlumun doğum günüydü, 6 yaşına girdi minnoşum
Çıta yükseliyorduuu ansjsjjsjd kendi saçı yoktur ondan öyle demiştir Mısır püskülüBana cadı gibi saçların var diyen de olmuştu
Benim de kızın dün ilk sallanan dişi çıktı Küçük bi kutu ayarladım yastığının altına koydu, diş perisi bunu alacak bana hediye getirecek dediKızlaaaarrr bu arada bugün benim oğlumun doğum günüydü, 6 yaşına girdi minnoşum
Oyyy inci gibi dişleri olsun inşallahBenim de kızın dün ilk sallanan dişi çıktı Küçük bi kutu ayarladım yastığının altına koydu, diş perisi bunu alacak bana hediye getirecek dedi
O diş perisine hediye götürürBenim de kızın dün ilk sallanan dişi çıktı Küçük bi kutu ayarladım yastığının altına koydu, diş perisi bunu alacak bana hediye getirecek dedi
İnşallah Çok heyecanlandı, okulun kapısından dişim çıktııı diye koşarak girmişOyyy inci gibi dişleri olsun inşallah
Kız sabah baktım kutuya diş yok Kızım diş nerde diyorum peri aldı diyor uyanık ajskfkglhO diş perisine hediye götürür
Hahahhah beklediğim performanstıKız sabah baktım kutuya diş yok Kızım diş nerde diyorum peri aldı diyor uyanık ajskfkglh
Bana kezban diyen de olmuştu. Hayran edinmek benim neyime.Çıta yükseliyorduuu ansjsjjsjd kendi saçı yoktur ondan öyle demiştir Mısır püskülü
Kendi diyen kendi olur diye yapıştırsaydın cevabıBana kezban diyen de olmuştu. Hayran edinmek benim neyime.
Senin ağ baya genişmiş üstat Bana en son işte terapi alıyorsun, gece çığlık çığlığa uyanıyorsun alt metin delisin diyen olduBana kezban diyen de olmuştu. Hayran edinmek benim neyime.
Yarası olan gocunur da diyebilirdim. Ama ağır konuşamam ben.Kendi diyen kendi olur diye yapıştırsaydın cevabı
Oooo bi defa hiç tanımadığım biri gece herkes uyurken benim profile küfürler yazmıştı.Senin ağ baya genişmiş üstat Bana en son işte terapi alıyorsun, gece çığlık çığlığa uyanıyorsun alt metin delisin diyen oldu