Ben de derin düşüncelere dalınca tüm isteğim içime kaçıyor ama bir bebek görünce de ayyyyy oluyorumBuna cevap versem 10 yil düşünmezsin ikinciyi
Ama bir yandan bilinçli insanların çocuk sahibi olmasından yanayım, bilincsizler deli gibi urerken bizim çocuktan sürekli kacmamız
Ani bir kararla yapılır çocuk, derin düşününce vazgeçilir, kural buBen de derin düşüncelere dalınca tüm isteğim içime kaçıyor ama bir bebek görünce de ayyyyy oluyorum
Sonra pişman olunurAni bir kararla yapılır çocuk, derin düşününce vazgeçilir, kural bu
Ay kim dedi bunu, ne çok biliyorlar ya"Bir gün o çok güvendiğin kocandan ve arkadaşlarından kazık yersen anlarsın" demişti orada bi durup düşünmüştüm.
Görmek istersen bir etiket uzağındayımBen de derin düşüncelere dalınca tüm isteğim içime kaçıyor ama bir bebek görünce de ayyyyy oluyorum
Senin bebişi görünce işi gücü bırakıp, bebek yapmak istiyorum amaGörmek istersen bir etiket uzağındayım
Ön koltuk reyiz demişti.Ay kim dedi bunu, ne çok biliyorlar ya
Fakir olsan terapi alamazdınBen fakir ve de terapi alan bir kadınım diye mi gelmiyorsunuz topiğimeCemoos Oksijensizsu Tavuk_suyu_ Khomyuk ailurophile Jane Doe
Terapi ücreti mi yarıştıracağız oksiiiiFakir olsan terapi alamazdın
Gerçi bende alıyorm bende fakirim tum paramı ona ayırdım
Kocası 500 k almayan kadınlarla muhatap olmamaya karar verdim.Ben fakir ve de terapi alan bir kadınım diye mi gelmiyorsunuz topiğimeCemoos Oksijensizsu Tavuk_suyu_ Khomyuk ailurophile Jane Doe
Yarıstıramayız biz hertürlü zarardayızTerapi ücreti mi yarıştıracağız oksiiii
Ay benım kocam alıyor ama bılmem kac senedeeKocası 500 k almayan kadınlarla muhatap olmamaya karar verdim.
1 ayda alması lazım tek başına aylık masrafın 40 k değilse benimle konuşma.Ay benım kocam alıyor ama bılmem kac senedee
Ama aynı zamanda, kayınpederinin ve babanın da araba almaması lazım1 ayda alması lazım tek başına aylık masrafın 40 k değilse benimle konuşma.
1 ayda ıkımız anca 40 alıyoz elendim ben siz devam edın1 ayda alması lazım tek başına aylık masrafın 40 k değilse benimle konuşma.
Aşkım şakasına gülünmeyen adam gibi oldum şu anda