Ben günde 3-4 ped kullanirdim200 çıksa içim rahatlarYok, yarım çay bardağıymış da bilmem neymiş. Gelip benimkini mi ölçtünüz? Doktora giderim, günde kaç ped kullanıyorsun diyor. E tamam da ped var, ped var. Böyle kap kullansam şaak diye yapıştırırım cevabımı. Ama işte...
En ufak bir hasretinin kalmaması lazımYaa ben anasınıfı öğretmeniyim
3 yaştan 5 yasa bussuru çocuk hasretimi anında bitiriyor hergun sagolsunlar
Benim de asla yapamacağım meslek ki zaten yılda en fazla 3-5 ay çalışıyorumEn ufak bir hasretinin kalmaması lazımgerçekten saygı duydum, benim asla yapamayacağım bir meslek
Yaa inşallah gönlündeki olurBenim de asla yapamacağım meslek ki zaten yılda en fazla 3-5 ay çalışıyorum
Seneye üniversiteye yeniden başlayıp meslek degistircem
Dedikodu yok napalımKızlarrrr nerdesiniz yahuuu
Topic boş kalmış neden gelmiyosunuz
Yaaa doğru bu benim aklıma gelmediDedikodu yok napalım
Aşk olsun Cemoş nasıl aklına gelmedi bu senin ahsjsjsjsYaaa doğru bu benim aklıma gelmedi
Açlıktan beynim pek calismiyoAşk olsun Cemoş nasıl aklına gelmedi bu senin ahsjsjsjs
Amaaaann ye gitsin be can boğazdan gelirAçlıktan beynim pek calismiyo
Ben burdayım da hem şarjım hem mutfağı toplamam lazımKimler burdaaaaa
Tamam canım, kolay gelsinBen burdayım da hem şarjım hem mutfağı toplamam lazım
Kızlaaaarrr topiği yine boş bırakmışsınız, nerelerdesiniz ya hu?Tavuk_suyu_ Khomyuk Cemoos Oksijensizsu Jane Doe Oydar Tenceresiz kaldim anne ailurophile
DiyetteyimKızlaaaarrr topiği yine boş bırakmışsınız, nerelerdesiniz ya hu?Tavuk_suyu_ Khomyuk Cemoos Oksijensizsu Jane Doe Oydar Tenceresiz kaldim anne ailurophile
Hay sizin diyetinize beDiyetteyim
GeldiimmmKızlaaaarrr topiği yine boş bırakmışsınız, nerelerdesiniz ya hu?Tavuk_suyu_ Khomyuk Cemoos Oksijensizsu Jane Doe Oydar Tenceresiz kaldim anne ailurophile
Şişkoyuz bız senın gıbı mıyızHay sizin diyetinize be
Diyet topigi değil nazi kampıHay sizin diyetinize be